User
Pass
2FA

Reclamatie HERO

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message453
NaNNNe
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 18-12-2014 16:41)

Votes: 22

Post Posted: 02-12-2014, 21:34:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick (al tau): NaNNNe.
Adminul reclamat: HERO
Harta: de_dust2x2
Data si ora evenimentului : 21:15
Dovada abuzului: El mi-a dat gag pe motiv ca am zis cod ( putea sa fie cod de bare , cod de acces s.a.m.d . situatia era in felul urmator eu ma jucam linistit si povesteam cu PqgAim ma intrebat pqgaim daca stiu niste setari de no recoil sa nu sara tinta . si eu am zis " cod " foloseste " cod " dar i-am zis la bascau - adica in gluma . si dupa m-am trezit cu gag pe motiv U@ . aveti aici si print . Deci el mi-a dat gag pe motiv U@ cand eu nici nu am pomenit de vreun codat . ii ziceam doar la pgq aim ca sa foloseasca "cod" dar repet ii ziceam in gluma " aveti aiai print http://postimg.org/image/4yg4svpvd/ si dupa i-am zis sa imi deie ungag pentru ca eu am vorbit cu PQG AIM si nu am acuzat pe nimeni de cod , eu doar ii ziceam la PQGAIM ce sa foloseasca pentru no recoil - dar glumeam desigur . si m-am trezit cu gag , si cand i-am zis sa imi dea ungag ca daca nu ii fac reclamatie el a zis sa ii fac reclamatie mai bine . aveti print aici http://postimg.org/image/nnhafswp3/
Frate daca tu zici sa fac reclamatie eu fac . mai ales ca am luat gag degeaba . si cand ti-am explicat cum sta treaba tu nu ai vrut sa imi dai ungag .
IP (al tau): -
Steam ID (al tau): -[i]

Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se-ntample tie !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
HEROexecutat

[Mentally Stable]

(since 17-12-2014 21:00)

Votes: 3

Kendapay 
Post Posted: 02-12-2014, 21:38:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nannne in primul rand un gag e gag degeaba nu l-ai luat .... in al doilea rand limbajul tau pe server lasa de dorit..... iar dupa ce ti-am dat gag ai iesit de pe server si ai intrat iar ca sa scapi de gag.... terorist in serie are dovada
Inca un lucru mai usor cu acuzul adminilor pe server enervezi pe toata lumea.

0 0

Back to top
liviu221994

[Mentally Stable]

(since 28-01-2016 17:33)

Votes: 3

Post Posted: 02-12-2014, 21:40:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca e asa cum zici tu nanne ca ai zis de tine ca ai cod , noi nu avem de unde sa stim , deci gagul nu e degeaba , si pe urma mai dai si retry dupa gag .oricum cam incalci multe reguli tu man , nu te supara
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NaNNNe
[Banned user]

Banned

(since 18-12-2014 16:41)

Votes: 22

Post Posted: 02-12-2014, 21:42:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dupa ce mi-ai dat gag am iesit de pe server de tot ! ca sa iti fac reclamatie - dupa cum ai spus si tu . in al doilea rand in ultimele 2 zile nu am injurat deloc nu m-am purtat rau cu nimeni . am zis ca ma pun pe treaba dar vad ca daca sunt bun cu unii sunt luat de prost . asa ca mai bine taci daca stii ca esti de vina si suporta consecintele . mi-ai dat gag degeaba ai facut abuz. atata am avut de zis.
@dark . man i-am explicat pe u@ dece am zis cod -) si tot nu a vrut sa imi deie ungag . no mai zi ceva ....

Imi doresc ce-mi doresti tu mie si sa ti se-ntample tie !

0 0

Back to top
Beowulf

[Organ de stat]

(since 27-03-2020 11:23)

Votes: 125

Post Posted: 02-12-2014, 21:44:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te razboiesti cu toti...De data asta priemsti ban de la mine. Bafta.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Beowulf, 02 December 2014 19:44

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 30-07-2025, 10:00:42
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password