Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Da bine, hai sa-ti facem pe plac ca sa scapam de tine.
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
WOW
->
Romanian
Author
nenead
[Banned user]
Status: Offline
(since 08-12-2014 23:06)
,
Topics: 148
Votes
: 43
Posted: 09-12-2014, 00:51:52
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Pai bine ma, mie imi arunci 3 warnuri ca l-am injurat pe privat si el ma face "scursura" si va zice ca va bateti organul de el de vreo 2 ori si el nu pateste nimic? Mi se pare logic adica doh, eu l-am injurat pe privat si iau 3 warnuri (ca putea sa imi dea block), el injura pe forum, unde pot sa vada toti, da' e ok, nici nu scrie in regulament ceva de mesajele private, Levier a si spus ca atat timp cat ne tinem rufele acasa nu deranjaza pe nimeni, dar ce **** noastra, hai sa aruncam cu warnuri ca face unu' pe omul civilizat, unu' care acum 1 an si ceva injura pe global baietii care urasc ungurii.
In-game de fiecare data (aproape) cand am injurat am luat mute, da' sa zicem ca 10k mute din cauza ca sunt eu ratat si exista o progresie in mutes deci nu contest asta. Am injurat pe cineva mult mai important pentru server pe mail decat femeia asta si nu am luat mute, dar w/e.
Cum spune si titlul, ai aruncat cat ai putut acolo ca sa scapi de wall o text-ul pe care il facea in fiecare post.
Spoiler:
Logic is logic, am incalcat o regula inexistenta si iau 3 warnuri ca plang femeile pe forum ca le molestez.
0
0
Back to top
Zohlomg
[DEFIANCE]
(since 23-01-2025 21:33)
,
Topics: 690
Votes
: 770
Posted: 09-12-2014, 01:01:53
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nenead wrote:
Cum spune si titlul, ai aruncat cat ai putut acolo ca sa scapi de wall o text-ul pe care il facea in fiecare post.
you know me so well.
cat despre "el a injurat pe forum" bla bla
am citit doar reclamatia lui, nu si a ta. pentru ca a ta nu exista.
0
0
Back to top
nenead
[Banned user]
(since 08-12-2014 23:06)
,
Topics: 148
Votes
: 43
Posted: 09-12-2014, 01:04:00
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
I know everyone.
Era in acelasi topic, gen, nu mai trebuia sa ii fac reclamatie, dar o sa ii dau report.
0
0
Back to top
mayavin
[Future World]
(since 23-06-2018 15:49)
,
Topics: 173
Votes
: 48
Posted: 09-12-2014, 01:04:27
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
nenead wrote:
Am injurat pe cineva mult mai important pentru server pe mail
Aha, deci tu erai
0
0
Back to top
Zohlomg
[DEFIANCE]
(since 23-01-2025 21:33)
,
Topics: 690
Votes
: 770
Posted: 09-12-2014, 01:05:03
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
mayavin wrote:
nenead wrote:
Aha, deci tu erai
)
0
0
Back to top
Nenead>Wings
[Mentally Stable]
(since 18-08-2015 12:23)
,
Topics: 9
Votes
: 13
Posted: 09-12-2014, 01:10:48
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
mayavin wrote:
nenead wrote:
Aha, deci tu erai
Lolwhat? Numele pe forum era nenead, numele in-game era neneadwtf, greu de legat
)
Also, zohl, vezi ca am facut reporturile (cu butonul ala, R). Acuma sper ca nu iau ban si pe asta, ca am pierdut toate posturile pe ala si toata reputatia
Arunca-i si lu' ala un warn doua ca m-a intrebat fratemiu ce inseamna cuvantul ala vulgar pe care l-a folosit
T/C
0
1
Back to top
Wingz
[Banned user]
(since 15-06-2017 12:39)
,
Topics: 235
Votes
: 192
Posted: 09-12-2014, 01:31:47
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nenead>Wings wrote:
Hai noroc bastinase, sarbatori fericite.
In primul rand, ma bucur ca te-ai mai domolit! Incepi sa pari om!
In al doilea rand:
Quote:
Folositi un limbaj decent...(1 - 4 warning-uri / ban temporar/permanent)
Si eu sunt om, si eu gresesc, si eu am accese de furie si reactionez in moduri irationale / inadecvate, dar sunt o persoana responsabila si accept consecintele faptelor / vorbelor mele!
Cat despre faptul ca te-am facut scursura nenead, a fost strict o parere persoanala despre tine ca om si caracter; Nu m-am inselat in privinta ta, mesajele primite de la tine o dovedesc!
Quote:
SCURSÚRÃ, scursuri, s. f. 1. Apã sau alt lichid (murdar) care se scurge dintr-un loc. 2. Loc pe unde își face drum o apã curgãtoare; fãgaș.
3. Epitet pentru un om de nimic, decãzut; lepãdãturã.
Quote:
Acuma sper ca nu iau ban si pe asta, ca am pierdut toate posturile pe ala si toata reputatia
Bag seama ca tu nu intelegi semnificatia banului. Ai savarsit o "infractiune" grava, fapt pentru care esti privat de dreptul de a participa / viziona in orice fel ceea ce se intampla pe forumul freakz!
Faptul ca ai primit ban nu inseamna ca poti sa-ti faci un alt cont si sa-ti continui activitatile non-grate pe forumul freakz!
Creerea unui alt cont, precedent celui deja banat, se numeste multi-account si intra sub incidenta incalcarii regulilor forumului si din nou se pedepseste cu dezactivarea / banarea contului nou!
2
0
Back to top
Nenead>Wings
[Mentally Stable]
(since 18-08-2015 12:23)
,
Topics: 9
Votes
: 13
Posted: 09-12-2014, 02:11:23
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Nu intelegi si nu am sa spun vreodata de ce te-am salutat. Nu intelegi nici de ce te-am injurat dupa ce am vazut ca am 4 warnuri.
Eu cand te-am injurat am mers pe premiza ca nu exista regula pentru asa ceva si ca aveam "permisiune" de la un ex-moderator. Permisiune in sensul ca sa nu ne injuram pe forum, facem ce vrem pe privat, ca daia avem buton de block.
Baga seama ca te-ai bagat sa te certi cu mine fara sa ai idee despre ce se intampla sau motivul pentru care eu ma certam cu Diaboliqq.
Mai baga de seama ca in momentul de fata tu esti singurul din WoW de care o sa mai ma leg, pentru ca cu ceilalti 2 (diaboliqq si iancu) am vorbit si mi-au spus ca motivul pentru care se bagau sa se certe cu mine a disparut.
Baga de seama ca desi ai vrut sa fii baiat, acum esti singurul care o sa trebuiasca sa imi dea ignore in-game.
Btw, am 3 rougi pe 3 conturi in wow.
Was it worth it?
Da, ok, nu mai injur nici prin pm pe forum, am realizat asta, nu trebuie sa imi spui tu
0
0
Back to top
darkworld81
[Banned user]
(since 23-06-2017 09:31)
,
Topics: 49
Votes
: 32
Posted: 09-12-2014, 02:13:37
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Din pacate , atitudinea asta , aroganta , unde toti sunt mai destepti unul decat celalalt si care mai de care e mai troll , asta gasesti aici Wingz. Eu unul nu sunt deacord cu fazele astea, probabil o sa fii terorizat in game de asta chiar daca ii dai ignore , o sa primesti /w , mails de pe alte caractere , imi pare rau ca nu se mai pedepsesc injuriile pe /whisper , mesajele pe forum , uneori un ignore nu e suficient , baitasul vede ca i se acorda atentie dupa ce face ceva atat de "inteligent" si o sa mai faca alte faze de genul .
In ultima vreme evit sa mai postez pe forum , tot felul de trolli apar , din orice reply iese un motiv de drama , eventual flame. Dar aroganta cu care te trateaza nenead , ma scarbeste si pe mine , nu ca as fi un tip sensibil , pur si simplu nu are ce face , nu are ocupatie. Arogant pana la capat, pana si avatarul sa denote ceva , intentionat sau nu , trebuie sa dea comunitatii de inteles ca el e cel destept.
0
0
Back to top
Topic locked
Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore
Locked by
Zohlomg
, 09 December 2014 00:15
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->