User
Pass
2FA

reclamatie ARR Nanne

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message366
terowf

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-11-2015 00:19)

Votes: 15

Post Posted: 25-11-2014, 18:30:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick (al tau): D2-LoD
Adminul reclamat: ARR Nanne
Harta: de_dust2x2
Data si ora evenimentului : 25 11 2014 18:10
Dovada abuzului: http://www.fileshare.ro/e31045093
IP (al tau): -
Steam ID (al tau):-

Mai pe scurt:
1. A iesit harta awp_map la vot, iar el a schimbat din nou in d2x2.
2. mi-a dat 2-3 slap-uri fara motiv, perturbandu-mi astfel jocul.
3. nu este prima data cand face ca maimuta pe server, n-am timpul necesar sa fac reclamatie pt fiecare aroganta a acestui admin incompetent, arogant si but care este mai mutl decat evident ca are silent in cfg si poate chiar wall la buton. Pt cei care nu stiu inca, el este si motivul pt care am renuntat la admin pe acest server.

Rog un owner sa ii sanctioneze comportamentul abuziv, acesta nu merita nici gradul de helper, dar supermoderator -

p.s. sa nu te mai intrebi unde dispar jucatorii - ajuseseram sa jucam 8-8 9-9, acum sunt iar 4 useri maxim on - si cand sunt mai multi 70% sunt admini -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NaNNNe
[Banned user]

Banned

(since 18-12-2014 16:41)

Votes: 22

Post Posted: 25-11-2014, 18:45:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a iesit awp map de la votul serverului . nu votul meu . playerii au vrut tot dust 2x2 . am facut ce au cerut ei . cum e si vorba aia ' clientul nostru , stapanul nostru ' . dar ma rog...
slapurile ti le-am dat pentru ca nu m-ai bagat in seama . strigam ca disperatu in chat dupa tine si tu nimic .
Si nu fac ca maimuta pe server.

PS : ar trebuii sa zici si pentru ce ai luat remove.
Ai luat remove pentru ca mi-ai dat non stop exterminate si ban cand intram pe server . scoteai imunitatea si imi dadeai ban . si exterminate . asa ca nu te mai da nu stiu ce sfant . ca nu esti .
deja mi-a ajuns toata prostia asta .

Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se-ntample tie !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
B.Ruffneck

[W.G.A.C.B.A.]

(since 11-09-2016 16:31)

Votes: 807

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET}  inactiv 
Post Posted: 25-11-2014, 18:57:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

NaNNNe wrote:
a iesit awp map de la votul serverului . nu votul meu . playerii au vrut tot dust 2x2 . am facut ce au cerut ei . cum e si vorba aia ' clientul nostru , stapanul nostru ' . dar ma rog...
slapurile ti le-am dat pentru ca nu m-ai bagat in seama . strigam ca disperatu in chat dupa tine si tu nimic .
Si nu fac ca maimuta pe server.

PS : ar trebuii sa zici si pentru ce ai luat remove.
Ai luat remove pentru ca mi-ai dat non stop exterminate si ban cand intram pe server . scoteai imunitatea si imi dadeai ban . si exterminate . asa ca nu te mai da nu stiu ce sfant . ca nu esti .
deja mi-a ajuns toata prostia asta .

Am vazut in demo si in logs ce faci tu pe server. Astept sa vina Beo de la munca si vedem ce iei, remove sau down pana la administrator. Nu mai posta nimic,nu am chef de copilariile tale aici. Te-am urmarit destul zilele astea cat n-am fost pe server din logs asa ca nu ai nicio scuza pentru ce faci si ti s-a spus de N ori sa termini ca nu mai rezisti mult si tu tot continui.

Cumpar Gift CS:GO 1,5k rep

0 0

Back to top
Beowulf

[Organ de stat]

(since 27-03-2020 11:23)

Votes: 125

Post Posted: 25-11-2014, 19:09:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Suspenda-i adminul pana spun eu ca poate sa revina. Intra in users.ini si pune ; in fata adminului sau.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Beowulf, 25 November 2014 17:09

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 12-08-2025, 04:57:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password