User
Pass
2FA

3 intrebari
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1621
nenead
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 08-12-2014 23:06)

Votes: 43

Post Posted: 29-10-2014, 21:19:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

david33 wrote:
nenead wrote:
Ce guide vrei pentru PVP? Reforge pe rogue in pvp trebuie sa ai 5% hit, ~20 expertise (poti sa ai si 60 ca tot dai parry si dodge) in rest bagi crit, gemuri full agility, doar pentru bonusuri de 30 agility (legs parca) respecti culoarea gemurilor. Altceva ce vrei? Rotatie? Nu exista in pvp, pe nici o clasa, mai ales pe rogue, care e cea mai complexa clasa de jucat in PvP dupa parerea mea si a altora care stiu sa joace si au rate mare.

Tu cred ca nu esti intreg la cap.

ON: Guide gasesti si pe google cu tot ce-ti trebuie.

@davi33: De ce incerci sa afirmi un lucru daca nu argumentezi? Nu poti? Stiu, esti doar un wintrader slab. Si uite, iti argumentez ca esti slab si ca de fapt tu nu ai destui neuroni.

Spoiler:

^
Pentru gladiatorul de tweety care le stie pe toate :o
Spoiler:

@Snoopy : Pai el tot incearca sa ma provoace pe forum ca pe forum iau warn, in wow cand a incercat au inceput toti sa rada de el, s-a urcat pe mount si a plecat.

Staff message (Snoppy):

Ușor cu atacurile la persoanã.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
david33
[Banned user]

Banned

(since 03-08-2017 14:46)

Votes: 62

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-10-2014, 22:18:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nenead wrote:
david33 wrote:
nenead wrote:
Ce guide vrei pentru PVP? Reforge pe rogue in pvp trebuie sa ai 5% hit, ~20 expertise (poti sa ai si 60 ca tot dai parry si dodge) in rest bagi crit, gemuri full agility, doar pentru bonusuri de 30 agility (legs parca) respecti culoarea gemurilor. Altceva ce vrei? Rotatie? Nu exista in pvp, pe nici o clasa, mai ales pe rogue, care e cea mai complexa clasa de jucat in PvP dupa parerea mea si a altora care stiu sa joace si au rate mare.

Tu cred ca nu esti intreg la cap.

ON: Guide gasesti si pe google cu tot ce-ti trebuie.

@davi33: De ce incerci sa afirmi un lucru daca nu argumentezi? Nu poti? Stiu, esti doar un wintrader slab. Si uite, iti argumentez ca esti slab si ca de fapt tu nu ai destui neuroni.

Spoiler:

^
Pentru gladiatorul de tweety care le stie pe toate :o
Spoiler:

@Snoopy : Pai el tot incearca sa ma provoace pe forum ca pe forum iau warn, in wow cand a incercat au inceput toti sa rada de el, s-a urcat pe mount si a plecat.

Incerc sa te provoc? Omule eu nu imi dau seama daca esti ....
Eu doar ti-am zis ca nu e greu sa joci rogue, mai ales in stilul tau de 1k mmr 500 meciuri 1,5k rate.
Abtine-te pe viitor, feral, priest, warlock, mustar, parizer si apoi vine si rogue la complexitate.
Cat despre tine, pe langa faptul ca am intrat in wow maxim 2 minute/2 arene in 6 luni mai aduci argumente ca am intrat in game sa vorbesc cu tine?
Auzi si tu tentativa noua de gm, lui ii dai advertisment pentru ca ma provoaca si mie imi dai warn pentru ca ii raspund?

Staff message (Snoppy):

Warn pentru limbaj

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 29-10-2014, 23:09:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dacã tu continui, tu ieși în pierdere. Lui i-am dat și am vorbit cu el pe privat sã se potoleascã, vãd cã tu nu o faci și mã ataci și pe mine.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Snoppy, 29 October 2014 21:10

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 07-08-2025, 19:58:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password