User
Pass
2FA

Cerere helper
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2572
laurentiu.c
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 12-04-2015 01:07)

Votes: 11

Post Posted: 24-11-2014, 13:00:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cea ce faci tu se cheama Tragere de maneca - Moldovene . De unde si pana unde ma intrebi CE MODEL TRE SA URMEZ ? iti explic pe intelesul tau @ modul este asta :
Daca citeai regulamentul treceai de punctul 1
ATENTIE : -Cei care doresc sa faca cere de upgrade trebuie sa aibe minim 2 luni de la up-ul precedent si sa indeplineasca orele cerute.
La punctul 2 al reclamatie Modelul este asta :

1. Nick-ul cu care jucaþi pe server [Nu rezervam nick-uri comune gen "Alex" "Ion", etc]:
2. De unde eºti? :
3. Cati ani ai? :
4. De cât timp joci pe acest server? :
5. Ore jucate? :
6. Ai luat la cunostinta regulamentul? :
7. Ce rank doresti?:
8. ->Donor<-?:

Iar la faza cu Re:spect esti mult in urma .... Nici helpar nu ai si-ti permiti atat de multe ...

Nu-ti permit sa spui ca nu stiu sa adminez ! ca helper ai putine comenzi , asa ca vezi-ti de fasolea ta FETITZA - te pupa Lorenzo

id [email protected] \ Steam ID : lor3nzo_87

" De Morti numai de bine ! "

0 1

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Maverick_

[The Maverick]

(since 08-08-2015 16:05)

Votes: 11

Post Posted: 24-11-2014, 18:41:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Intrasem pe forum chitit sa`ti dau pro, daca tot ai gura mare sa te vedem ce poti. Dar tu nici nu ai acces si deja ai avut altercatii cu mai multi membrii ai staffului. Eram dispus chiar sa trec cu vederea faptul ca nu au trecut 2 luni intre cereri, dar nu ai putut sa te abtii.

Daca suntem atat de penibili, dc vrei sa fii bagat in aceeasi oala cu noi? Eu inteleg ca esti tanar, si ai o problema cu autoritatea, dar nu se face asa. Daca vrei sa faci parte dintr`o comunitate trebuie sa fii dispus sa relationezi intr-un mod civilizat cu membrii acelei comunitati. Daca tu asa vorbesti cu persoane cu grad mai mare ca tine, nici nu vreau sa ma gandesc cum ai reactiona daca ti-ar cere un player socoteala referitor la una din deciziile tale.

Acestea fiind spuse, contra, si cred ca nu mai are rost sa revii cu alta cerere.

@Lorenzo, as aprecia daca ai mentine un ton civilizat, nu`si au rostul jignirile aici - Membrii staffului trebuie sa fie un exemplu, si sa nu raspunda cu aceeasi moneda:)

If you talk to God you're religious. If God talks to you, you're psychotic.
House 3:16
0 1

Back to top
View user's profile Send private message
JeLLaL

[Never give up!]

(since 26-01-2022 14:44)

Votes: 480

Post Posted: 24-11-2014, 20:18:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Care mai face spam de aiurea, l-am ars pe viitor.

Eu iti dau un PRO

GFX Zone!
0 1

Back to top
2Moare

[Creep]

(since 02-03-2018 09:17)

Votes: 7

Post Posted: 25-11-2014, 14:06:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Contra!

In continuare , off topic si comentezi la adminii care isi spun o parere!!!

Buna , rea , este parerea lor si ar trebui sa o respecti!

Te inteleg , te agiti , lista ban , anunti codatii dar din ce am vazut eu pe forum esti prea arogant si tupeist!

Daca asa faci ca un simplu jucator , imi imaginez ce ii vei spune la un jucator cand iti va face o reclamatie!!!

Pe server esti ok , joc bine , putin agitat dar trecem peste... O inteleg si pe asta!!!

Inca o data , Contra... si lasa comentariile aiurea / off topic-uri!!!

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
mihaitu

[Classic]

(since 15-07-2017 18:28)

Votes: 18

Post Posted: 26-11-2014, 14:54:32 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PRO, are lista codati !

Omul invata din greseli.
Dar oare când greseste , invata?

~ war3.freakz.ro ~ General #
0 0

Back to top
El_Nino

[war7.freakz.ro]

(since 19-12-2023 01:55)

Votes: 170

Post Posted: 27-11-2014, 12:10:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Acceptat

Nu uita , nu se da niciun ban fara dovada , cand schimbi mapa ceri si parerea colegilor daca sunt online , iar cand urmaresti un codat , si nu stii ce decizie sa iei ,la fel , ceri parerea/ajutorul colegilor . Nu vreau sa vad certuri .

"Singur , intr-o lume de nebuni..."
0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by El_Nino, 27 November 2014 10:10

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 21-02-2025, 18:03:47
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x