User
Pass
2FA
 
 

Tengen Toppa Gurren Laggan

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message305
Rin

[Pain]



Status: Offline
(since 03-07-2020 13:18)
Joined: 22 Aug 2013
Posts: 238, Topics: 7
Location: Romania

Reputation: 105.3
Votes: 5

Post Posted: 07-11-2014, 09:23:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Tengen Toppa Gurren Laggan


Intr-un viitor indepartat, oamenii traiesc sub pamant in pesteri uriase ne-stiind de lumea de deasupra si traind in permanenta cu frica, cutremurilor.
In micul sat numit Jeeha, un baiat pe nume Simon, gaseste intr-o zi un obiect mic si stralucitor sub forma unui burghiu cand sapa pentru extinderea satului. Kamina, un tanar cu spirit de intreprinzator se imprieteneste cu Simon si formeaza o mica banda de "frati" sub numele de "Gurren Brigade" cu scopul de a iesi in lumea de deasupra, de existenta careia doar putini credeau.
Batranul satului afland de intentia lor prosteasca ii pedepseste, dar totusi cand se abate un dezastru, din lumea de deasupra, totul depinde de Simon, Kamina, o fata pe nume Yoko si de micul dar robustul robot numit Lagann pentru a salva satul.
Noii prieteni se hotarasc sa plece intr-o calatorie in lumea de deasupra, doar pentru a afla ca este un camp de lupta incrancenat si trebuie sa lupta impotriva celor numiti "Beastmen" pentru a salva omenirea.


Un anime care mi-a intrecut asteptarile, de obicei nu prea ma astept la multe de la anime-urile mecha, dar acesta a fost unul special. Mi-au curs si cateva lacrimi la final. Il recomand celor care inca nu l-au vazut !

https://youtube.com/watch?v=LSjHqVKX8IU:


0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  


The time now is 27-04-2024, 21:12:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x