User
Pass
2FA

Faceti ceva cu acesti codati ?

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message240
RaZis'

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 29-12-2014 12:21)

Votes: 2

Post Posted: 29-11-2014, 12:12:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ma nene eu muncesc o zii da una nu, ma trezesc la 11 cand sunt liber, si intru pe server, si ghici, trebuie sa fie mereu un codat cu aim si wall, acum eu ce fac ? stau mereu sa fac demo sa va postez la cereri ban, si sa nu ma bage nimeni in seama? dati si voi admine la cei care sunt mai mereu pe server, hai nu de dimineata pana seara, dar 3-4 ore pe zii tot trb sa fii, asa pot sa intru si eu seara la 1 noaptea, ma pun spectator, si dimineata la 7 ies dupa server, ia uite cum am facut 6 ore numai intr-o seara, fac 10 seri la rand asa, am facut 60 de ore, mi-am luat admin. Si intru cand vreau, cum fac altii. Revenitii-va
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
siLenT^sH0t

[The Silent^ killer]

Status: Offline
(since 03-12-2020 21:28)

Votes: 9

Post Posted: 29-11-2014, 14:47:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pai ia-ti admin.. -

Si asa evitam orice alta cearta -

Vreau timp pentru mine, dau cu ura inainte
Timp pentru mine sa pun ura in cuvinte !!!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 04-02-2025, 08:47:04
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x