User
Pass
2FA

...:::Recrutari:::...Mists of Pandaria
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message34451
Raphaelo

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 19-11-2014 12:53)

Votes: 5

Post Posted: 19-11-2014, 14:43:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Armory link: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Boscodel
Nume character: Boscodel
Clasa: Rogue
Rasa: Horde - Troll
Main spec: Sublety
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci): Blood (skilled)
Item Level (minim 400): 408
Ultimul boss adaugat pe Freakz (din Dragon Soul) ? : Deathwing
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): -
De ce vrei sa intri in "vs The World" ? : Deoarece cred ca pot ajuta in raiduri si pe altii.
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? : Doresc sa ma perfectionez tot timpul.
Te incadrezi programului nostru de raids? : Da
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? : Da
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6): 4.0.6 partial

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Kevlar11

[Mentally Stable]

(since 02-02-2021 17:28)

Votes: 2

Post Posted: 23-11-2014, 14:12:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Armory link: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Twinksmash
Nume character: Twinksmash
Clasa: Warrior
Rasa: Orc
Main spec: Arms
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci): Prot ( Off tank morch hc , daca este nevoie ) joc decent .
Item Level (minim 400): 395
Ultimul boss adaugat pe Freakz (din Dragon Soul) ? Madness of Deathwing (Hc) .
Screenshot cu 3 mil. damage done pe dummy: http://postimg.org/image/bj37yzfnj/
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): 8% Hit > Exp > Crit > Mastery ,
charge>rend>collosus>mortal strike>slam>overpower ( heroic strike min 65 rage), collosus smash cat mai des(fara a suprapune).
De ce vrei sa intri in "vs The World" ? : Caut de ceva timp o guilda cat de cat activa , de asemenea serioasa si capabila de hc.
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? : Sunt destul de activ ( mai ales in weekend ) ,
am si cativa fosti colegi de guilda in vs The World .
Te incadrezi programului nostru de raids? : Da.
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? : Daca va fi cazul pe pandaria , da.
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6): TBC (full content , tin sa mentionez ca jucam 2 pe cont ca sa facem fata guildei)
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : La Cosa Nostra , erau baieti de treaba dar nu s-au mai facut raiduri de loc .

0 0

Back to top
Encage

[Mentally Stable]

(since 26-02-2018 01:18)

Votes: 69

Encage86 
Post Posted: 23-11-2014, 15:05:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Kevlar11 wrote:
Armory link: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Twinksmash
Nume character: Twinksmash
Clasa: Warrior
Rasa: Orc
Main spec: Arms
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci): Prot ( Off tank morch hc , daca este nevoie ) joc decent .
Item Level (minim 400): 395
Ultimul boss adaugat pe Freakz (din Dragon Soul) ? Madness of Deathwing (Hc) .
Screenshot cu 3 mil. damage done pe dummy: http://postimg.org/image/bj37yzfnj/
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): 8% Hit > Exp > Crit > Mastery ,
charge>rend>collosus>mortal strike>slam>overpower ( heroic strike min 65 rage), collosus smash cat mai des(fara a suprapune).
De ce vrei sa intri in "vs The World" ? : Caut de ceva timp o guilda cat de cat activa , de asemenea serioasa si capabila de hc.
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? : Sunt destul de activ ( mai ales in weekend ) ,
am si cativa fosti colegi de guilda in vs The World .
Te incadrezi programului nostru de raids? : Da.
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? : Daca va fi cazul pe pandaria , da.
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6): TBC (full content , tin sa mentionez ca jucam 2 pe cont ca sa facem fata guildei)
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : La Cosa Nostra , erau baieti de treaba dar nu s-au mai facut raiduri de loc .

acceptat /w mander,shirai,anatol

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
taz140789

[Assassin]

(since 24-09-2022 17:20)

Votes: 11

Post Posted: 23-11-2014, 17:41:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Armory link: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Baddoc
Nume character: Baddoc
Clasa: Druid
Rasa: Tauren
Main spec: Resto
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci): feral (stiu sa joc binisor dar mai am putin de lucrat la el)
Item Level (minim 400): 402
Ultimul boss adaugat pe Freakz (din Dragon Soul) ? : Madness
Screenshot cu 3 mil. damage done pe dummy: -
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): lifebloom + rej tank , wild growth , aoe heal cat mai mult.
De ce vrei sa intri in "vs The World" ? : mi se pare o guilda progresiva -
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? : ma adaptez repede + ca , cunosc scripturi ( nu pe toate dar cunosc.)
Te incadrezi programului nostru de raids? : am o viata sociala.. gen 3 zile pe saptamana nu-s acasa ca muncesc etc (muncesc toata saptamana dar de la 4 jumatate sunt disponibil) .. si am si o viitoare cununie civila de care trebuie sa ma ocup.
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? : pana in maxim ora 1
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6): am facut icc-ul tot. bot etc
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : Heaven s-a destramat ( singura guilda care mi-a placut cu persoane de gasca cu care am facut first realm zonozz - )

0 0

Back to top
Encage

[Mentally Stable]

Encage86 
Post Posted: 23-11-2014, 18:06:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

taz140789 wrote:
Armory link: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Baddoc
Nume character: Baddoc
Clasa: Druid
Main spec: Resto
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci): feral (stiu sa joc binisor dar mai am putin de lucrat la el)
Item Level (minim 400): 402
Ultimul boss adaugat pe Freakz (din Dragon Soul) ? : Madness
Screenshot cu 3 mil. damage done pe dummy: -
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): lifebloom + rej tank , wild growth , aoe heal cat mai mult.
De ce vrei sa intri in "vs The World" ? : mi se pare o guilda progresiva -
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? : ma adaptez repede + ca , cunosc scripturi ( nu pe toate dar cunosc.)
Te incadrezi programului nostru de raids? : am o viata sociala.. gen 3 zile pe saptamana nu-s acasa ca muncesc etc (muncesc toata saptamana dar de la 4 jumatate sunt disponibil) .. si am si o viitoare cununie civila de care trebuie sa ma ocup.
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? : pana in maxim ora 1
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6): am facut icc-ul tot. bot etc
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : Heaven s-a destramat ( singura guilda care mi-a placut cu persoane de gasca cu care am facut first realm zonozz - )

Acceptat /w Mander,Shirai,Encaged,Anatol

0 0

Back to top
Encage

[Mentally Stable]

Encage86 
Post Posted: 23-11-2014, 19:44:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nikoola94 wrote:
Armory link: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Bass
Name character: Bass
Clasa: Shamman
Main spec: Ench
Offspec (resto)
Item leavel: 398
Ultimul boss adaugat pe Freakz (din Dragon Soul) ? : Madness of Deathwing 8/8 normal 3/8 hc
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): My rotacion is when the fight starts Totems ofc / Unleashe elements-Flame shock/storm strike/lava lash..pop Cd's and wolfs. (flame shock only if unleash is not on cd if it is then Earth shock). 20% hit/17%spell hit/28expertise/agillity/mastery/crit/haste

My last guild was Epic herb Owners.

Respins(Rejected)

Posturi unite automat, 23-11-2014, 19:44:10

scush wrote:
Name : Nestroo
Class : paladin/bloodelf
MS/OS : Retri / Prot
Ilvl : 398/395
Armory link : https://www.wow-freakz.com/armory/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Nestroo
prof : No proff
Achieve : 2/8 hc 8/8 Nm

Respins(Rejected)

0 0

Back to top
zbaam

[Mentally Stable]

(since 28-07-2019 13:20)

Votes: 38

Post Posted: 25-11-2014, 23:15:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Armory link: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Zbamus
Nume character:zbamus
Clasa:shaman
Rasa:troll
Main spec:elemental
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci):resto destul de biniosor
Item Level (minim 400):407
Ultimul boss adaugat pe Freakz (din Dragon Soul) ? :madnes
Screenshot cu 3 mil. damage done pe dummy: https://forum.wow-freakz.com/img--http://i62.tinypic.com/315iiom.jpg
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc):potiune manusi toteme raciala elemental mastery flame @target unleash lava burst spam lightbolt @9stacks shield fulmination /Repeat
De ce vrei sa intri in "vs The World" ? :sincer sa fac raiduri ....
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? :nu stiu sigur daca sunt potrivit sau nu dar cred ca ma pot integra
Te incadrezi programului nostru de raids? :da
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? :da
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6):full 4.0.6a
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : betrayers ...nu am suportat sa fiu luat la misto de 3/4 care se cunosteau intre ei

0 0

Back to top
Encage

[Mentally Stable]

Encage86 
Post Posted: 25-11-2014, 23:19:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

zbaam wrote:
Armory link: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Zbamus
Nume character:zbamus
Clasa:shaman
Rasa:troll
Main spec:elemental
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci):resto destul de biniosor
Item Level (minim 400):407
Ultimul boss adaugat pe Freakz (din Dragon Soul) ? :madnes
Screenshot cu 3 mil. damage done pe dummy: https://forum.wow-freakz.com/img--http://i62.tinypic.com/315iiom.jpg
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc):potiune manusi toteme raciala elemental mastery flame @target unleash lava burst spam lightbolt @9stacks shield fulmination /Repeat
De ce vrei sa intri in "vs The World" ? :sincer sa fac raiduri ....
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? :nu stiu sigur daca sunt potrivit sau nu dar cred ca ma pot integra
Te incadrezi programului nostru de raids? :da
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? :da
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6):full 4.0.6a
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : betrayers ...nu am suportat sa fiu luat la misto de 3/4 care se cunosteau intre ei

Acceptat /w Phas,Mander,Shirai

0 0

Back to top
hazelnut

[Mentally Stable]

(since 07-06-2020 15:22)

Votes: 12

Post Posted: 29-11-2014, 13:35:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Armory link: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ysomadx
Nume character: Ysomadx
Clasa: Priest
Rasa: Undead
Main spec: Shadow
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci): Discipline (mediu)
Item Level (minim 400): 404
Ultimul boss adaugat pe Freakz (din Dragon Soul) ? : Madness of Deathwing
Screenshot cu 3 mil. damage done pe dummy: http://postimg.org/image/hhofokvr1/
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): Vampiric Touch, Shadow Word: Pain , Mind flay (pana la 5 Dark Evangelism) , Archangel , Mind Blast (3 orb) , Devouring Plague , Mind flay , 25 % Shadow Word: Death.... etc. .... Hit 17% > Haste > Mastery > Crit .
De ce vrei sa intri in "vs The World" ? : Pentru ca este o guilda care vrea sa progreseze si as dori sa fac si eu parte -
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? : Sunt o persoana activa (cand nu este de invatat pentru facultate ) si .... ma integrez destul de usor.
Te incadrezi programului nostru de raids? : In weekenduri cam da, depinde cat am de invatat .
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? : Daca am trecut de sesiuni , da -.
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6): 4.0.6 tot , in afara de Valiona pe HC
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : Pride - s-a destramat

0 0

Back to top
Encage

[Mentally Stable]

Encage86 
Post Posted: 29-11-2014, 20:32:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hazelnut wrote:
Armory link: https://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&&cn=Ysomadx
Nume character: Ysomadx
Clasa: Priest
Rasa: Undead
Main spec: Shadow
Offspec (specifica si cat de bine stii sa il joci): Discipline (mediu)
Item Level (minim 400): 404
Ultimul boss adaugat pe Freakz (din Dragon Soul) ? : Madness of Deathwing
Screenshot cu 3 mil. damage done pe dummy: http://postimg.org/image/hhofokvr1/
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): Vampiric Touch, Shadow Word: Pain , Mind flay (pana la 5 Dark Evangelism) , Archangel , Mind Blast (3 orb) , Devouring Plague , Mind flay , 25 % Shadow Word: Death.... etc. .... Hit 17% > Haste > Mastery > Crit .
De ce vrei sa intri in "vs The World" ? : Pentru ca este o guilda care vrea sa progreseze si as dori sa fac si eu parte -
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? : Sunt o persoana activa (cand nu este de invatat pentru facultate ) si .... ma integrez destul de usor.
Te incadrezi programului nostru de raids? : In weekenduri cam da, depinde cat am de invatat .
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? : Daca am trecut de sesiuni , da -.
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6): 4.0.6 tot , in afara de Valiona pe HC
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : Pride - s-a destramat

Acceptat /w Mander,Shirai,Phas

0 0

Back to top
Blasphemy

[Creep]

(since 25-03-2018 17:42)

Votes: 31

Post Posted: 29-11-2014, 23:15:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nume Caracter: Mad
Clasa: druid feral
main spec: pve, feral (397 )
offspec : pvp , feral
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa : avansat
De ce vrei sa intri in "vs The World" ? : Pentru noi oportunitati , prioritati , sa ajut , sa particip la raiduri , sa ma implic pe cat de mult posibil. sa fiu activ.
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? : pentru ca, cred
Progres PVE: Destroyer`s End
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : Watchers, Berserker, The Betrayers.

0 0

Back to top
Encage

[Mentally Stable]

Encage86 
Post Posted: 30-11-2014, 02:47:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blasphemy wrote:
Nume Caracter: Mad
Clasa: druid feral
main spec: pve, feral (397 )
offspec : pvp , feral
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa : avansat
De ce vrei sa intri in "vs The World" ? : Pentru noi oportunitati , prioritati , sa ajut , sa particip la raiduri , sa ma implic pe cat de mult posibil. sa fiu activ.
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? : pentru ca, cred
Progres PVE: Destroyer`s End
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : Watchers, Berserker, The Betrayers.

Mad modelul tau de aplicatie nu corespunde cu cel cerut de guilda! refa aplicatia exact cum trebuie si vei fi acceptat.salut

0 0

Back to top
Blasphemy

[Creep]

(since 25-03-2018 17:42)

Votes: 31

Post Posted: 30-11-2014, 16:32:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Armory Link : http://s8.postimg.org/cpg4s82t1/Wo_WScrn_Shot_113014_164216.jpg
Nume: Mad
Clasa: Druid Feral
Main spec; Feral , pve 397
Offspec: Feral , pvp 402 full cata ( avansat )
Item Level : pve 397, pvp 402
Screenshot cu 3 mil. damage done pe dummy: : Nu am addonul, pot fi supus unui test din partea unui ofiter.
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): Avansat pve, avansat pvp.
De ce vrei sa intri in "vs The World" ? : Pentru oportunitati si perspective noi, sa ajut , prieteni noi , pentru progres, s.a.m.d
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? : Nu cred, ramane sa demonstrez.
Te incadrezi programului nostru de raids? : 80 %, da
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? : Desigur
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6): Tot, iar pe Cataclysm , am Destroyers End pe 25 n , 10 n , singurul impediment , nu am hc, dar cu ajutor , pot obtine si pe Hc, deoarece am practicat mai mult pvp , fiind in guilde de pvp. In consecinta, orice om s-a nascut sa invete, ci nu s-a nascut invatat.
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : Watchers, Berserkers, : Watchers am parasito pt pve, iar Berserker, am primit kick, pentru ca am incercat sa fac cu globalul un raid, cerand pt /g main , un healer, pt raid si am primit deodata kick, in timpul respectiv, ceilalti din guilda erau intr-un raid de ds, cred ca , mi-ar fi putut spune ca nu e bine sa ma amestec cu globalul , nu sa actioneze cu atata perseverenta.
Cu respect:
Mad

0 0

Back to top
Encage

[Mentally Stable]

Encage86 
Post Posted: 30-11-2014, 19:34:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Blasphemy wrote:
Armory Link : http://s8.postimg.org/cpg4s82t1/Wo_WScrn_Shot_113014_164216.jpg
Nume: Mad
Clasa: Druid Feral
Main spec; Feral , pve 397
Offspec: Feral , pvp 402 full cata ( avansat )
Item Level : pve 397, pvp 402
Screenshot cu 3 mil. damage done pe dummy: : Nu am addonul, pot fi supus unui test din partea unui ofiter.
Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): Avansat pve, avansat pvp.
De ce vrei sa intri in "vs The World" ? : Pentru oportunitati si perspective noi, sa ajut , prieteni noi , pentru progres, s.a.m.d
De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? : Nu cred, ramane sa demonstrez.
Te incadrezi programului nostru de raids? : 80 %, da
Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? : Desigur
Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6): Tot, iar pe Cataclysm , am Destroyers End pe 25 n , 10 n , singurul impediment , nu am hc, dar cu ajutor , pot obtine si pe Hc, deoarece am practicat mai mult pvp , fiind in guilde de pvp. In consecinta, orice om s-a nascut sa invete, ci nu s-a nascut invatat.
Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : Watchers, Berserkers, : Watchers am parasito pt pve, iar Berserker, am primit kick, pentru ca am incercat sa fac cu globalul un raid, cerand pt /g main , un healer, pt raid si am primit deodata kick, in timpul respectiv, ceilalti din guilda erau intr-un raid de ds, cred ca , mi-ar fi putut spune ca nu e bine sa ma amestec cu globalul , nu sa actioneze cu atata perseverenta.
Cu respect:
Mad

Acceptat /w Mander,Phas,Shirai

0 0

Back to top
allesull

[Mentally Stable]

(since 01-12-2014 20:41)

Votes: 1

Post Posted: 01-12-2014, 14:30:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1.Armory Link: http://armory.freakz.ro/character-sheet.xml?r=Genesis&cn=Knnt
2.Name: Knnt
3.Clasa: Hunter BM
4.Rasa: Blood Elf
5.Main Spec: BM 396
6.Off Spec: Survival
7.Screenshot cu 3 mil. damage done pe dummy: http://tinypic.com/view.php?pic=2rdzz10&s=8#.VHwWdd4wHcc (in burst) - http://tinypic.com/view.php?pic=333bpr7&s=8#.VHwVZN4wHcc (3 mill)
8.Spune-ne pe scurt cum iti joci clasa (rotatie , prioritati , stats...etc): Am ales aceasta clasa pt ca hunterul este unul dintre rangeri cei mai buni si o clasa nu foarte grea de jucat.
- Ca si stats: Agility >> Hit Chance ( 8% ) >> Mastery >> Critical Strike >> Haste
- Ca si rotatie: Hunter's Mark setat pe target, urmat de Serpent Sting >> In cazul generarii de prea mult threat se foloseste Misdirection pe tank >> Burst (Bestial Wrath , Kill Comand , Rapid Fire , Call of the Wild , Trinket , Potiune) , ploaie de Arcane Shot , Kill Comand la cd , Cobra Shot cand am nevoie de focus , Focus Fire cand procuie si Fervor cand am nevoie de Focus.
9.De ce vrei sa intri in "vs The World" ?: Pt ca am mai fost si regret ce s-a intamplat. Ultima data am avut o mare problema cu contul (cineva mi l-a spart)
10.De ce crezi ca esti persoana potrivita pt. "vs The World" ? : Nu sunt persoana potrivita, vreau doar sa castig experienta necesara alaturi de voi.
11.Te incadrezi programului nostru de raids? : Da.
12.Esti disponibil sa raidezi la ore tarzii la raid de progres (boss nou)? : Da,
13.Progres PVE (TBC , WoTLK , Cata 4.0.6): Am mai jucat doar pe TBC care aveam progres full doar pe N , si pe 4.0.6 am jucat aproape de terminarea patch-ului , am apucat sa fac full pe N si Valiona pe HC. In prezent , 8/8 N si 5/8 HC. .
14.Guilde in care ai fost si motivul pt. care le-ai parasit? : Berserkers (nu se anuntau raidurile) , Heaven (s-a destramat) , vs The World (prima data am dat eu leave (prostia mea) , a doua oara, cum am spus mai sus, mi-a fost spart contul si cel ce a facut-o a dat leave si l-a guilda..

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Next    

The time now is 01-03-2025, 19:05:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x