User
Pass
2FA

Carnitine
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone
Author Message4335
Denim

[Netrunner]

Status: Offline
(since 08-01-2025 14:51)

Votes: 376

Post Posted: 04-11-2014, 23:49:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu se merita sa folosesti ceva ce poate nu are continut la care corpul tau sa reactioneze pozitiv. Sportul iti face si miscare mai buna si iti ofera si imunitatea de care ai nevoie.

Retired

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Cm.PuNky

[370HSSV 0773H]

(online 1 week ago)

Votes: 729

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 05-11-2014, 02:01:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deaia este foarte bine sa ai analizele recent facute, sau poti sfarsi ca marele Zyzz care a murit la varsta de 22 ani, avea probleme cu inima si nu stia, a luat suplimente si in 2 ani de antrenament fara ingrijiri medicale a murit, mare grija ce iei, fa-ti analizele, daca iei suplimente antreneazate corespunzator.

~Iert dar nu uit~
Life is movement. Once you stop moving, you're dead. Choose life.
- Eugen Sandow
0 0

Back to top
Paragon

[The Chosen One]

(since 17-07-2022 05:43)

Votes: 215

Post Posted: 05-11-2014, 07:41:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Totul natural, repet. Daca o perioada te lasi de sala, pai mai rpd te dezumfli daca ai luat proteine din alea decat daca faci natural. Crede-ma, 2 ani de sala natural ii mai bn decat cateva luni de sala cu proteine si daca o lasi mai moale te trezesti cu fleasca de la antebrat ca o tarasti dupa tine.

0 0

Back to top
IceCubes

[Creep]

(since 15-05-2019 16:59)

Votes: 28

Post Posted: 05-11-2014, 16:26:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eustache69 wrote:
Ce ziceti, sã-mi cumpãr sau nu niºte Carnitine? M-am apucat de salã(din nou) ºi sper sã nu mã mai las... ºi m-am gândit sã-mi iau Carnitinã pânã în 50lei... E faza cã mie cam fricã sã iau dupã ce am vãzut cã a pãþit un coleg dupã ce ºi-a luat proteine, iau ieºit pe mâinii niºte bubiþe (semne) ºi m-am cam speriat ºi a avut probleme cu rinichii... Voi ce ziceþi, se meritã sau nu sã-mi iau?

Depinde ce vrei sa faci, daca vrei sa faci asta de performanta sau doar pentru a arata mai bine:
Pentru performanta: Nu iti recomand chestia asta ,dar daca te intereseaza iti dau un site in care conbini foarte multe proteine pentru protejarea ficatului pentru acea proteina si asa mai departe..

Pentru a arata mai bine: Nici atat ! Nu te gandi la tot felul de proteine, nu iti bate joc de ceea ce poti face fara proteine. Un om care nu inghite tot felul de proteine are o masa musculara mult mai frumoasa si mai detaliata si care arata mult mai bine decat cei care iau proteine, intradevar ea se creeaza cu multa munca, dar daca iti propui asta , sa nu te lasi. (Carnitine este o boala curata si nu cred ca vrei asta)

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by BonJovi4EveR, 22 November 2014 21:13

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Health zone  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 21-07-2025, 15:46:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password