User
Pass
2FA
 
 

Steaua a înregistrat cea mai micã asistenþã la meciurile din cupele europene

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports
Author Message398
sorinsorin57

[I did not hit her !]



Status: Offline
(since 15-08-2022 19:39)
Joined: 29 Jun 2013
Posts: 5153, Topics: 395
Location: Prima la stanga.

Reputation: 1088.6
Votes: 354

       
Post Posted: 24-10-2014, 17:46:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Degeaba au sperat conducãtorii din Ghencea cã se vor strînge 20.000 de spectatori la meciul de asearã. Doar puþin peste 15.000 de oameni au venit sã o vadã pe campioana României jucînd împotriva portughezilor de la Rio Ave.

Ploaia a fãcut ca fanii steliºti sã prefere sã rãmînã în faþa televizorului. În plus, galeria de la Peluza Sud a absentat, aºa cum ºi anunþase. Ultraºii sînt supãraþi cã Steaua n-a reacþionat dupã ce aceºtia au fost loviþi de jandarmi la partida cu U Cluj. Galeria respectivã a anunþat cã va continua sã lipseascã ºi la partidele viitoare, chiar ºi cele din Liga 1.

Cei aproximativ 15.000 de suporteri care au fost prezenþi asearã reprezintã cea mai micã asistenþã pe care a avut-o Steaua în cupele europene pe Arena Naþionalã. Pînã asearã, recordul negativ se înregistrase la partida cu Schalke din grupele Champions League, meci desfãºurat în decembrie anul trecut.

Totuºi, partida respectivã nu mai avea o mizã prea mare pentru roº-albaºtri, ºansele ca ei sã mai fi ajuns în primãvara europeanã fiind minime. În plus, cel mai ieftin bilet la întîlnirea cu nemþii a fost 70 de lei, pe cînd acum preþurile au început de la 15 lei.

"Poate cã suporterii nu mai sînt entuziasmaþi ºi nu mai vin la stadion pentru cã jocul echipei nu mai este la fel de spectaculos precum era pe vremea lui Reghecampf" (Gabi Popescu, fost internaþional)

Sursa



"Esti folosit de societate, nu uita, lumea uita
Te-arunca la gunoi si-apoi te scuipa"



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by sorinsorin57, 13 January 2015 15:16



 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Sports  


The time now is 02-10-2024, 15:51:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x