User
Pass
2FA

De la 1.01.2007 toate serverele for trece pe STEAM
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message13450
DarkSider

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-08-2010 16:58)

Votes: 4

Post Posted: 11-02-2007, 09:56:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

+ 1 Warn pentru double post ! Citeste regulamentul !

Isi dau seama prin VAC .
Ah ? Duamne voi sunteti inchisi rau la minte frate ... Voi credeti ca daca asa a fost in romania inainte sa intram in UE asa a fost si in alte tari , nu ? Haha ... In America NIMENI nu foloseste software de orice fel fara licenta ! Si in TOATE tarile pana acum care sunt mai dezvoltate SE JOACA CS NUMAI PE STEAM si asa a fost dintotdeauna , nu acum , cand ne-am hotarat si noi sa intram in uniune si sa fim cat de cat cinstiti .

Duamne ce pareri puteti avea ma ... Ce zgarciti sunteti ma ... Nu dati 300 mii pe un joc , pe langa care mai aveti altele 2 sau 3 ... Ce plm e asa de mult ? Economisiti in pana mea 2 sucuri si luati'va steam ca nu muriti ! Aveti si voi putin respect fata de cei de la VALVE si luati-o ca pe o FOARTE MICA rasplata pentru tot timpul in care ati jucat jocul asta mokka .

Ei fac bani pe seama noastra zici , a ? Dar tu nu ai jucat jocul asta atata timp pe seama lor ma ?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
mitzocul
[Banned user]

Banned

(since 07-07-2007 06:44)

Post Posted: 11-02-2007, 15:21:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

mai sunt si americani destepti -
daca stati sa va ganditi aproape nimic sau chiar nimic nu ii original din calculatoru` vostru -
daca va mai ganditi cat v-ar fi costat toate licentele la fiecare program , joc chiar si pentru windows ( xp professional ii 1 mil jumate - ) ... ar fi cateva zeci de milioane bune ... poate chiar peste 100 de milioane -
PS: prin postu' asta nu va sugerez sa cumparati nimic - ( tot ce am pe calculator si ii original ii NERO care l-am primit cu CD-ROM-ul - )
PSS: ecschiuz mai romeinian aim bozgorish -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
ritmer

[r0b0t]

(since 09-05-2013 16:25)

Votes: 33

Post Posted: 11-02-2007, 15:34:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DarkSider wrote:
+ 1 Warn pentru double post ! Citeste regulamentul !

Isi dau seama prin VAC .
Ah ? Duamne voi sunteti inchisi rau la minte frate ... Voi credeti ca daca asa a fost in romania inainte sa intram in UE asa a fost si in alte tari , nu ? Haha ... In America NIMENI nu foloseste software de orice fel fara licenta ! Si in TOATE tarile pana acum care sunt mai dezvoltate SE JOACA CS NUMAI PE STEAM si asa a fost dintotdeauna , nu acum , cand ne-am hotarat si noi sa intram in uniune si sa fim cat de cat cinstiti .

Duamne ce pareri puteti avea ma ... Ce zgarciti sunteti ma ... Nu dati 300 mii pe un joc , pe langa care mai aveti altele 2 sau 3 ... Ce plm e asa de mult ? Economisiti in pana mea 2 sucuri si luati'va steam ca nu muriti ! Aveti si voi putin respect fata de cei de la VALVE si luati-o ca pe o FOARTE MICA rasplata pentru tot timpul in care ati jucat jocul asta mokka .

Ei fac bani pe seama noastra zici , a ? Dar tu nu ai jucat jocul asta atata timp pe seama lor ma ?

ai perfecta dreptate...dar daca am respecta si microssftu` si restu ? pai vand casa...si in America si alte tari , exista destula piraterie...doar ca la noi e mult mai dezvoltata datorita educatiei ( daca pot luat gratis ? ) si nivelului de trai !

Cel mai usor lucru pe lumea asta e sa devii artist, e floare la ureche(a) lui van gogh ...
0 0

Back to top
ti3sto

[Mentally Stable]

(since 03-09-2007 15:45)

Post Posted: 11-02-2007, 17:04:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt de acord cu tine DarkSider ..... tendinta e mare da nu cred ca o sa ne comparam noi cu vro tara unde deja se joaca numai pe steam nu mai intru in detali ca nu sunt analist ..... Si inca ceva daca u cunosti bine csu nu trebuie sa faci din asta o mandrie si sa ma faci cum m-am facut fara suparare .... chiar nu stiam cum ne poate prinde astai tot . -
0 0

Back to top
Alpha_Kill3r

[Maniac]

(since 06-01-2011 19:10)

Post Posted: 12-02-2007, 15:46:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

steam ca steam, dar tot un server non-steam are succes , pentru ca toti vor vauta servere non-steam, si credeti-ma ca vor fii destule....deocamdata in Romania un server de steam isi pierde jucatorii, speram sa se schimbe....

Populatia Pamantului e in crestere...Inteligenta ramane constanta
0 0

Back to top
CsO

[Creep]

(since 05-05-2017 09:59)

Votes: 5

Post Posted: 12-02-2007, 16:00:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Numai butii cauta non-steam si chitrosii care nu dau 300 de mii pe o licentza...

0 0

Back to top
ti3sto

[Mentally Stable]

(since 03-09-2007 15:45)

Post Posted: 13-02-2007, 10:25:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Clar ca a pierdut oameni dp servar pai ia sa te uiti asa sa vezi daca mai e vrun servar cu steam full cum era inainte pacat

M-am hotarat sa cupar si eu Steam - cred ca vineri ! -

0 0

Back to top
MaZ

[Freakazoid]

(since 17-05-2009 08:11)

Votes: 7

Post Posted: 13-02-2007, 10:26:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Topic Closed.Aveti pareri de spus aveti Los Spam.

"It is far better to grasp the unniverse as it really is than to persist in delusion, however satisfaying and reassuring." - Carl Sagan

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 28-02-2025, 09:14:19
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x