User
Pass
2FA

Pentru Staff
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Show only staff posts
Author Message5573
Orgar

[Orgar nu ogar]

Status: Offline
(since 10-11-2017 12:44)

Votes: 13

Post Posted: 25-10-2014, 18:09:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kirov wrote:
Shadowy wrote:
Scott wrote:
Si la ce sa faca topic pentru mop daca nici macar nu se va baga anul asta?? Normal ar fi sa discutati cand e pusa o data pe site cu lansarea mop-ului, nu cu 3 luni inainte ca nu va luati casa/masina -

/facepalm.
Discutiile referitoare la MoP pot contine si sugestii destul de mari pe care staff`ul le poate lua inainte de release pentru a evita diferite greseli pe care le`au facut in trecut cand s'a trecut la Cataclysm.

Mi-ai luat vorba din gura , cum s-ar spune -

Referitor la topic close de aiurea , a-ti putea sa " abuzati " si voi mai mult de functia aia WARN ! . Era o vreme aici pe forum cand userii chiar stiau de frica warn-ului , si asteptau cu nerabdare sa treaba timpul ca sa poata posta in sectiunea de scos warn-uri . Acum ii doare in **** pe toti ca iau un warn . Atunci stiai ca dupa 4 warn-uri esti mancat !!!

LE : Tin si acum minte , ca ma uitam de doua ori ce scriam de frica lui SeaGer care ma ardea la fiecare pas , si nu prea aveam de gand sa imi pierd contul pe forum .

Casuta : Shocker , Rageless , Zohlomg . In special pentru shocker , unde-s tata SMOD-ii aia vechi care " se pishau " imediat pe oricine care merita , si le ardea warn-uri fara drept de apel , si intr-adevar tineau lucrurile sub control , si aveau grija de respectarea regulamentului . Nu stiu cum e in alte sectiuni , dar aici la WOW sunt cei mai multi trolli , care se cred baieti daca dau " maximuri " din spatele unui monitor . Eu vreau sa-i vad pe toti trolii astia , ca sunt asa siguri pe ei , dupa ce isi dau numele real , si eventual adresa .

@ Zohl eu pentru asta am deschis thread-ul nu pentru MoP... Sunt cariva useri infecti care strica orice topic prin a arata cat de "filozofi" sunt ei... Nu e topic in care a scris nenead si mai stiu eu cine si care sa fie inca activ ... Uitati-va si voi ca sunt cativa useri care asta fac toata ziua... intra pe thread-uri si fac spamm si in quote-ul de mai sus spune omul ala clar totul.

"Father... It is over?
Yes my son, no king rules forever."
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Puccasita

[Puccalicious]

(since 21-09-2017 10:04)

Votes: 37

Post Posted: 25-10-2014, 18:44:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

si noul design? Vine odata cu mop?
1 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 25-10-2014, 19:21:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Puccasita wrote:

Nu, se lucreaza deja la noul site de altcineva (nu de Shocker), dar nu va face toate treaba pentru el.

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 25-10-2014, 19:27:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

I-auzi, pleaca lumea de pe server din cauza staffului. Vreau sa am si eu probleme cu stafful pentru prima data in 3 ani de freakz.

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 25-10-2014, 19:31:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:
Puccasita wrote:

Nu, se lucreaza deja la noul site de altcineva (nu de Shocker), dar nu va face toate treaba pentru el.
Eu zic ca ar fi bine sa vina cu MoP-ul,acuma nu aduce nici un beneficiu,mai ales daca vine asa pe rand toate chestile astea,ce sfat? Play dead si cand reveniti ,reveniti in forta cu noi chestii,si bineinteles cu niste voi mai "indulgenti" momentan sunteti ca si Politia Germana,ca sa fac o analogie,mai multe nu mai zic nu e nevoie.

Un topic de MoP e totusi nevoie,unde sa putem discuta,si nu ici colo,in topicul x,y,z, si tot asa,cum prindem ocazia.

Zohl,nu uita ,toti vrem acealasi lucru ,server sa "mearga",cat mai putine buguri,si mereu in continua miscare.

Sper ca nu s-a uitat " Diferenta dintre noi si altii e simpla: Noi STIM ce facem si STIM ce VREA PLAYERUL"

0 0

Back to top
Zohlomg

[DEFIANCE]

(online 2 weeks ago)

Votes: 770

Post Posted: 25-10-2014, 19:35:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vrem niste SMODS mai exigenti care sa dea warn atunci cand trebuie

Vrem niste voi mai "indulgenti".

*** achieved

0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 25-10-2014, 19:37:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

*** achieved
Ma refer,strict cum vorbesti tu cu jucatorul,cand ii explic ce si cum,Din partea Staff-ului de WoW,sa nu fie cuvinte jignitoare ,Da sunt unii jucatori ratati,nu trebuie jigniti
Cand face X off topic,si incepe cu flame,sa primeasca WARN,sters postul,ban,stiu eu ce.

Cand zic "inulgenti" ma refer,la faptul sa nu ii jignesti ,sau sa inchizi topicuri,unde se discuta normal.
Cand zic sa primeasca Warn persoanele gen care fac topicuri aiurea,care fac troll,automat vede y,ca nu pateste x,nimica ca a facut aia,si zice,eu de ce sa nu fac? La fel e si cu ninja,cum nu se pedepseste,70% din raid-urile cu globalul se face ninja(daca liderul e mai slab imbracat) sau are un acolit in raid.

0 0

Back to top
vexlol

[Mentally Stable]

(since 05-03-2015 19:56)

Votes: 1

Post Posted: 25-10-2014, 19:41:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

o sa fie foarte tare mop..este primul expansion in care o sa fie cam greu sa ti controlezi caracteru.(pvp)

Last edited by vexlol on 25-10-2014, 19:44:20; edited 1 time in total
0 1

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 25-10-2014, 19:44:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohl,de ce trebuie sa "sufar" din cauza ca X face off topic asta nu inteleg?
Voi sunteti un staff,noi suntem divizati,nu avem un reprezentant, (un sindicat,sau what ever) care sa zica probleme noastre,si sa le zica intr-un mod civilizat,desii ar fi o idee buna.

Un fel de Class Moderator sau cum e la sub forum.

Stiu ca pare o euforie,tot ce zic,si tot ce incerc,dar inca mai cred in acest server,ca se poate.

Se fac topicuri,pentru ca jucatorul care nu frecventeaza forum nu stie,nu are de unde,sau nu crede,si creaza si el topic, si raspunsul tau se pierde,cum ai dat acel raspuns legat de MoP ,eu il stiu,dar oare playeri care au facut topic legat de Mop il stiu? Nu,pentru ca ori au fost plecati si nu au intrat pe forum.

de aceea am zis un topic(stiky) legat de MoP Q and A si FAQ.

0 0

Back to top
Orgar

[Orgar nu ogar]

(since 10-11-2017 12:44)

Votes: 13

Post Posted: 25-10-2014, 19:47:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Se poate,normal,eu inteleg staff-ul si m-am pus in locul celor din staff... sunt multi suferinzi si se fac cateva topicuri pe zi si e normal sa se inchida cand incepe flame-ul... doar ca cea mai buna decizie ar fi sa se baneze userul respectiv care face flame si sunt cativa care fac asta pe fiecare topic,daca luati sa analizati ii vedeti,doar scot prostia la inaintare.

"Father... It is over?
Yes my son, no king rules forever."
0 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 25-10-2014, 19:49:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Orgar wrote:
Se poate,normal,eu inteleg staff-ul si m-am pus in locul celor din staff... sunt multi suferinzi si se fac cateva topicuri pe zi si e normal sa se inchida cand incepe flame-ul... doar ca cea mai buna decizie ar fi sa se baneze userul respectiv care face flame si sunt cativa care fac asta pe fiecare topic,daca luati sa analizati ii vedeti,doar scot prostia la inaintare.
Nu e nevoie de banare la prima abatare,cel putin,uite de exemplu cazul mitrut (scuze ca iti activez casuta) se tot certau astia pe la poney, i-a explicat nu stiu care,rage parca ,sa nu mai posteze ca doar agita lucrurile si spiritele,si nu a mai postat ,cu alte cuvinte s-a conformat.

Asa si aici,sunt aici niste persoane care pur si simplu "instiga" la aceste lucruri

//Later edit, pentru Zohl care cred,ca contempleaza cu ideea la un topic legat de MoP Q&A /FAQ.

In ultimele 10 pagini,sunt ~9 topicuri create,legat de MoP,posturi nu are rost sa iti zic ,ca sunt peste 30 in orice caz,pe cat pariu ca mai trece 3 zile vine "Giani" si face alt topic,legat de MoP?

0 0

Back to top
BobMarley12
[Banned user]

Banned

(since 09-02-2016 18:02)

Votes: 340

Post Posted: 25-10-2014, 19:58:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si cand Levier apasa pe [b] se facea liniste prin toate zonele forumului. Never forget.

0 0

Back to top
nenead
[Banned user]

Banned

(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 25-10-2014, 20:32:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Zohlomg wrote:

*** achieved

Vrem niste SMODS exigenti - se refera la faptul ca vor sa fie arse warnurile mai des.
Vrem niste voi mai indulgenti - se refera la faptul ca vor sa nu mai le raspundeti cum le raspund eu (ratati,retardati,lesinati,dobitoci, neuroni lipsa etc.).

*** no more.

@Orgar : Da, din punctul tau de vedere, as fi meritat vreo 2-3 warnuri pana acum, si eu si bossutai, pentru ca i-am facut ratati pe aia. Din perspectiva staff-ului, i-am scutit pe ei de o problema explicandu-le si jignindu-i eu, in loc sa o faca ei si dupa sa sariti voi cu gura ca va jigneste stafful.
Off Topic-explicatie:
Spoiler:

1 0

Back to top
Puccasita

[Puccalicious]

Post Posted: 25-10-2014, 20:49:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nenead,legat de faza cu PVP-ul se putea rezolva acel conflict mai usor,eu personal ii teleportam inapoi in SW si nu ii teleportam langa garzi,a doua varianta e mai urata,iar la prima totul era mai diplomatic,sau cel putin un whisper catre liderul de raid.

Sa nu uitam ca Swifty a luat ban pentru chestia asta,deci sa nu ne facem iluzii,a cauzat lag respectiv sa pice serverele si a luat ban pentru chestia asta.

Ideea este ca sunt si alte solutii mereu,nu e neaparat nevoie sa jignesti sau ca cauzezi o neplacere cuiva.
Vezi cazul "sandake" daca nu ii baga nimeni in seama,nu mai facea acest tip de "Show" ,reclama negativa,tot reclama e.

Staff-ul s-a mai potolit cu remarcile,nu zic,dar acuma am luat-o iara cu faza cu close topic,din pacate aici,pentru staff trecutul ii cam urmareste,au promis unele chestii si au intarziat cu el,si imediat se face 1 an,si inca aceeasi chestie este inca tot reprosata.

Acuma pentru cei care imi citesc posturile,poate se intreaba de ce intr-un post o dau cu staff-ul si in altu lupt vs ei,pentru ca atuncea cand au dreptate,au dreptate,dar atunci cand nu au,imi exprim si punctul asta de vedere,nu am castigat nimica,si nici nu vreau sa castig.

ce vreau? Este ca acest server sa creasca,si pentru acest lucru trebuie fiecare dintre noi sa nu mai fim asa ...plin de noi.

Sincer,pe unii tot ce ii intereseaza cat castiga Shoker ,si ce face el cu bani si alte chestii,sa presupunem ca ar fi asa,ca ar urmarii doar banii,acuma va intreb eu pe voi,nu asa am face fiecare dintre noi?
Eh,din afara pot sa imi dau cu parerea legat de bani si alte chestii,ce este cert,este ca nu pot sa fiu sigur de ceea ce sa zic,cum ziceam,s-a facut niste schimbari,dar inca mai sunt nevoie...de cateva.
Seara faina.

0 0

Back to top
trilulilu

[最好 ]

(since 04-07-2016 09:54)

Votes: 39

Post Posted: 25-10-2014, 23:51:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Shadowy wrote:
nenead wrote:
Referitor la topic: In orice topic se ajunge la flame, la acuzatii ca X are rank1 nemeritat si la porcarii gen "cand ne dati titlul?" . De aia se inchid topicurile.

Si vrei sa spui ca singura solutie este sa inchida topic`ul?

@Snoppy: Un topic sticky legat de MoP din partea staff`ului reprezinta o comunicare intre staff-player. Asta este o comunitate unde lumea ar trebui sa comunice mai mult (stiu ca pentru membrii staff`ului exista momente cand vorbesc in fata unor persoane fara creier, dar pe langa aia exista si o parte "cu cap" care nu trebuie ignorata). Am "participat" la trecerea de pe wotlk -> cata pe un alt server international. Au facut un topic exact cum a fost postul lui Zohl dintr`un topic uitat de lume in momentul de fata, au explicat in detaliu ce se intampla, de ce va dura X luni pana se ajunge la un PTR etc, lumea si`a exprimat parerea impreuna cu sugestiile legate de noul expansion si toata lumea era fericita. Ultima data cand am verificat au fost 34 de pagini in topic respectiv, unde chiar developeri raspundeau la intrebarile legate de progresul facut pana in momentul ala.

Deci, care ar fi problema legata de un topic de genul asta?

Comunicare intre staff si playeri nu prea exista si zic din propria experienta. Iti dau un ex: acum 2 luni mister Zohlomg a facut o promisiune intr-un topic si nici acum nu s-a tinut de cuvant si asta era doar sa repare ce a gresit un subaltern de-al lui. I-am adus aminte facand vreo 3 topicuri +mesaje private dar nu s-a sinchisit sa raspunda.

Intr-un fel asta e bataie de joc fata de anumiti playeri vechi (cazul meu ) sau noi care au contribuit cu ceva la dezvoltarea serverului (nu vreau sa intru in detalii aici).
Si cu ce am scris mai sus Bobmarley ti-am dat un motiv pt care au plecat multi din cauza staff-ului . ( Skokeru se exclude ).

You know the legend . You dont know the story

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Snoppy, 01 November 2014 02:47

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next    

The time now is 13-02-2025, 08:44:55
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x