User
Pass
2FA

Nino
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message2284
El_Nino

[war7.freakz.ro]

Status: Offline
(since 19-12-2023 01:55)

Votes: 170

Post Posted: 02-12-2014, 14:28:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru harti vorbiti cu alecsoviki . Prin simplu fapt ca ai scris la cerere " da , am citit regulamentul " si tu nu ai nici orele macar , faci misto de noi toti . Au fost 16 ore care iti lipseau , altii au fost respinsi si pentru o ora . Tu te superi pe mine ca ti-am refuzat cererea pentru niste conditii care nu le indeplineai . Si ce te asteptai sa iti scriu ? "imi cer mii de scuze dar nu pot sa iti accept cererea ?" Eu , sa zicem ca nu as fi avut nimic impotriva sa te accept , dar este o lipsa de respect fata de ceilalti , si or sa imi sara in cap cand o sa le refuz cererile si or sa imi zica ca de ce nu le accept , ca tie ti-am acceptat . Gandeste putin inainte sa incepi sa scrii toate prostiile , nu este vina mea ca nu ai avut tu rabdare inca o zi...

"Singur , intr-o lume de nebuni..."
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Vod@fon3

[Licensed to kill]

(since 08-01-2019 19:14)

Votes: 64

Post Posted: 02-12-2014, 16:10:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

El_Nino wrote:
Pentru harti vorbiti cu alecsoviki . Prin simplu fapt ca ai scris la cerere " da , am citit regulamentul " si tu nu ai nici orele macar , faci misto de noi toti . Au fost 16 ore care iti lipseau , altii au fost respinsi si pentru o ora . Tu te superi pe mine ca ti-am refuzat cererea pentru niste conditii care nu le indeplineai . Si ce te asteptai sa iti scriu ? "imi cer mii de scuze dar nu pot sa iti accept cererea ?" Eu , sa zicem ca nu as fi avut nimic impotriva sa te accept , dar este o lipsa de respect fata de ceilalti , si or sa imi sara in cap cand o sa le refuz cererile si or sa imi zica ca de ce nu le accept , ca tie ti-am acceptat . Gandeste putin inainte sa incepi sa scrii toate prostiile , nu este vina mea ca nu ai avut tu rabdare inca o zi...

Nino deci nu e vorba de asta ca ai respins cererea, dar nu cred ca ai citit cum trebuie, am si specificat care este problema....la cererile de admin imediat "tai, si spinteci" dar niste harti sa fie baga'te pe server cred ca este foarte greu, si nu, numai eu sunt de parerea asta, aproape toti, si nu pentru mine, ci pentru playerii...asta e ai respins cererea nu este nici'o problema...iar dupa cum vezi in topicu asta sa trezit boxa sa comenteze si el, cand defapt si de drept am inteles problema pentru care tu ai respins...bun "praf de drum si joc de glezne" si stai linistit ca m-am gandit destul de bine nu am facut ca asa am vrut eu - (am incercat doar cu o simpla cerere, dar vad ca din chestile astea simple se ajunge la altceva) chiar mai este nevoie sa spun de la ce sa ajuns, cred ca se vede destul de clar.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Boxa

[Maniac]

(since 10-04-2015 10:37)

Votes: 8

Post Posted: 02-12-2014, 16:43:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi place ca aici te victimizezi maxim si pe server esti oltean dornic de sefie , ai vrut sa dispara " astia " ca mine ? Pacat ca pe unde esti tu acum eu am fost cand eram tanar - Ma refer la orgoliu excesiv , jigniri aduse tuturor , ban-uri date celor mai mari in grad ca mine si am luat remove , mi-am revenit si acuma vii u cu fostele mele probleme si imi spui ca eu sunt ala rau ? Stiu .. te inteleg asa eram si eu inainte " sefule"
2 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 02-12-2014, 18:13:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Boxa wrote:
Imi place ca aici te victimizezi maxim si pe server esti oltean dornic de sefie , ai vrut sa dispara " astia " ca mine ? Pacat ca pe unde esti tu acum eu am fost cand eram tanar - Ma refer la orgoliu excesiv , jigniri aduse tuturor , ban-uri date celor mai mari in grad ca mine si am luat remove , mi-am revenit si acuma vii u cu fostele mele probleme si imi spui ca eu sunt ala rau ? Stiu .. te inteleg asa eram si eu inainte " sefule"

Clar, sef (sef sunt la mine acasa) nu pe jocuri, forum, server cs -) cine e sef pe server ma? (oltean) - ai invatat cuvinte, bravo oricum tot praf esti....pe unde sunt eu acum tu nici intr-o viata nu ai sa ajungi...am spus exact ce am facut, dar cred ca e nevoie sa ma repet, reclamatia se refera la Nino, pentru felu in care trateaza lucrurile, adica la cereri imediat e acctiv, dar cand se propune ceva pentru server unu nu comenteaza nimic decat Jel a fost singuru care a spus ca o sa vorbeasca cu Alex, in legatura cu, hartii pe server.... si nu pentru cererea respinsa, sincer 2 bani nu dau pe cerere si pe faptu ca am fost respins....cat despre tine boxa, mai bine pune mana pe carte lasa cs'ul si invata, prietene ca oamenii de genu sunt peste tot, in lumea asta ...asa ca las'o mai moale, ca asa suntem toti "smecheri in fata pc'ului dupa cum am mai spus....iar pe server mi-am vazut de treaba am dat ban cui'i merita si cu dovezi nu de capu meu...iar daca voi spune'ti ca am fost "sef" pe un amarat de joc, atunci chiar se intelege ca degeaba mai explic, ca la fel nu se intelege absolut nimic.....si hai sa incetam cu nebunia asta ca sincer este un forum public si nu are rost sa ne facem de ras, cred ca deja am mers prea departe......asa ca boxa baga'ti mintile in cap copile ca o sa fie vai si amar de tine.
@Inainte ce ai fost, un pusti tare in gura, exact cum esti si acum, ca in fata calculatorului...dar face2face treaba se schimba....hai ca deja m-am plictisit de tine boxa, deja prostia e la cote maxime

0 0

Back to top
2Moare

[Creep]

(since 02-03-2018 09:17)

Votes: 7

Post Posted: 02-12-2014, 18:20:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunteti dusi amandoi!

E un joc , e un admin , sunteti admini amandoi!!!

Hai sa incep si eu sa fac show , ca doar e frumos pe forum!

1. Gsx , vrei admin mai mare? Vrei putere??? Respect! Puteai astepta... Sau daca tot voiai putere , 6 euro pe luna frate cum fac eu si inchei balciul...ajuti serverul , ajuti comunitatea , liniste si pace!!!

2. De fiecare data cand intru pe server , e GSX non stop... Ca joaca , ca e spec , ca face ore , e problema sa... Si-a castigat acest status prin ore pierdute din viata pe server / forum . Dar pentru 16 ore sa nu se accepte o cerere...

Inteleg ca intra niste putoi pe server si dupa o saptamana au si ei niste ore si fac cereri de admin ! Normal ca se da Contra pentru 3 / 5 / 7 ore lipsa... Dar cand un jucator are 234 si ii mai trebuiesc 16 ... Pe buneeeeeeeee???? Ati facut procentual calculul sa vedeti pentru cat la suta ati refuzat o cerere??? Matematic macar...

Consider ca era si de bun simt sa i se dea cererea de up... Se agita cu harti , codati , forum!!!! Nu stiu cati am vazut pe forum sa posteze niste amarate de harti , sa nu mai zic ce cei care nu dau un amarat de reply cu PRO / CONTRA !!!

Cred ca suntem 3 ( Lesde , Gsx si Subsemnatul ) . Daca am omis pe cineva , imi pare rau , oricum suntem fratii mei din comunitate!!!

Intotdeauna am fost obiectiv si am zis lucrurilor pe nume . Plus ca imi permit sa deschid gura pe forum , cred ca mi-am rezervat acest drept prin 12312312 de codati , ore jucate , jucatori multumiti , nicio reclamatie , harti peste harti postate!!!

3. GSX , sa zicem ca ai gresit , puteai astepta inca 16 ore , da-le in gura masii!!! Si nici nu se injura , pentru nimic in lume , un admin pe alt admin!!! Suntem "frati" , "compatrioti" , ce vreti voi!!! Eu ce sa zic ca se misca sacadat cs-ul si nu ii dau de cap??? Sa incep sa injur lumea pe server???

4. Si ceilalti care au dat contra ( inteleg ca pentru cerere de up se crizeaza lumea pe aici ) au gresit ... Greseli copilaresti!

Pe langa ca e serverul in cadere , nici macar adminii care sunt non stop pe server / forum nu stiti sa ii tineti!

5. Nino , incearca sa fii mai activ la cererile de harti... Scrii cu albastru , esti sef frate!!! Trebuie sa intelegi ca nu cert pe nimeni , incerc sa mentin lumea fericita , comunitatea frumoasa , ca de aceea am si ramas si vreau sa raman si ma zbat sa fie full serverul! Cum am 6 euro pe luna sa dau aici , credeti ca alte servere full de war3ft nu ar accepta 30 de lei??? Dar imi place aici , comunitate frumoasa , jucatori prea buni deja pentru war3ft!!!

Alecs e plecat in Germania , cum pana mea sa se ocupe de harti??? Mi-a dat si acces sa dau restart la server cand e cazut ! Din toate aceste masuri , eu inteleg ca vrea sa stea linistit si sa ocupe lumea de server!!! Unu care sa dea admine , unu care sa aiba acces la server , cineva care sa puna harti!!!

Daca 7 insi au dat pro , inseamna ca sunt de acord ca Gsx sa primeasca up... Ceea ce denota din cererea sa cu tine ultimul raspunzand, din punctul meu obiectiv de vedere , este "comunism" ! De fapt nu raspunzand , secerat direct !

Din nou , nu am nimic cu tine , sper ca iti dai seama! Dar ti s-a cam rupt de parerile noastre , ale comunitatii ! Ale adminilor care insumati , au in jur de 1000 de codati! De ce se mai fac cereri daca parerea noastra nu conteaza??? Sa dea doar o singura persoana PRO / Contra si gata balciul!

6. Sunteti baieti mari , ziceti ca rupeti muntii , va injurati??? Intalniti-va intr-o sala , o saltea si tranta frate daca tot aveti testosteron in voi si sunteti nervosi!!! Incetati cu certuri pe forum... Nu e forum bisericesc dar nici chiar asa!!!

7. V-am trimis cam la toti adminii pm pe forum cum ca am vorbit cu Alecs si ca vreau sa cumparam niste redirecte / sloturi / ce dracu sunt sa fie full serverul!

Am zis ca pe langa cei 6 euro pe luna , dau 70 de lei acum ( 30 % din suma ) , bunica parca a zis ca da si el 50 de lei... Mai raman 80 de lei... Nu cred ca din cati admini care au ramas nu mai gasiti 80 de lei sa ii transferam persoanei care se ocupa de redirecte prin ING BANK !!!! Faceti un calcul la cati admini suntem , ce inseamna 200 de lei pe luna ca sa avem flux de jucatori , rulaj , sa ramana chiar unii pe server!!!

Asta inseamna o comunitate unita , sa ne vorbim cumva , sa fim uniti , sa ne ajutam si sa donam in pana mea 10 lei de caciula pentru redirecte ( Cred ca suntem 16 admini deja ) .

Nu sa ne certam pentru *****... Cat v-ati certat pe forum , v-ati dat seama ca au intrat minim 2 codati pe server si l-au golit????

Ia sa vad cat de uniti suntem , va impacati si luna asta faceti rost cei care au ramas de 80 de lei. Cand faceti rost , va dau iarasi pm cu contul bancar si dupa aceea eu cu Bunica dam cei 120 de lei ramasi!

Alecs din Germania l-a sunat pe individul cu redirectele care sta in Romania , a vorbit cu el non stop cum putem sa facem treaba TREABA!!!

Voi va injurati , va jigniti , uniti la maxim!!!

Toate cele bune!!!!

Last edited by 2Moare on 02-12-2014, 18:46:56; edited 2 times in total
1 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 02-12-2014, 18:28:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2Moare wrote:
Sunteti dusi amandoi!

E un joc , e un admin , sunteti admini amandoi!!!

Hai sa incep si eu sa fac show , ca doar e frumos pe forum!

1. Gsx , vrei admin mai mare? Vrei putere??? Respect! Puteai astepta... Sau daca tot voiai putere , 6 euro pe luna frate cum fac eu si inchei balciul...ajuti serverul , ajuti comunitatea , liniste si pace!!!

2. De fiecare data cand intru pe server , e GSX non stop... Ca joaca , ca e spec , ca face ore , e problema sa... Si-a castigat acest status prin ore pierdute din viata pe server / forum . Dar pentru 16 ore sa nu se accepte o cerere...

Inteleg ca intra niste putoi pe server si dupa o saptamana au si ei niste ore si fac cereri de admin ! Normal ca se da Contra pentru 3 / 5 / 7 ore lipsa... Dar cand un jucator are 234 si ii mai trebuiesc 16 ... Pe buneeeeeeeee???? Ati facut procentual calculul sa vedeti pentru cat la suta ati refuzat o cerere??? Matematic macar...

Consider ca era si de bun simt sa i se dea cererea de up... Se agita cu harti , codati , forum!!!! Nu stiu cati am vazut pe forum sa posteze niste amarate de harti , sa nu mai zic ce cei care nu dau un amarat de reply cu PRO / CONTRA !!!

Cred ca suntem 3 ( Lesde , Gsx si Subsemnatul ) . Daca am omis pe cineva , imi pare rau , oricum suntem fratii mei din comunitate!!!

Intotdeauna am fost obiectiv si am zis lucrurilor pe nume . Plus ca imi permit sa deschid gura pe forum , cred ca mi-am rezervat acest drept prin 12312312 de codati , ore jucate , jucatori multumiti , nicio reclamatie , harti peste harti postate!!!

3. GSX , sa zicem ca ai gresit , puteai astepta inca 16 ore , da-le in gura masii!!! Si nici nu se injura , pentru nimic in lume , un admin pe alt admin!!! Suntem "frati" , "compatrioti" , ce vreti voi!!! Eu ce sa zic ca se misca sacadat cs-ul si nu ii dau de cap??? Sa incep sa injur lumea pe server???

4. Si ceilalti care au dat contra ( inteleg ca pentru cerere de up se crizeaza lumea pe aici ) au gresit ... Greseli copilaresti!

Pe langa ca e serverul in cadere , nici macar adminii care sunt non stop pe server / forum nu stiti sa ii tineti!

5. Nino , incearca sa fii mai activ la cererile de harti... Scrii cu albastru , esti sef frate!!! Trebuie sa intelegi ca nu cert pe nimeni , incerc sa mentin lumea fericita , comunitatea frumoasa , ca de aceea am si ramas si vreau sa raman si ma zbat sa fie full serverul! Cum am 6 euro pe luna sa dau aici , credeti ca alte servere full de war3ft nu ar accepta 30 de lei??? Dar imi place aici , comunitate frumoasa , jucatori prea buni deja pentru war3ft!!!

Alecs e plecat in Germania , cum pana mea sa se ocupe de harti??? Mi-a dat si acces sa dau restart la server cand e cazut ! Din toate aceste masuri , eu inteleg ca vrea sa stea linistit si sa ocupe lumea de server!!! Unu care sa dea admine , unu care sa aiba acces la server , cineva care sa puna harti!!!

6. Sunteti baieti mari , ziceti ca rupeti muntii , va injurati??? Intalniti-va intr-o sala , o saltea si tranta frate daca tot aveti testosteron in voi si sunteti nervosi!!! Incetati cu certuri pe forum... Nu e forum bisericesc dar nici chiar asa!!!

7. V-am trimis cam la toti adminii pm pe forum cum ca am vorbit cu Alecs si ca vreau sa cumparam niste redirecte / sloturi / ce dracu sunt sa fie full serverul!

Am zis ca pe langa cei 6 euro pe luna , dau 70 de lei acum ( 30 % din suma ) , bunica parca a zis ca da si el 50 de lei... Mai raman 80 de lei... Nu cred ca din cati admini care au ramas nu mai gasiti 80 de lei sa ii transferam persoanei care se ocupa de redirecte prin ING BANK !!!! Faceti un calcul la cati admini suntem , ce inseamna 200 de lei pe luna ca sa avem flux de jucatori , rulaj , sa ramana chiar unii pe server!!!

Asta inseamna o comunitate unita , sa ne vorbim cumva , sa fim uniti , sa ne ajutam si sa donam in pana mea 10 lei de caciula pentru redirecte ( Cred ca suntem 16 admini deja ) .

Nu sa ne certam pentru *****... Cat v-ati certat pe forum , v-ati dat seama ca au intrat minim 2 codati pe server si l-au golit????

Ia sa vad cat de uniti suntem , va impacati si luna asta faceti rost cei care au ramas de 80 de lei. Cand faceti rost , va dau iarasi pm cu contul bancar si dupa aceea eu cu Bunica dam cei 120 de lei ramasi!

Toate cele bune!!!!

Deacord cu tine "moare" inca o data nu este vorba de RESPINS!!! (este asa de grav ca am incercat sa avansez) ok, respins nu e problema ma.....pe ea de cerere, moare ce putere -)) serios deci e de ras dar si de plans in acelas timp...e un joc exact cum am spus si mai sus -))))) dar vad ca treaba asta se ia prea in serios, mult prea in serios....ca am facut un topic pentru propunere harti si pentru o comada de SS - asta inseamna putere, respect hai sa fim seriosi, si am incheiat.....chiar nu ma mai intereseaza

0 0

Back to top
Boxa

[Maniac]

Post Posted: 02-12-2014, 18:30:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ma impac cu nimeni ca nu m-am certat cu nimeni , nu il mai tine in puf pe GSX ca azi de la ora 15:00 pana acum la 18:29 am fost on el nu , ieri la fel am fost vreo 5 ore pe putin on pe sv , el nu , unde e el non-stop ? Daca e asa de ok omu asta de ce lumea pe sv il dispretuieste zice ca e tare in clanta si mai da si ban aiurea la lume . Stiti ce .. uite iti dau dreptate GSx , sunt copil prost ca ma cert cu oltenii , voi toti suferiti de sefie aia e ...cu voi nu o scoate nimeni la cap , facem aici 150 de off-topicuri si tot u vrei sa iesi castigator , bleax ... Ma ignori te ignor , dar daca am nevoie de ajutor pe sv si nu il primesc din partea ta ( ceea ce sa si intamplat) o sa ne suparam - Ceau bau -
1 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 02-12-2014, 18:39:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Boxa wrote:
Nu ma impac cu nimeni ca nu m-am certat cu nimeni , nu il mai tine in puf pe GSX ca azi de la ora 15:00 pana acum la 18:29 am fost on el nu , ieri la fel am fost vreo 5 ore pe putin on pe sv , el nu , unde e el non-stop ? Daca e asa de ok omu asta de ce lumea pe sv il dispretuieste zice ca e tare in clanta si mai da si ban aiurea la lume . Stiti ce .. uite iti dau dreptate GSx , sunt copil prost ca ma cert cu oltenii , voi toti suferiti de sefie aia e ...cu voi nu o scoate nimeni la cap , facem aici 150 de off-topicuri si tot u vrei sa iesi castigator , bleax ... Ma ignori te ignor , dar daca am nevoie de ajutor pe sv si nu il primesc din partea ta ( ceea ce sa si intamplat) o sa ne suparam - Ceau bau -

Care'i treaba cu "olteni" ca nu inteleg......, amarule si ai grija cum vorbesti, ca eu spre deosebire de tine nu stau la tara....cand am dat eu ban fara motiv? Exista o reclamatie cum ca, am dat ban fara dovezi? Alti mai si muncesc, nu stau toata ziua inchisi in fata pc'ului, copil fara viitor...ce castigator sa ies ma, esti diliu la cerebel, esti prea obsedat de jocu asta cs, ca alfel nu imi explic....ce ajutor ma, mai bine dute si baga un control ca esti sarit rau ma "frate" esti terminat

Pentru mine subiectu asta este inchis, respect pentru baieti *Xpahan, Acer, Mav, Moare, Les, mrc, buni, error....cu ei m-am inteles de minune, si pe calea astea multumesc foarte frums, Va Salut.

0 0

Back to top
Boxa

[Maniac]

Post Posted: 02-12-2014, 19:03:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ban fara motiv luthienn , plus ca mi-ai dat si mie ban - si daca la tine si Deva mai e tara , stai linistit acolo in fundu olteniei si mananca brusturi -

Intra pe http://www.Explomin.ro , locu meu de munca si sa vezi cat de fara viitor sunt eu - Fatalau mic

0 0

Back to top
Vod@fon3

[Licensed to kill]

Post Posted: 02-12-2014, 20:03:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Boxa wrote:
ban fara motiv luthienn , plus ca mi-ai dat si mie ban - si daca la tine si Deva mai e tara , stai linistit acolo in fundu olteniei si mananca brusturi -

Intra pe http://www.Explomin.ro , locu meu de munca si sa vezi cat de fara viitor sunt eu - Fatalau mic

***, luthienn a luat ban 50 de minute (retry dupa gag) vezi sa nu ajungi cocos de munte pe acolo, si cine ti-a zis ca sta in oltenia la tine tot ce zboara se mananca - hai dute tare si inca ceva, compania durex isi cere scuze pentru nasterea ta

0 0

Back to top
vIEzure

[war7.freakz.ro]

(since 03-08-2018 15:42)

Votes: 1174

Post Posted: 02-12-2014, 20:07:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

popcorn?

2 0

Back to top
alecsoviki

[Playcs Romania]

(since 13-11-2020 16:19)

Votes: 272

Post Posted: 02-12-2014, 20:16:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O luati pe aratura, de aceea o sa inchid topicul. Dramele pe privat va rog.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by alecsoviki, 02 December 2014 18:16

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 20-02-2025, 18:18:52
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password