User
Pass
2FA
 
 

Ce inseamna sa fii beat: Part 1

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social
Author Message538
Kaede

[Diclonius Queen]



Status: Offline
(since 18-01-2022 12:20)
Joined: 20 Jan 2014
Posts: 11135, Topics: 207
Location: United Kingdom

Reputation: 3263.5
Votes: 308

Post Posted: 26-12-2014, 14:39:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un ºofer în stare de ebrietate a parcurs circa 50 de kilometri pe contrasens pe o autostradã din Poitou (vestul Franþei) în noaptea de vineri spre sâmbãtã, provocând trei accidente, înainte de a fi interceptat, au anunþat serviciile de intervenþie ºi forþele de ordine.


  • Bãrbatul în vârstã de 56 de ani, originar din Tours (centru-vest), se întorcea acasã de la Bordeaux (sud-vest) dupã ce consumase bãuturi alcoolice. Dupã douã ore de mers, el a pierdut controlul maºinii ºi a schimbat brusc direcþia. Dar în momentul în care a reuºit sã controloze din nou maºina, el a plecat pe contrasens pe autostradã.

  • ªoferul a parcurs astfel aproximativ 50 de kilometri pe autostradã, întâlnind mai multe maºini, dintre care cel puþin trei au fost implicate incidente soldate cu ieºirea de pe carosabil ºi o coliziune. Incidentele au provocat un rãnit uºor, potrivit echipelor de salvare.

  • ªoferul ºi-a continuat însã drumul, dar a fost interceptat la un punct de platã, "pierdut" în mod vizibil, potrivit jandarmeriei rutiere. Bãrbatul avea o alcoolemie de 2,34 grame de alcool per litru de sânge ºi a fost arestat.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message

  Topic locked


Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore




 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Politics & Social  


The time now is 04-05-2024, 03:20:17
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x