User
Pass
2FA
 
 

Daniel Bruhl-Captain America 3

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies / TV series
Author Message472
Radical

[Madness forever]



Status: Offline
(since 13-04-2023 12:11)
Joined: 08 Sep 2011
Posts: 7438, Topics: 366
Location: Neverland

Reputation: 3074.2
Votes: 461

    Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 18-11-2014, 19:08:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daniel Bruhl, cunoscut din Rush si Inglorious Basterds, va juca in Captain America 3


Un nou nume a fost confirmat in Captain America 3. Pe langa Chris Evans sau Sebastian Stan, va juca si Daniel Bruhl, pe care fanii l-au vazut cel mai recent in drama "Rush", in rolul lui Nikki Lauda.


Studiourile Marvel au anuntat oficia ca Daniel Bruhl va face parte din distributia filmului Captain America 3: Civil War, . Cei de Entertainment Weekly informeaza ca, desi nu s-a stabilit inca, cel mai probabil acesta va juca un rol negativ.

Pana acum, cele mai populare roluri ale lui Daniel Bruhl raman cel din "Inglorious Basterds", unde l-a jucat pe Frederick Zoller, si cel din "Rush", pentru care a fost nominalizat la Globul de Aur, in care l-a jucat pe pilotul de Formula 1, Nikki Lauda.

Presa a inceput sa faca deja speculatii cu privire la rolul pe care il va juca acesta, si tinand cont ca are radicini nemtesti, acestia s-au gandit direct la personajul Baron Zemo, un om de stiinta fascist, cu o masca mov pe fata. Dar, daca filmul va urmari povestea benzilor desenate Civil War, atunci Bruhl ar putea sa il intepreteze pe Dr. Faustus, un psihiatru deloc obisnuit.

Filmul i-ar putea aduce in confruntare directa pe Iron Man cu Steve Rogers, alter-ego-ul lui Captain America, cei doi intrand in conflict din cauza Superhero Registration Act, un amendament ce obliga superoamenii sa se inroleze in fortele de ordine ale guvernului american si sa activeze in politie. Si ceilalti supereroi vor fi nevoit sa isi aleaga tabara, ceea ce va duce la o noua etapa in seria de filme Marvel.
In benzile desenate Luke Cage, Human Torch, Invisible Woman, Daredevil, Cable, Nick Fury si Captain America vor conduce rebeliunile impotriva Guvernului, care doreste sa controleze super eroii. De partea legii insa vor fi Iron Man Ant-Man, Spider-Man Black Widow, She-Hulk, Mr. Fantastic si multi altii.

Captain America 3 se va lansa in cinematografe pe 6 mai 2016.

Sursa Procinema.ro

0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Movies / TV series  


The time now is 05-05-2024, 15:28:07
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x