User
Pass
2FA

Reclamatie lad Catalin

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1876
Frity
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 24-05-2016 19:31)

Votes: 9

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 12-12-2014, 20:30:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci catalin deja nu mai e pe post de owner pe server,e mai de graba pe post de clovn.
Omoara playerii care ies din cerc si pe cei de la Uriel cand este concurs OX, lucru care-l poate confirma orice player de pe server.
Aseara in jurul orei 23:00 a incept iar sa bage comenzi pe mine, kill/dc/tra si alte cateva, dupa ce a incercat 20 de comenzi pe mine l-am injurat logic si mi-a dat ban, eu stiam ca se da avertizment sau in cel mai grav caz gag pentru limbaj, nu ban permanent.
Deasemenea mai are si un ninja de lv 20 pe nume CoR3ct pe care are iteme modate, cu o sabie da 8.000.000
Injura mai mult ca toti playerii la un loc de pe server.
Si de cand imi este mie interzis sa dau in playeri? M-am dat aseara pe Liber si am omorat 3 playeri am luat kill si kick pentru asta, l-am intrebat de ce si mi-a spus ca nu ma intereseaza si ca nu am voie sa dau in playeri. Eu stiam ca in momentul in care un player face ceva gresit, este atentionat, i se spune de ce si daca nu respecta asta este sanctionat.
Frate daca nu esti in stare eu propun sa nu mai intri pe metin, sau cel putin sa nu mai deschizi gura.
http://tinypic.com/r/2jaarys/8
In prima imagine reiese cut de frumos il injura pe chat pe [GM]Razvan de pe contul sau de ninja pe care are modate.
http://tinypic.com/r/aexvr6/8
Iar in a doua imagine reiese o poveste frumoasa:
Intra el pe server, intreaba unde ... lui e turmentatul si cheama 30 de turmentari sa distruga un item ca lui 1 nu-i ajungea, dupa ce a blocat serverul 2 minute cu turmentatii lui, logic ca eu eram intre ei, pune itemul pe mine si ii da accept, am stat cam 1 minut cu negocierea aceea, intr-un minut cred ca oricine ar face diferenta intre ce-ti apare la negociere si ce-ti apare la turmentat. Am dat accept pentru ca am crezut ca are o treaba ceva cu mine si cu acel item (o sabie sura lv 105 modata). Dupa care reiese cu cata gratie ma face sclav, ma ameninta cu banul, ma injura de morti... Un adevarat exemplu ca admin.

Inteligenta are limitele ei, prostia nu.
1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Fkz* KsK
[Banned user]

Banned

(since 15-12-2014 19:19)

Votes: 17

Post Posted: 12-12-2014, 20:33:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuia sa postezi aici: https://forum.wow-freakz.com/Freakz-Metin2-Private-Server-f3422.html
Aici se posteaza doar pareri si sugestii despre FORUM

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

(since 07-07-2021 10:28)

Votes: 492

Post Posted: 12-12-2014, 20:37:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vad ca problemele voastre s-au inrautatit pe zi ce trece. Catalin e owner pe server, asta nu inseamna ca isi permite sa injure, am vorbit cu el despre asta, a zis ca a fost doar ceva la nervi, o "exceptie". Am inteles asta, si nu cred ca se va mai pune problema vreodata sa zica ceva urat pe chat. In prima poza cu [GM]Razvan l-a injurat intentionat sa vada ce reactie va avea acesta, daca il va sanctiona sau daca va posta pe forum. E normal ca stafful sa fie verificat. Legat de partea cu modate, si cu alt cont, care-i problema ? E serverul nostru, facut pe banii nostrii, putem sa ne facem full mod. Daca nu iti convine esti liber sa pleci. Am spus si iar trebuie sa ma repet, puteti sa luati toti sfintii si mortii din calendar la rand, daca asa vorbiti voi e ok, atat timp cat va permiteti glumele astea. Dar NU PE PUBLIC CHAT.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
Kaede

[Diclonius Queen]

(since 18-01-2022 12:20)

Votes: 308

Post Posted: 12-12-2014, 20:39:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mutat acii, uitaþi-vã unde postaþi data viitoare.

0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

Post Posted: 12-12-2014, 20:40:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cariinush wrote:
Mutat acii, uitaþi-vã unde postaþi data viitoare.

Cred ca a vrut sa faca reclamatie la server.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
Frity
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-12-2014, 20:53:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci, ma injura, baga comenzi pe noi playerii aiurea, isi baga modate pe alt cont ceea ce e interzis si-n regulament si-n protocolul GM-ilor si scapa. Jucativa frate.

0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

(since 26-12-2023 11:29)

Votes: 1962

catalin457 
Post Posted: 12-12-2014, 20:53:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De azi inainte tu nu mai ai ce cauta pe server. Ne luam ramas bun! Nu sunt aici sa fiu clovnul si sclavul tau si mai ales, bataia ta de joc. M-am saturat de tot ceea ce faci tu pe server.
1. Toti sunt ca Cor3st este caracterul meu si am stat maxim 10 minute pe el sa *** fraguri.
2. De cele mai multe ori am cedat nervos si am injurat CENZURAT
3. Sunt owner aici, iar tu nu imi poti contesta mie deciziile si nu imi poti spune ce sa fac; nu esti tu cel in masura sa imi puna intrebari in legatura cu tot ce fac!
4. Aia nu era o arma modata; era pur si simplu evolutia din dinte de stafie (ultima) si ti-am dat-o din greseala+graba incercand sa o distrug la turmentati!
5. Nu este prima data cand ma injuri si spui ce iti trece tie prin cap->scuteste-ma
6. http://www27.zippyshare.com/v/68318857/file.html
7. Bye-Bye; Pe acel cont nu mai ai ce cauta, iar GM nu o sa mai vezi vreodata!

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
Frity
[Banned user]

Banned

Post Posted: 12-12-2014, 21:01:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Te-ai facut sungur clovn prin simplul fapt ca injuri, te dai liber si apoi ne ti noua morala ca nu avem voie sa facem asa ceva.
Cine nu-si doreste un Owner care sa nu-si respecte propriul regulament?
Tu esti ownerul si din cate stiu la limbaj sta cam asa:
Avertizment, gag, ban nu invers.
Ce am scris eu acolo este o injuratura slaba pe langa ce spui tu.
Si mi se pare chiar bormal ca dupa ce ai bagat 50 de comenzi degeaba pe mine sa injur.
Si daca tot ai atatea caderi nervoase, nu mai intra pe server, nu esti capabil sa vorbesti daca iti sare tigla de pe casa asa repede si degeaba.
Si multumesc pentru reputatia cu -, e exact ce-mi doream de craciun
Ingere, ti-am zis de 30 de ori schimba aia cu "staff serios" ca e o gluma. Da dovada ca e un staff serios, ca se aplica regulamentul, si ca "nu se fac diferente si nu conteaza daca e frate/sora/bunic"

0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

catalin457 
Post Posted: 12-12-2014, 21:20:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Termini azi? Crezi ca stau sa ma cert cu tine? Vezi cumva ca injur asa grav dupa cum suferi tu? Cele de pe chat au fost cu *** (cenzurate) asa ca nu mai comenta atat ca o faci degeaba!. Ti-am zis de multe ori sa incetezi cu injurturile! Ti-am zis clar sa nu mai dai in playeri, deoarece fiind serverul la inceput multi se lasa (deja mi-au zis cativa ca se lasa ca dai tu in ei). Ti-am dat comenzi pentru ca nu te linistestie! M-am dat pe liber de cele mai multe ori tot ca sa te omor pe tine sau ca sa opresc injuraturi sau alte certuri fara comenzi. Cu tine nu se poate.
Am incheiat aici!

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top
IngerDr00gat

[ Brelinydd]

Post Posted: 12-12-2014, 21:22:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu personal zic sa incetati, sunteti vinovati amundoi aici, sper sa nu mai injurati vreodata pe server.

Connect Mc.Freakz.Ro

0 0

Back to top
L.a.D l Catalin

[Wicked Sick]

catalin457 
Post Posted: 12-12-2014, 21:25:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

IngerDr00gat wrote:
Eu personal zic sa incetati, sunteti vinovati amundoi aici, sper sa nu mai injurati vreodata pe server.

Eu nu sunt aici sa fiu bataia lui de joc. Dupa cum am spus si mai sus, injuraturile au fost cu stelute pe chat si necenzurate in soapta. Banned permanently!

FALLOUT 4 STEAM KEY

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by L.a.D l Catalin, 12 December 2014 19:25

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-07-2025, 19:20:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password