User
Pass
2FA

Cerere helper Anime02Gaming

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests
Author Message922
sk8dorian

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-11-2015 07:48)

Votes: 1

Post Posted: 31-10-2014, 21:58:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut,Numele meu este Mihai,si m-am gandit sa fac si eu o cerere de helper,deoarece unii "amini"nu prea isi respecta postul,in sensul ca:daca te dai pe langa el,ii vorbesti frumos,te ajuta cu anumite iteme,cu anumite constructii!.Eu,daca voi intra in staf pe postul de helper voi fi cat de serios se poate,si nu voi accepta sa se dea cineva pe langa mine,Deci voi fi serios!.Calitatile le-am scris mai sus,Deci o sa fiu serios,Eu intru pe server vreo 3-4 ore pe zi.Si daca voi primi helper,acele 4 ore vor fi cat mai serioase,in sensul ca daca cineva foloseste caps-lock,sau injura sau chestii de genu ii voi da advertisment,sau chiar mute.Am 14 ani.Numele cu care joc si sunt intregistrat Anime02Gaming.Nu detin un cont premium,dar am o parola la cont foarte buna. - http://s28.postimg.org/8vo0n9zwd/sddsasddassl_dakads.png aceasta este poza.Din pacate momentan nu am posturi.Dar o sa fac multe posturi pe viitor.Joc minecraft de 2 ani,iar pe acest server joc de 1 an.Cum am ajuns sa jor pe server?Forte simplu ma uitam pe youtube la servere minecraft 1.6.4,si am vazut undeva Mc.Anzo.Ro, si am incercat,am jucat putin,si mi-a placut si am zis sa ma tin de acest server.Eu imi petrec in fiecare zi pe server 3-4 ore,cu aproximatie intre orele 6-9.Parerea mea despre server: Am o parere foarte buna despre acest server,imi place si nu cred ca numai mie imi place - Am loat la cunostinta si am acceptat regulamentul serverului si al forumului.Da as pute sa va ajut cu o donatie, Dar mai incolo nu chiar acum.Nu am mai facut vre-o cerere pana acum pe mc.freakz.ro doar pe forumul mc.anzo.ro.Am terminat si postul.Sper ca am terminat si am respecat tot.Sa fie cu noroc!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
#Decklowaz

[Mentally Stable]

(since 09-10-2019 19:27)

Votes: 31

Post Posted: 01-11-2014, 03:14:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra.
Nu inteleg partea asta cu adminii care "nu prea isi respecta postul, in sensul ca: daca te dai pe langa el, ii vorbesti frumos, te ajuta cu anumite iteme, cu anumite constructii".
Tu nu intelegi datoria de admin!

Nero544
[Moderator]

0 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 09-11-2014, 00:03:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AFK spot. Respins.

Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 08 November 2014 22:03

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Admin requests  

The time now is 16-01-2025, 21:59:27
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x