User
Pass
2FA

Reclamatie NewLif3

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message405
iRoyale

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 16-06-2017 15:56)

Votes: 9

Post Posted: 23-12-2014, 15:55:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick admin: NewLif3
Motiv: Pai am mai multe motive in primu rand mia dat gag pe motivul ca iam zis lu unu ca ii dau ban pt ca a dat cu he la ultimu om adica eu , iar dupa aceea mia dat ban bine atunci a avut motiv pt ca am dat retry dar nu meritam nici gag si nici ban de cand se da gag pt asa cv??
Al doilea motiv e acela ca aseara la ora vip aveam lvl 12 si nu am stiut ca nu e voie cu lvl 12 la vip si playeri de pe srv mi`au zis asta asa ca am schimbat si am pus lvl 11 si cand intra New imi da ban 8 ore pe motivul ca eu am lvl 12 si folosesc zm de lvl 11.Dar putea sa ma avertizeze, nu el direct imi da ban
Acuma azi mi`a dat ban pe motivul ca sunt 7 playeri pe srv si folosesc zm de lvl 12 dar scrie ca adminul trebuie sa imi zica daca pot sau nu sa folosesc zm`ul de lvl 10-12 si el nici macar nu ma avertizat doar a dat ban
De fiecare data cand am luat gag sau ban nici macar nu ma avertizat decat a dat ban si azi nici macar nu am folosit abilitatea . Eu mam cam saturat sa se tot ia de mn fara sa`i fac nimic , nu injur , nu jignesc pe nimeni , el nici macar nu ma avertizeaza de greseala pe care am fct`o doar da ban
Si am o intrebare pt ownerii astia : pt ce am muncit atata timp ca sa fac lvl ca sa nu pot folosii lvl`u meu?? Ia sa va mai zic cv nu este vina playerilor de lvl mare ci a donatorilor ca nu ai ce le face au si lvl mare si au si unlimited ammo si dmg prea mare numai tot bagati reguli cum ca nu ai voie sa folosesti zm de lvl mare cand is sub 10 playeri da voi va`ti intrebat ce sanse au 7 playeri cand is 2 3 VIP`i on in momentu acela?? la asta va`ti gandit??
Dovada: http://i1279.photobucket.com/albums/y521/claudiu89/untitled2_zps63c29030.png
http://i1279.photobucket.com/albums/y521/claudiu89/new_zps2be80c9b.png

De cand mam apucat iara sa joc numa in gag si ban stau si nu fac nimic si la banul de 8 ore a exagerat adica asa se face cu playeri care sunt app de la inceput pe srv nu??

Art Is a Blast
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
NewLif3

[Niu💙]

(since 12-12-2020 11:33)

Votes: 76

Post Posted: 23-12-2014, 16:41:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci , tu trebuie sa te uiti la regulament , nu adminul sa iti zica tie tot regulamentul !
Ti-am dat gag pe motiv ca l-ai amenintat cu ban pentru ca nu are voie sa dea he la ultimul ??
Citeste regulamentul si dupa vorbim !
Ai folosit de 2 ori sirena , prima data ti-am dat ban 1-2h , trebuia sa iti pui si tu o intrebare "Ba , dc oare ban? , poate am facut ceva gresit" , a doua oara tot asa , sirena + la ora vip. Si a treia oara ai amenintat cu ban si dupa ti-am dat gag , ai dat rr dupa gag = ban .

Ps : La a 2-a poza nu ai pus toata conversatia !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Vlad_Taekwondo WTF

[Satanistu']

(since 06-01-2018 16:34)

Votes: 15

Post Posted: 23-12-2014, 17:51:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

New , nu se aplicã gag în cazul acela . Trebuia decãt sã fie atenționat .
La a doua abatere când folosești sirena se sancționeazã cu cont blocat , aveți level destul de mare încât sã știți regulamentul . Pentru cã ai comentat intr-un stil flegmatic ºi ai fãcut telenovelã Ban-ul va rãmâne .

Y!M: vlad_tkd
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Vlad_Taekwondo WTF, 23 December 2014 15:51

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-04-2025, 10:55:08
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password