Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Vote problem
Go to page
Previous
1
,
2
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Author
Loveheal
[ATN Attax]
Status: Offline
(since 17-03-2024 03:51)
,
Topics: 406
Votes
: 572
Posted: 14-11-2014, 20:38:03
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Da, apare un om care posteaza intr-o saptamana, el si inca 3-4 oameni nu pot sa voteze, insa restul serverului poate, funny, isn't it?
0
0
Back to top
pms
[Power overwhelming]
(since 26-11-2020 19:13)
,
Topics: 477
Votes
: 217
Posted: 14-11-2014, 23:24:30
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Imbalanced wrote:
Zohlomg wrote:
Imbalanced wrote:
N-are rost sa-i sariti in cap ca nu stie sa voteze. Pana acuma nu v-ati invatat ca nu trece o saptamana fara sa nu fie probleme cu votatul? Tot timpul au fost probleme cu votatul si tot o sa mai fie pana nu se schimba sistemul de vot, ca-i prost facut.
Nu are niciun sens ce zici tu.
Problemele cu votatul afecteaza cateva minute cand pica un site (si acolo iti dai seama singur ca E PICAT SITE-U SI CA NU E VINA NOASTRA), sau daca e ceva de la noi anuntam ca nu merge.
Foarte rar s-a intamplat si fie de fapt vina voastra, 99% de fapt nu respecta ce am pus noi acolo.
Foarte prost facut?
De ce? Ca trebuie sa votezi ca sa primesti puncte?
Chestia e destul de simpla. Cred ca nu trece o saptamana fara ca cineva sa nu posteze ca sunt probleme cu votul. ba la bug report, ba aici la discutii, ba in topicul "Cum sa votezi". Si din toate topicurile alea majoritatea is facute pentru ca chiar NU merge sa votezi. A venit Shockeru de zeci de ori sa repare chestia asta, indiferent ca-i de la site-urile respective sau ca-i de la sistemul de pe freakz. Ideea e ca s-a sugerat de nenumarate ori sa se schimbe site-urile cu probleme, daca tot au probleme. Astfel nimeni nu o sa mai comenteze nimic, nu o sa mai apara topicuri peste topicuri cum ca nu merge sa votam si toata lumea ar fi fericita. Dar voi nu, nu vreti sa faceti asta si asta inseamna ca sistemul de vot e prost facut. Simplu si logic, nu vreti sa alegeti o solutie buna si va chinuiti/ne chinuim saptamanal cu aceleasi probleme.
De ce marea majoritate nu se plange?
Cica se plange lumea si etc. Daca pe tine te bate un sistem de vot atat de simplu (Vote-Click Banner-Vote), e clar. Te bate capcha code? Daca iti ia mai mult de 1-2 minute sa votezi, nu e ca e prost facut sistemul de vot ... nu sistemul e prost, repet.
In viata mea nu am avut probleme cu sistemul de vot pentru ca am respectat pasii.
Singurele probleme erau globale, cand pica vreun site.
Voucher PC-Garage:
QZ6BT3TB
Sfaturi privind achizitiile
Probleme legate de IT
0
0
Back to top
Imbalanced
[Just for fun!]
(since 15-02-2021 17:35)
,
Topics: 62
Votes
: 74
Posted: 15-11-2014, 10:39:18
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Va cac.ati pe voi degeaba, vorbiti ca tot timpul v-a mers dar sunt absolut sigur ca votati din an in paste sau chiar deloc. Macar nu vorbiti. Sunt destule posturi in care s-a zis clar ca sunt probleme, dar voi va dati cu parerea ca merge perfect cand nici macar nu votati. /slap
Si ca sa nu va mai cac.ati iar pe voi, va invit sa cititi fiecare post din topicul
ASTA
si sa numarati voi toate problemele postate, inclusiv cu dovezi. Spre deosebire de voi eu STIU ce vorbesc si nu ma bag in seama doar de dragul de a posta.
Si ca bonus puteti sa cititi si prin topicurile
astea
. Sa nu mai zic de zecile de topicuri care s-au facut aici la Romanian Zone, va invit sa le numarati si pe alea.
Daca dupa toate astea veniti iar si spuneti ca sistemul de vot merge bine inseamna ca ori sunteti batuti in cap, ori sunteti trolli.
0
0
Back to top
Shocker
[
Freakz owner
]
(since 08-02-2020 12:17)
,
Topics: 1350
Votes
: 829
Posted: 15-11-2014, 17:38:24
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
De multe ori au fost useri cu "nu merge sa votez, fac 100% ce trebuie", am zis "HAI SA VAD, POATE CHIAR SUNT PROBLEME", asa ca i-am asteptat sa intre online (teamspeak, skype, mess, facebook, etc) sa vad pas cu pas cum voteaza si sa le explic ce sa faca la fiecare pas. SUPRRIZA! LA ABSOLUT TOTI cu care am facut asta le-a mers dintr-o data, intr-un mod miraculos, sa voteze
FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
1
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
Snoppy
, 16 November 2014 23:53
Freakz Forum Index
->