User
Pass
2FA

Codati - Monkey D. Luffy

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message419
Pickachu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-04-2015 08:49)

Votes: 1

Post Posted: 04-11-2014, 18:43:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nick: xD#
ip: nu am apucat sa il iau
motiv: wall
data: 03.11.2014
demo: http://www.2shared.com/file/OfU-n4Lc/xD_online.html

Edit by Anywak:

- Ai avut o initiativa buna, mai ales ca a doua zi dupa ce ti-am comunicat prin pm anumite chestii ai si pus in practica. Felicitari.
- Acum iti voi cere mici retusuri, spre exemplu..la fel cum te-am rugat in pm, imediat dupa ce ai facut demo-ul jucatorului in cauza (aici se pare ca il suspectai de wall) sa ii iei si ip-ul cu comanda amx_showip (copy, paste intr-un text document apoi il pui aici).
- Intotdeauna este necesar sa pastrezi confidentialitatea, astfel rogi un admin cu acces sa il execute pe chat-ul adminilor, cum de altfel comunicarea cu colegii se face decat acolo (ti-am spus in pm de ce). Astfel de acum incolo sa folosesti chat-ul adminilor.

Am sa te rog sa mentionezi si cine la executat pe acest individ ori..daca la executat.
Jucatorul a folosit wall.

Gj.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Pickachu

[Mentally Stable]

Post Posted: 04-11-2014, 20:35:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc. A fost executat de freakz * zaqbox ....

Edit by Anywak:

.Urmatorii codati sa-i postezi tot in acest topic dand quick reply (stanga jos).

0 0

Back to top
Pickachu

[Mentally Stable]

Post Posted: 08-11-2014, 12:08:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nick: Beto
ip: A fost rezolvat deja .
motiv: aim
data:08.11.2014
demo:http://www.2shared.com/fadmin/60672739/ca082cd7/Beto.dem.html
Incerc sa imi fac treaba cat mai bine - !

Edit by Anywak:
- Chiar daca a fost rezolvat deja tu ai datoria de a posta ip-ul intotdeauna. Te rog, de acum inainte sa il postezi!
Gj.

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 01-02-2025, 22:42:30
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x