User
Pass
2FA

[Rezolvat] reclamatie quit.
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message4360
SeaGer

[Very Important Person]

Status: Offline
(since 13-11-2022 20:08)

Votes: 387

Post Posted: 28-08-2009, 10:41:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

deci am rezolvat problema. MiM si-a cerut scuze. tu prinzi 10 codati. eu sunt fericit. GL & HF.

If my message was helpful, feel free to +rep me. Thanx

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
hellsnyper

[Seraphim]

(since 21-12-2014 20:44)

Votes: 7

Post Posted: 28-08-2009, 10:47:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dap... dar de la mim nu doar scuzele... sa scoata bindu...
0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

Post Posted: 28-08-2009, 11:08:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

trebuie sa invatati sa fiti mai intelegatori. am vorbit personal cu MiM si a zis ca nu mai foloseste bindul abuziv. noi nu avem o regula in legatura cu bindurile. atata timp cat nu mai abuzeaza de el, nu incalca nici o regula.

0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

(since 31-03-2022 22:59)

Votes: 39

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 28-08-2009, 12:23:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vreau sa scoti bindul ala.Cand iti tine cineva morala odata si tu il utilizezi iar, chiar o singura data, inseamna ca acel cineva a vorbit degeaba.Cu un singur motiv a reactionat adminul in acel mod:era sigur ca daca nu iti atragea atentia vei folosi bindul iar si iar.

Edit:MiM ai zis ca nu stiai regulamentul dar cu o zi in urma tot quit ti-a spus sa incetezi ca spamezi si se pedepseste conform regulamentului.Parerea mea e ca daca nu iesea acea cearta tu ai fi folosit binduletzul ala al tau scump...asa ca el a vrut sa taie raul de la radacina.Am discutat cu SeaGer si warn-ul era pe merit daca nu iti explica cu o zi inainte care e treaba.Aici o noua zi pe server nu inseamna ca ce a fost ieri se pierde si nu mai are importanta.Se tine cont si de ce ai facut acum o luna.Ai fost avertizat si ai continuat.End of story.Llama nu se da doar daca injuri ci si daca deranjezi adminul.Banul...pe merit.Stresai adminii pe chat.Cand iei llama stai in banca ta si te dai pe mute.Warn scos.Dar asta nu te scuteste de prins codati quit.

"davi si doff" triggered "amx_chat" (text " john pute de aim ce draq")
0 0

Back to top
MiM

[Labil psihic]

(since 28-02-2014 19:21)

Votes: 22

Post Posted: 28-08-2009, 13:24:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*Just*John* wrote:
Vreau sa scoti bindul ala.Cand iti tine cineva morala odata si tu il utilizezi iar, chiar o singura data, inseamna ca acel cineva a vorbit degeaba.Cu un singur motiv a reactionat adminul in acel mod:era sigur ca daca nu iti atragea atentia vei folosi bindul iar si iar.

Edit:MiM ai zis ca nu stiai regulamentul dar cu o zi in urma tot quit ti-a spus sa incetezi ca spamezi si se pedepseste conform regulamentului.Parerea mea e ca daca nu iesea acea cearta tu ai fi folosit binduletzul ala al tau scump...asa ca el a vrut sa taie raul de la radacina.Am discutat cu SeaGer si warn-ul era pe merit daca nu iti explica cu o zi inainte care e treaba.Aici o noua zi pe server nu inseamna ca ce a fost ieri se pierde si nu mai are importanta.Se tine cont si de ce ai facut acum o luna.Ai fost avertizat si ai continuat.End of story.Llama nu se da doar daca injuri ci si daca deranjezi adminul.Banul...pe merit.Stresai adminii pe chat.Cand iei llama stai in banca ta si te dai pe mute.Warn scos.Dar asta nu te scuteste de prins codati quit.

Am inteles ce vrei tu...nu trebuie sa fi ironic cu 'binduletzul tau scump'...nu ti se pare ca suna aiurea?
Oricum , voi scoate acel bind doar dak in regulament apare o noua regula care specifica acest lucru si anume ca toate bindurile pe say sunt interzise.(in acest caz ma voi conforma)
Pana atunci voi folosi acel bind fara sa fac spam.(sau dak vrei il scot dar scriu acelasi lucru , tot aia e).
Ne vedem pe server:)gl&hf.

*Opening the door for a lady is not optional, and will never go out of style.*
0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

Post Posted: 28-08-2009, 13:31:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

daca continuam asa o sa ajungem sa facem 2 pagini de regulament. conformeza-te acum si scoate bindul. este decizia luata de mai multi owneri.

0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

Post Posted: 28-08-2009, 13:41:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Asta e bindul tau :"MiM : HEAD OFF!!!BE MIME!" si nu imi place!
Un "HeadShoT" un "pac te-am luat" de 2-3 ori pe harta l-as inghiti,dar mai mult de atat nu!
Tu nu imi spui mie sa modific regulamentul dupa cum vrei tu ci il respecti pe asta si de asemenea respecti deciziile ownerilor.Nu iti place cum administrez serverul, da-ma in judecata!
E greu de inteles ce am zis?Quit cu o zi in urma te-a avertizat in legatura cu bindurile!Tu insa ai facut alt bind!Crezand ca vei face acelasi lucru el a considerat ca cel mai bine e sa iti taie elanul de la primul bind.Decizia luata a fost cat se poate de buna!End Of Story!

0 0

Back to top
MiM

[Labil psihic]

Post Posted: 28-08-2009, 14:13:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

La o adica poti sa faci ce vrei tu pt ca esti owner.Cel mai usor este sa te ascuzi in spatele acestui lucru, cel mai comod...mai greu este sa demonstrezi ca ai dreptate aducand niste argumente logice ci nu puerile. "Nu-mi place mie si de aia nu faci asa"...serios acum...ce poate fi mai simplu? Daca tu actionezi asa de ce tot insisti sa ma faci pe mine sa inteleg ce vrei tu sa spui? Oricum nu ar conta.

Dak tie nu iti place bindul atunci il scot.Singurul motiv pentru care am insistat cu acest bind este pentru ca stiu ca am dreptate nu pentru ca ar fi 'binduletzul meu special'. Nu ai reusit sa demonstrezi nimic.

0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

Post Posted: 28-08-2009, 15:00:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu prietene, am fost cat se poate de clar!Crezi ca esti primul pe care il intalnesc care foloseste bindul in exces?Eu dupa avertizare dau ban direct daca persoana in cauza nu intelege si nu pentru ca-s owner!pe war3 am admin si procedez la fel.Nu este capabil sa inteleaga ce ii spun ia ban pe timp!Cauta pe war3 sa vezi in 2 ani cate reclamatii am avut ca admin!
Ai inteles total aiurea ce am zis eu.Nu ai facut altceva decat sa te ataci si sa ma ataci!
Review:
1.Quit te-a avertizat cu o zi in urma
2.Azi iar ai inceput cu bind si el a vrut sa te opreasca inainte sa faci ce ai facut ieri!
3.Sa nu imi spui ca daca el nu se lua de tine tu nu mai foloseai bindul ala!Iti spun eu ca iti faceai de cap in continuare!
4.Regulamentul nu se schimba pentru ca vrea un jucator ci doar daca ownerii considera ca este necesar!
5.nu ma ascund in spatele titulaturii mele de owner!Cand o sa ai un job ce faci ii sari sefului in cap si ii spui ca se ascunde in spatele functie sale?n-as prea crede!Am intalnit persoane ca tine care daca considera ca au dreptate trag cu dintii de problema.Ei bine nu ai!Impaca-te cu ideea asta!
6.Llama ai luat pentru ca te-ai luat in gura cu adminul.
7.Ban ai luat pentru ca scriai intruna pe chat in timp ce aveai llama.
8.Gata ca m-am plictisit de postul asta.Adminul a procedat corect.Daca nu te avertiza cu o zi inainte ii dadeam 2 avertismente nu unul!

0 0

Back to top
hellsnyper

[Seraphim]

(since 21-12-2014 20:44)

Votes: 7

Post Posted: 28-08-2009, 15:14:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Multumesc de intelegere john... Normal ca nu ma scuteste de la prins codati ii prind cand sunt pe server...
0 0

Back to top
MiM

[Labil psihic]

Post Posted: 28-08-2009, 16:41:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

are rost?eu cred ca nu....dak vreti sa scapati de mine e foarte usor , nu sunt singurul player de pe server iar acest server cu siguranta nu este ultimul din CS.

John fara suparare dar nu ma vei convinge ca quit are dreptate.Quit e acelasi admin care ieri mi-a umblat la config/binduri si le-a schimbat intre ele...nush de ce are impresia ca ii revine acest drept?! si de asemenea e acelasi admin care in urma cu cateva zile se certa cu wack pe server transformand astfel serverul intr-un YM timp de vreo 10-15 min.(timp in care eu incercam sa-i impac ca sa taca odata din gura sa putem juca in liniste)...hai sa fim seriosi...concluzia a fost ca respectul adminului fata de playeri a fost NUL. Asta desigur e alta poveste ... iar quit este cu siguranta un admin capabil...

0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

Post Posted: 28-08-2009, 17:11:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MiM nu te goneste nimeni de pe server si de asemenea nu menajez pe nimeni.Serverul este pentru toata lumea!In plus daca ai dovezi cum ca un admin nu isi face treaba posteaza-le si noi luam masuri.Asa cum un admin e avansat asa poate sa si coboare in grad!Eu am spus ca a procedat corect in legatura cu bindul!o sa vorbesc cu SeaGer sa verifice daca ti-a schimbat setarile.Cearta de acum cateva zile cum zici tu e greu sa o gasim!Tu nu ai zis nimic de schimbat setari si binduri!puteai sa specifici si asta.Spune mai detaliat ce binduri ti-a dat ca sa ne lamurim asupra acestei discutii!

Revin cu un mare edit: MiM,,my friend,am discutat cu SeaGer la telefon.Eu daca nu am mai intrat de 2 luni pe server nu mai stiu la ce comenzi au acces adminii in prezent.M-a lamurit SeaGer!Adminul Quit nu avea cum sa iti bindeze nimic pentru ca nu are acces la comanda "execclient" pentru ca are grad Sinner

Last edited by *Just*John* on 28-08-2009, 17:22:53; edited 1 time in total
0 0

Back to top
SeaGer

[Very Important Person]

Post Posted: 28-08-2009, 17:16:34 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MiM wrote:
Quit e acelasi admin care ieri mi-a umblat la config/binduri si le-a schimbat intre ele...

MiM am impresia ca o cam arzi aiurea. quit nu are acces la nici o comanda de edit, execclient etc. pentru ca este sinner. doar demonii pot executa configuri, sa faca binduri s.a.m.d.

0 0

Back to top
*Just*John*

[Assasin]

Post Posted: 28-08-2009, 17:24:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ne-am lamurit toti.Adminul a avut dreptate!The End!

0 0

Back to top
Closed

[Closed]

(since 28-09-2019 08:12)

Votes: 435

Post Posted: 28-08-2009, 17:39:31 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MiM wrote:
si de asemenea e acelasi admin care in urma cu cateva zile se certa cu wack pe server transformand astfel serverul intr-un YM timp de vreo 10-15 min.(timp in care eu incercam sa-i impac ca sa taca odata din gura sa putem juca in liniste)...

au luat ban am2 in acea zi + cate 1 warn

Dimineata cand ma scol,
ma uit in TOP 300,
si daca nu ma gasesc pe acolo,
plec dreaq la munca...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Closed, 28 August 2009 15:40

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 14-04-2025, 15:50:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

You don't have any alerts