User
Pass
2FA

Propunere!

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message382
LeSDe

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 21-01-2016 08:07)

Votes: 2

Post Posted: 30-10-2014, 16:18:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am observat in unele topic-uri ca, cereti scoaterea comenzi amx_ss, nu faceti bine ... wall nu se vede in demo, Multi jucatori joaca mai mult la noroc tragand prin zid ... Si eu joc la noroc tragand prin zid.. mai ales cu blodmage (cand nimeresti un jucator prin zid , ii fura bani) asa iti dai seama ca e cineva acolo si continui sa tragi... Multi m au facut codat pe tema asta -
De exeplu azi , error care are slot a zis ca suntem pe servar admini cu coduri.

Sunt contra Scoateri comenzi de SS. E singura comanda in care vezi clar daca un jucator e curat. Eu intr-un demo nu i-mi pot da seama daca joci cu wall decat daca esti un incepator si ii urmaresti cu tinta prin zid.. (suntem in 2014 , nimeni nu mai face asta se uita doar cu ochii si nu misca soarecele, pentru ca sunt coduri avansate care iti arata cine te urmareste) Ex: Vede un player pe snow si cineva are wall, nu se duce direct spre el incearca sa o ia pe acolo pe unde nu e nimeni adica Pe la spate . ex.2 Ynkognito (partea cand se uita spre piscina cu tinta cand defapt ochi lui erau in stanga ca venea un inamic, cum se vede un pic din el poc Hed.)

daca cineva ii facea poze in momentu ala Se vedea wallu sigur.

Ps: eu sunt contra pe unban.

Sunt 2 demo in care un admin adevarat ori cat de nou ar fi , si ar da seama ca juca murdar!

demo1(eu): http://www.girlshare.ro/34062845.3

Demo2(JL|audio): http://www50.zippyshare.com/v/10058275/file.html
Daca e atat de curat noi de ce am mirosit ceva?
De ce nu era alt jucator care era pe sv.. de ce el.
simplu miroase urat;)

Cat despre scoaterea comenzi , Nu e bine! E singura modalitate in care esti sigur ca are wall! Demo se foloseste la aim.. asta e de cand stiu sa joc cs..
Record-aim
ss-wall

Treaba voastra voi decideti..

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
El_Nino

[war7.freakz.ro]

Status: Offline
(since 19-12-2023 01:55)

Votes: 170

Post Posted: 30-10-2014, 16:36:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Toate wall-urile din ziua de azi vin impreuna cu antiSS , adica el are aim/wall si eu ii fac poze iar lui ii ies pozele curate . Se va scoate ss !

Closed

"Singur , intr-o lume de nebuni..."
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by El_Nino, 30 October 2014 14:36

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-12-2024, 15:17:21
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x