User
Pass
2FA

S4 League

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1259
Seagull

[jnebun]

Status: Offline
(since 26-04-2013 17:39)

Votes: 4

Post Posted: 29-08-2009, 22:06:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

S4 League este o combinatie interesanta intre un FPS si un Simulator Sportiv cu o interfata grafica si modele 3D bine realizate, cu o coloana sonora foarte techno si un control deosebit. Este un MMO nemaintalnit care ofera 2 moduri de joc: Death Match si Touch Down. Cel din urma (TD) este o combinate intre un DM( Gen GUNZ, QUAKE 3 sa zicem) si Football American/Rugby deoarece jucatorul trebuie sa preia mingea, sa evite focurile si loviturile adverse si sa inscrie un touch down in poarta adversa. Personajele de joc sunt foarte costumizable, utilizatori putand alege intre un numar mare de arme si uniforme, care la randul lor sunt impartite in mai multe categori ce aduc bonusuri de viata sau SP(Special Power), precum si abilitati speciale ce pot fi folosite pentru a lasa KO echipa adversa.
Modul de joc pe care o sa il descriu in acest review [prezentare] este TD, si o incerc sa explic un posibil build (echipament) pe care il pot avea jucatori ca sa indeplineasca anumite roluri in joc. In principal jocul decurce asa:
Sunt 2 echipe, Alpha si Betha. Fiecare echipa poate avea pana la 6 jucatori. Jucatori trebuie sa lucreze impreuna ca sa poata sa inscrie un Touch Down. Touch Down-ul are loc atunci cand un jucator ajunge in spatiu de marcare al echipei adversare impreuna cu FUMBI-ul (robotelul care reprezinta mingea).
Fiecare jucator poate avea pana la 3 arme intr-un meci. De asemenea armele se clasifica in 3 categori: Melee, Range si Sentry. Din categoria melee fac parte cele 2 sabi: Plasma Sword si Counter Sword precum si Baseball Bat.
Plasma Sword
Image
Counter Sword
Image
Baseball Bat
Image
Fiecare din armele prezentate mai sus isi au proprile avantaje precum si dezavantaje. Plasma Sword este foarte rapida, permite imobilizarea inamicului(stun) si ofera posibilitatea de a face un DASH urmat apoi de cateva lovituri rapide, sufiecient de puternice pentru a dezintegra orice adversar. Counter Sword (arma mea favorita) este singura arma din joc ce permite amortizarea atacurilor datorita scutului sau mare si care poate deveni lethala atunci cand este folosita cum trebuie. Baseball Bat este o arma foarte folositoare in dueluri 1 v 1 sau chiar si 1 v 2+ datorita atacurilor sale. Desi este putin cam "lenta" aceasta arma poate salva echipa de la un gol sigur atunci cand este utilizata la momentul potrivit.
In categoria Range am putea sa incadram arme precum: Revolver, Submachine Gun, Semi Rifle, Heavy Machine Gun sau Railgun.
Revolver
Image
Submachine Gun
Image
Semi Rifle
Image
Heavy Machine Gun
Image
Railgun
Image
Daca ar fi sa aleg arma mea favorita dintre toate acestea as alege Submachine Gun deoarece este o arma care este capabila sa faca un damage urias daca adversarul este foarte aproape de tine. De asemenea nici Railgun-ul nu este o arma rea, ea fiind folosita foarte des de catre Sniperi. Cu putin noroc si acuratete puteti sa eliminati foarte usor si acei jucatori cu +30 hp, mai ales daca tinta se afla langa un perete (ea suferind damage-ul initial al armei + wall slam + explozia).
Armele sentry(sau hacker) la care m-am referit mai sus sunt o categorie mai speciala de arme ce pot fi folosite pentru a "vindeca" coechipieri sau pot fi arme ce pot fi montate precum Sentry Gun sau Sentinel.
Sentry Gun
Image
Sentinel
Image
Mind Shock
Image
Mind Energy
Image
Exista totusi 2 arme speciale din aceasta categorie pe care as vrea sa le prezint si anume Mind Shock si Mind Energy. Daca ar fi sa privim atent la aceste doua arme am observa ca se aseamana ca aspect dar ca efect sunt exact opuse. Daca Mind Shock este utilizata pentru damage, Mind Energy este utilizat pentru a vindeca. Ambele pot fi folosite "pe langa colturi" deoarece raza laser este automat dirijata catre adversar daca distanta nu este foarte mare. Aceste doua arme sunt foarte scumpe insa pot fi intradevar devastatoare.
Pe langa arme jucatori se pot folosi de abilitati speciale, care se impart si ele in 2 categori: Pasive si Active.
Pasive:
+30 Hp
Image
+40 SP
Image
Detect
Image
Daca la primele 2 skiluri intelegem usor care este rolul lor la detect este nevoie de o mica, scurta, explicatiune (dupa cum spune dirigul meu ^_^). Skilul detect permite unui jucator sa vada numele unui player chiar daca este ascuns dupa un obiect astfel dand timp player-ului sa se pregateasca de o ambuscada.
Active:
Flying
Image
Shield
Image
Invisibility
Image
Anchoring
Image
Block
Image
Diferenta intre skill-urile Active si Pasive este ca cele Active trebuiesc Activate folosind o tasta speciala. De asemenea un player nu poate avea 2 skill-uri echipate in acelasi timp. Un skill interesant dintre cele active este Anchoring. Anchoring-ul permite userului sa se "ancoreze", agate, de diferite obiecte de pe harta, astfel fiind un skill foarte folositor unui Atacant.
Opa? Atacant? Pai da, exista diferite pozitii ce pot fi ocupate de jucatori (desi acest lucru este rareori respectat). Exista build-uri speciale pentru diferiti jucatori. Un ghid foarte interesant pe aceasta tema este ghidul oficial al eroilor pe care il puteti accesa aici.
Inafara de arme si skill-uri exista si accesori ce pot fi folosite, playeri putand sa fie in trend cu moda cumparand diferite tipuri de geci, pantaloni, pantofi, ochelari, masti etc. Dar aceste lucruri nu sunt doar dragute ci foarte utile, ele putand fi upgradate cu diferite abilitati gen +Attack, +HP, +Viata, +Melee, +Range, etc. Sunt mult prea multe astfel de accesori ca eu sa le pot enumera.
Pe masura ce jucatorii capata experienta urca in nivel (level), acest lucru fiind necesar pentru a defini categoriile de joc. Si nu, un jucator Rookie nivel 6 are toate sansele sa bata un semi pro nivel 35 deoarece diferenta de nivel nu consta in abilitati sau puncte care pot fi adaugate personajului de joc, ci consta in "afisarea" experientei de joc. Eu personal am facut valva pe canalele high-level inca decand eram un Rookie 6 (asta ca sa ma mandresc si eu putin). Oricum nivelele de joc ar fi urmatoarele:
Imagini preluate de pe situl official
Image
Image
Image
Image
Mentionez ca doar cativa jucatori au reusit sa atinga rang-ul Pro pana acum.
Image
Image
Si totusi nu am vorbit inca despre "moneda de schimb" a jocului si anume PEN-ul. Pentru a cumpara arme, haine, si skill-uri este nevoie de mult PEN, care poate fi castigat la sfarsitul meciului depinzand de modul in care ai jucat. Atentie, foarte multi jucatori sfarsesc repede deoarece consuma pen-ul initial pe haine si skilluri in loc sa stranga, ca sa poata sa isi cumpere arme permanente. Armele primite la inceput sunt arme "Inchiriate" ce pot fi folosite doar 5 ore in-game (adica 5 ore petrecute in joc). Este nevoie de o mare atentie pentru modul de gestionare a pen-ului deoarece puteti pica intr-o mare capcana. Eu personal nu am tinut cont de cum cheltuiesc si momentan ma zbat sa strang destul pen sa imi pot repara echipamentele si sa imi pot permite sa mai cumpar o arma de range (mometan am cumparate doar un Counter Sword permanent, si un +30 Hp drept skill, + accesori).
In final postez cateva screenshot-uri facute in timpul meciului cu care am facut ceva valva pe canalele Rookie -
Image | Image | Image | Image
De asemenea am filmat acum cateva zile un clip de ~1 minut pentru un prieten. Calitatea este slaba si mouse-ul a fost inregistrat prost. Oricum, acestea sunt secvente din primul meu meci pe canalul de semi profesionist (am atins nivelul Super Rookie 13)
https://youtube.com/watch?v=adNKLROO:

... annel_page
Un clip foarte interesant facut de unu din putinele persoane care au atins rangu Pro
https://youtube.com/watch?v=YHYLniqlWjU:

Si cum pot eu oare sa uit Trailer-ul official (foarte reusit)
https://youtube.com/watch?v=zmJDqjTn:

... re=related

Acum sunt curios la cate persoane am reusit sa trezesc interesul -. Daca va placut o sa vin cu mai multe detalii si poate cateva tutoriale legate de sariturile necesare in jocurile de nivel Super Rookie - Semi Pro - Pro.
Jocul este gratuit si poate fi downloadat aici

Download Link:http://s4.en.alaplaya.net/games By Zapakitul

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Dazzi
[Banned user]

Banned

(since 02-11-2009 13:43)

Votes: 17

Post Posted: 29-08-2009, 22:43:50 | Translate post to: ... (Click for more languages)

interesant joc , o sa-l incerc ,mersi

0 0

Back to top
Sev
[Banned user]

Banned

(since 06-09-2015 21:16)

Post Posted: 31-08-2009, 12:30:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ma joc de ceva vreme.. mie chiar Zapakitul mi-a trezit interesul
0 0

Back to top
MAchiavelli

[Dance for life]

(since 08-01-2017 20:09)

Votes: 9

Post Posted: 31-08-2009, 16:25:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu prea imi plac jocurile de genul asta sunt cam aiurea.
0 0

Back to top
Sev
[Banned user]

Banned

(since 06-09-2015 21:16)

Post Posted: 31-08-2009, 17:45:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sunt bune de plictiseala.. si oricum te tine ocupat o bucata de vreme
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 18-01-2025, 14:16:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x