User
Pass
2FA

Unban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Archive
Author Message650
Gabi Gh

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-11-2014 12:15)

Votes: 1

Post Posted: 28-10-2014, 20:28:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: Initial jucam pe "Gabi." dar mi-a fost furat si cand am luat ban eram pe "@@@@"
IP:81.196.22.58
Motiv: Fiti atenti pentru a intelege.
Nu vreau sa-l reclam pe AnGry dar : -> Mi-a spus unu ( Vulturu.) ca imi fura numele deoarece nu era rezervat si iam spus lui angry sa ma lase spec sa-l inregistrez rpd si mi-a dat quit, timp in care mi-a fost furat numele.... Am intrat pe alt nume sa il rog pe acel Vulturu. sa imi dea contu inapoi iar angry tot spunea ca imi da ban daca il mai disper (il intrebam si pe el daca pot sa mai rezolv, ca un disperat) dupa care l-am lasat pe angry in pace si il strigam pe vulturu si angry mi-a zis sa nu ma mai vait si m-am enervat si iam spus " Dar ce **** te intereseaza pe tine" si imi cer scuze fata de el .
Data/Durata: 20:04 28.10.2014 PERMANENT!
Uitati si poze sa nu spuneti ca mint -
IMG: http://s12.postimg.org/zcox36o6x/ban.jpg
IMG: http://s12.postimg.org/eq07hv4s9/kick.jpg
IMG: http://s12.postimg.org/eaoxouiux/luat_nume.jpg
Scuzati-ma, dar vreau sa joc din nou pe serverul acesta..
Ban ip am luat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
teLOVEsc

[Criminal]

(since 16-09-2018 14:52)

Votes: 216

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  Ce e ala  
Post Posted: 28-10-2014, 21:16:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu prea mai ai ce face in situatia de fata decat sa incepi cu alt nick pe care sa-l rezervi din start acum ... Cat despre ban , ti l-am scos , poti intra oricand ... Si sunt ferm convins ca angry o sa treaca cu niste scuze fata de tine pentru suferintele de care a dat dovada

All kids watch this - Click

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
aNgRy!

[Screwed Freak]

(since 06-05-2019 18:05)

Votes: 319

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-10-2014, 21:22:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Ti-am dat ban 5 ore...si eu m-am enervat si mi-a sarit tandara, dar intr-un final nu ti l-am lasat permanent si l-am modificat pe 5 ore.
2. Prima data ti-am dat kick si apoi a 2a oara dupa ce ti-am zis sa nu stai spectator ai luat quit, ma gandeam ca totusi ai minte sa iti dai seama ca nu te lasam sa stai spectator.
3. Indiferent ca stateai spectator sau ieseai de pe server era acelasi lucru, ti-a fost rezervat nick-ul deja si oricum erau 25-27 de playeri on si poate vroia alt player sa joace in timp ce stateai tu spectator, de aceea ai primit kick.
4. Pe mine nu ma intereseaza de contul tau, sa fii sanatos si la anu' tot voios. Serverul trimite mesaje in interval de 30 secunde mesajul care zice cam asa "Nu uitati sa va revervati nick-ul pe http://www.zm.freakz.ro ca sa nu vi-l fure cineva". Daca nu-ti umbla ochii pe unde trebe sau daca nu intrebi e problema ta, nu e a mea, degeaba te rogi de mine ca nu faci decat sa ma sacai si pe urma daca insisti ajungi sa ma enervezi cum ai reusit la faza aceea.

Casuta vocala: aNgRy!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 28-10-2014, 21:38:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Amandoi ati avut partea de vina, el ca s-a enervat prea repede si a reactionat asa, tu ca ai asteptat 100 de ani ca sa iti rezervi nick-ul. Nick-ul ii indicat sa se rezerve din prima zi, cel mult in a doua zi, iar scuza nu exista deoarece pe forum zice asta, iar pe server apare mesaj automat la un interval scurt de minute.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Paragon, 28 October 2014 19:38

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> zm.freakz.ro -> Archive  

The time now is 24-08-2025, 04:45:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password