User
Pass
2FA

Probleme cu autoritatea

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message638
laurentiu.c
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 12-04-2015 01:07)

Votes: 11

Post Posted: 13-12-2014, 19:20:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Buna tuturor !!!

1. As dori si eu daca se poate sa se mai umble la regulament sa se stabileasca reguli mai Exacte .

2. Daca se poate si un pic de acces in consola , macar la Admini cu grad inalt (Doar CO-Owner poate da restart , doar dupa Super-Moderator Ai Destroy , Exterminate ... De pyka nu mai vb . )

3. De exemplu Pe mine ma innebuneste nickul jucatorilor de tip Sm , Player etc Profita de xp nemuncit + ca uni au si coduri ... x intra cu nume , ori nu

4. Urcatul pe mapa sau in zone unde doar cu Human ajungi , iar mi se pare - aiurea , sa nu mai pui ca avem colegi Admini Ex 1ng3ras care in loc sa fie model pozitiv e unul negativ

id [email protected] \ Steam ID : lor3nzo_87

" De Morti numai de bine ! "

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
icryevertiem

[ICRE, CE BUNE SUNT]

(since 02-01-2021 16:48)

Votes: 4

Post Posted: 13-12-2014, 20:13:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
4. Urcatul pe mapa sau in zone unde doar cu Human ajungi , iar mi se pare - aiurea

Sunt de acord, dar in aceleasi timp NU. Chestia cu urcatu pe harta este prea greu de controlat si antiproductiv pentru server. In fiecara harta sunt cel putin o duzina de jucatori care profit de harta si se urca pe unde apuca si ei, daca ar fi sa stai pe ei tia-i manca zilele si nervii, si pentru ce? repet, total antiproductiv.

Cu restu sunt chit. O mica observare totusi; in privinta nickul-ui se poate face foarte putin, nici nu stiu sigur daca ar merge un filtru/blacklist numa cu numele jucatoriilor, fara ip si toate alea.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
2Moare

[Creep]

(since 02-03-2018 09:17)

Votes: 7

Post Posted: 14-12-2014, 15:12:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Alegeti harti unde nu pot sa se suie pe ele!!!

De exemplu , dust2remake2k nu poti sa te sui niciunde , in afara de deasupra bazei la ct!!!

Dar , e free game!!!!

De ce s-au mai facut modurile acestea daca nu poti sa te bucuri de ele???

Nici eu nu ii suport pe cei care stau pe harta si nu ii vezi sau au human , dar daca s-a facut acest mod ( war3ft ) si ti-a dat posibilitatea prin Shopmenu si rasa sa te sui pana dai cu capul de cer , sa fie free game!!!

Refuz sa bag 2x2 sau d2long ca se suie si acolo , le bag fy_russia sau aim_dust , orice altceva!

Deja se cam stie pe ce harti poti sa te sui sau nu!!!

Pe kabul32 de exemplu , unde te poti urca??? Nicaieri... Tuscan? Sunny???

Plus ca e respawn!!! Daca te-a omorat , nu cred ca pleaca de acolo de sus de pe harta dupa un frag!!! Iei un orc cu claws si frost , ii dai o grenada + 1 glont = pa!!!

Ahhh , era modul normal implementat pe server , mureai , erai pa , era o problema , un avantaj mare!!!

In cl , parerea mea , free game si evitati hartile unde toti ar sta pe sus!!!

Eu as dori in schimb sa se bage mai multe accesuri pentru admini , adica plugin-uri!!!

Cred ca din 500 de amx_exterminate, vreo 10 au iesit direct! Multi au cs-uri sau coduri unde nu patesc nimic , chiar raman pe server!!! Poti sa le dai doar ban!!!

Adica :

1.amx_hud <NUME> --> Ii dispare radaru si tot de pe ecran
2.amx_quit <NUME> --> Nu mai ii da voie jucatorului sa se conecteze pe nici un server
3.amx_lag -->Ii seteaza updaterate...si fps la 4
4.amx_s -->Aceasta comanda ii face screenuri NELIMITATE..la orice..si la meniu..la tot!

*** nick - Face ca toate butoanele jucatorului / codatului sa il sinucida
amx_screw nick - Incearca sa inverseze butoanele jucatorului
amx_smash nick - Ii face jucatorului lag urias
amx_pimpslap nick - Face ca jucatorul sa se invarta in cercuri
amx_censure nick - Ii (cenzurat) pe codati serios nu vor mai putea juca deloc
amx_spank nick - Face ca jucatorul sa ia screenshoturi pana i se umple hardu (NU SE POATE SCOATE !!)

Post ***
Descriere: Codati pe server? Decat sa le dam ban mai bine ii 'codam' noi nitel pe ei - . Cu acest plugin aveti ocazia de a face misto de codati..contine destule optiuni interesante -
Descarcare: Link!

Nume: ***
Versiune: v0.1

Instalare:
1. Copiem fisierul ***.amxx in cstrike\addons\amxmodx\plugins
2. Adaugam, la sfarsit, in fisierul cstrike\addons\amxmodx\configs\plugins.ini urmatoarea linie:
Code:
***.amxx

3. Dati un restart la server dupa care va puteti distra impreuna cu toti codatii -

Macar 3 din aceste plugin-uri daca le-am avea pana de anul nou , ar fi perfect!!!

Macar pentru cei care sunt mai sus de administrator!!!

0 0

Back to top
mihaitu

[Classic]

(since 15-07-2017 18:28)

Votes: 18

Post Posted: 14-12-2014, 15:42:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ce smechera este ideea cu ***
PR0!!

Omul invata din greseli.
Dar oare când greseste , invata?

~ war3.freakz.ro ~ General #
0 0

Back to top
mrc cristi

[Mentally Stable]

(since 27-05-2015 12:55)

Votes: 5

Post Posted: 14-12-2014, 17:02:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

2Moare sunt deacord cu tine.. ar fi mai bine -
0 0

Back to top
siLenT^sH0t

[The Silent^ killer]

(since 03-12-2020 21:28)

Votes: 9

Post Posted: 14-12-2014, 19:39:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sunt de acord cu privire la spank si ***.. dar avand in vedere ca topicul a fost deschis cu privire la alt motiv, nu cred ca se vor lua masuri in legatura cu cele 2 comenzi.

Vreau timp pentru mine, dau cu ura inainte
Timp pentru mine sa pun ura in cuvinte !!!

0 0

Back to top
bunica21

[Nebuna Vestului]

(since 26-10-2016 17:49)

Votes: 8

Post Posted: 14-12-2014, 19:41:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De acord cu tine 2Moare,dar aia cu amx_smash nu cred ca o sa fie buna,la toti o sa mearga greu si vor iesi discutii!!!
0 0

Back to top
2Moare

[Creep]

(since 02-03-2018 09:17)

Votes: 7

Post Posted: 14-12-2014, 22:19:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Rezolvarea la RCplayer-lant si nvidia si sm-player este sa rezervam numele pe forum / server!!! Sa le dam sloturi , desigur , unde parola va fi nestiuta!

Ii va scoate din joc si le va zice ca acest nick este rezervat!!!

Scurt si la obiect!!!

0 0

Back to top
laurentiu.c
[Banned user]

Banned

(since 12-04-2015 01:07)

Votes: 11

Post Posted: 15-12-2014, 09:49:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare . Le multumesc celor care si.au dat cu parerea .
Eu mi.as dori ca toata comunitatea asta frumoasa sa se inteleaga mai bine , si sa ne respectam mai mult
Personal sunt satul d certurile din ultima vreme .
O consola mai bogata nu ar strica , dar asta depind d owneri .
Comenzile recomandate de 2More imi sunt familiare datorita lui hamsteru si altor servare pe care am avut admin .
Consider ca banarea jucatorilor nu e benefica + ca daca t duce capu scapi de ban instantaneu . Eu zic sa ne jucam si noi putin cu nervi codatilor prin consola .
Mi.l amintesc pe Nino care se distra , admin fiind dand amx_destroy - .
Zilele trecute facea Lorenzo al vostru demo cnd intra un alt coleg si ban , ban , ban . Am ramas wtf :-o . Nu il torn indiferent de consecinte - . Dar erau codati .
Eu nu sunt perfect , dar sunt mai indulgent .
Cu cat ne mobilizam mai repede cu atat mai bine .
Nino , jl|Audio nici o parere ?

In asteptarea parerilor tuturor , va urez sarbatori fericite si orgazme de neuitat - !

id [email protected] \ Steam ID : lor3nzo_87

" De Morti numai de bine ! "

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by El_Nino, 06 January 2015 15:55

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 06-02-2025, 19:21:31
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x