User
Pass
2FA

Diverse
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 165, 166, 167  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message93849
THEMASK

[war5 server owner]

Status: Offline
(since 29-12-2015 15:39)

Votes: 18

Post Posted: 03-01-2015, 16:18:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In primul rand, cand i s-au mai facut poze la bmb inainte sa fie el admin de catre kid (cred), nu stia unde sa le caute, eu am intrat cu teamviewer in pc lui si le-am recuperat, era ok! Acum nu vad de ce nu ar avea pozele.
In al II-lea rand si Lumina are 2 greseli: 1nu a facut demo,2 trebuia sa posteze in consiliu (azi dimineata deja auzeam vorbe de la playeri ca bmb admin fiind a fost prins cu wall).
In al III-lea rand eu raman ferm pe pozitie admin scos ban ramas!!!

Posturi unite automat, 03-01-2015, 16:14:31

ramonramon wrote:
Bagam obligatoriu demo si pentru wall,

Oricum este obligatoriu demo, boss!

Posturi unite automat, 03-01-2015, 16:16:49

Meeeow, sincer nu cred ca ti-a prins bine concediul de munte!

Posturi unite automat, 03-01-2015, 16:18:20

user2705 wrote:

Eu cred ca Bombardierul trebuie sa ia legatura cu unul dintre noi, nu crezi?

Cred ca a vorbit cu pic@ prin p.m sau ma insel?

Nu pierd niciodatã, ori caștig ori invãț !!!
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
ramonramon

[Black-WidoW]

(since 05-11-2020 18:24)

Votes: 19

Post Posted: 03-01-2015, 16:54:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stiu ca este obligatoriu demo-ul, boss, dar uneori e ok sa faci si pe prostul. Ca o ultima opinie, avertisement Lumia pentru ca n-are demo-ul concludent impotriva Bombardierului. Luati in calcul evenimentele de genul din trecut(vorbesc cu ownerii vechi din comunitate) si alegeti varianta dorita privind subiectul "Poze-BOMBARDIERUL" ca sa nu mai vorbesc in necunostinta de cauza.Si vedem si care face amenintari de genul "ai acces scos" direct jucatorului fara a se consulta cu ceilalti colegi.Nu sunteti buricii pamantului. Vorbim in felul acesta daca asa se pune problema.

Ramon
https://www.facebook.com/FreakzWars
http://www.youtube.com/user/RomaniaFreakz
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 03-01-2015, 16:55:53 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu i-am spus ca-l ajut sa gaseasca pozele in topicul facut de el si da urmatoarele pm-uri -
Spoiler:

0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

(since 19-01-2017 15:31)

Votes: 163

Post Posted: 03-01-2015, 17:10:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Ștef - NU am nimic cu tine, nu te-aș înțelege greșit ever. Ba chiar îți mulțu pentru tot.

@MASK - Are alt CS, instalat in C, nu în D. Pe celãlalt (unde-ai gãsit acum pozele) l-a dezinstalat acum ceva timp. Am citit acele articole (pe care cred cã nimeni n-a avut curiozitatea sã le deschidã) și am înțeles cã și asta e o problemã. Pozele nu existã și nici n-au existat vreodatã. Repet: NU e nici primul, nici ultimul care pãțește asta. În schimb, e primul pentru care se face atâta dramã. Celorlalți li s-a scos ban-ul, cu avertizarea de rigoare (la urmãtoarea, ai ban permanent).

THEMASK wrote:
Meeeow, sincer nu cred ca ti-a prins bine concediul de munte!

Dragã Masky, sã știi cã mi-a prins foarte bine. No forum, no drama. Ce nu îmi prinde bine e timpul petrecut aici în stresul ãsta continuu. A mai trecut un an și mi se pare cã toți vor sã se afirme...într-un sens negativ. Din august pânã acum s-au schimbat chestiile radical, cum altfel ai vrea sa rãspund la reply-urile astea acide?! Nu mai pot fi drãguțã atât timp cât se uitã de unde venim!
Apropo, când vrei sã faci mai multe postãri una dupã alta, dã edit mesajului tãu inițial, dupã care adaugã mesajul tãu, în continuarea aceluia. Altfel, riști sã faci dublu post. (Aceastã regulã nu se aplicã aici, nici în Consiliu, întrucât sunt categorii ascunse, dar se aplicã oriunde altundeva pe https://www.freakz.ro)

Când am vorbit cu BOMB azi, m-a întrebat de ce nu l-a pus spec pluginul automat atunci când i s-au fãcut poze. Era ferm convins cã e o manevrã între un owner-admin de aici. Dupã, am discutat cu el și l-am lãmurit, el neștiind atât de multe ca alții. I-am explicat ce face pluginul ãla, i-am cãutat pozele, am fãcut tot ce trebuia. Dupã acea greșealã, lumea e împotriva lui total. Tocmai de-asta, am luat decizia pe care-o susțin în continuare. Nu-s avocata lui, nu m-ar deranja sã fiu, însã nu are acces aici și nu se poate apãra.

Sunteți încãpãțânați și deloc maleabili. Cred cã ați uitat vremurile când stãteam ore-n șir pe server și prindeam codați de drag, ajutam playerii, jucam împreunã. Acum, intrãm aici sã ne certam și sã ne bãlãcãrim.
ÃSTA E WAR5. Welcome.

0 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

Post Posted: 03-01-2015, 17:27:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un exemplu bun din partea lui Pica, face share de informatii. Te sun eu mai tarziu, cand prind putin timp liber Poke' si vedem ce si cum. :)

Posturi unite automat, 03-01-2015, 17:27:55

Romanii sunt iubitori de drama. - Eu scriu despre de pe telefon acum si mi se misca ca naiba, tocmai d'aia n-am citit articolele postate de tine meeeow, dar sunt constient de existenta acelei probleme.De asta imi este greu sa ma decid... :-s

Ramon
0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

Post Posted: 03-01-2015, 17:33:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

PMs:
Spoiler:

Sã înțeleagã toatã lumea, asta cã tot facem share de informații. Se poate vedea clar cã BOMBARDIERUL nici mãcar n-a înțeles cu ce sã fie ajutat (E CLAR, NU SE PRICEPE, AM ÎNȚELES). Și e fix cum am zis eu, el credea cã a fost o înscenare. Faptul cã acele poze nu se aflã în PC lui, înrãutãțește situația. De-asta am zis la cereri ban azi sã îl ajute, ca sã nu se interpreteze cã mã bag eu. Dar lasã cã m-am bãgat. Pozele nu existã, ban-ul e dat, admin scos, demo inexistent. Concluzie?

@Ramon - mulțumesc pentru interes! Sunt ferm convinsã cã numai prin comunicare putem ajunge departe. Dar, din pãcate, acest aspect s-a dus de mult de-aici! Poate-l readuci tu!

Last edited by meeeow on 03-01-2015, 17:35:20; edited 1 time in total
0 0

Back to top
THEMASK

[war5 server owner]

Post Posted: 03-01-2015, 17:35:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

meeeow wrote:

Apropo, când vrei sã faci mai multe postãri una dupã alta, dã edit mesajului tãu inițial, dupã care adaugã mesajul tãu, în continuarea aceluia. Altfel, riști sã faci dublu post. (Aceastã regulã nu se aplicã aici, nici în Consiliu, întrucât sunt categorii ascunse, dar se aplicã oriunde altundeva pe https://www.freakz.ro)

Uitasem ca esti si moderator mai nou!!!

0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

Post Posted: 03-01-2015, 17:39:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

THEMASK wrote:
meeeow wrote:

Bleah, scârbos. Moderator? Neinteresant. Sã înțeleg cã eram moderator și când te învãțam cum sã închizi subiecte/sã le editezi? - Și știi cã mereu te-am ajutat când n-ai știut și tu pe mine, la fel. Ei bine, asta cam așa era datã, ca un sfat, nu ca o ironie precum aia scrisã de tine. Cã ai înțeles tu greșit, nasol. Las-o... Nu sunt persoana potrivitã de care sã te iei. Nu am fost, nu sunt, nu voi fi. Prefer sã ne evitãm (ca și pânã acum), decât sã ne certãm, te rog!

0 0

Back to top
THEMASK

[war5 server owner]

Post Posted: 03-01-2015, 17:42:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

meeeow wrote:
THEMASK wrote:
meeeow wrote:

Bleah, scârbos. Moderator? Neinteresant. Sã înțeleg cã eram moderator și când te învãțam cum sã închizi subiecte/sã le editezi? - Și știi cã mereu te-am ajutat când n-ai știut. Ei bine, asta cam așa era datã, ca un sfat, nu ca o ironie precum aia scrisã de tine. Cã ai înțeles tu greșit, nasol. Las-o... Nu sunt persoana potrivitã de care sã te iei. Nu am fost, nu sunt, nu voi fi. Prefer sã ne evitãm (ca și pânã acum), decât sã ne certãm, te rog!

Scuze, am uitat, defapt tu m-ai initiat in lumea adminatului, nu invers....... ce a fost primul oul sau gaina????

0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

Post Posted: 03-01-2015, 17:46:23 | Translate post to: ... (Click for more languages)

THEMASK wrote:
Scuze, am uitat, defapt tu m-ai initiat in lumea adminatului, nu invers....... ce a fost primul oul sau gaina????

Vorbeam despre FORUM, nu despre server. Pe serverul war5.freakz.ro n-avem oPțiunea de edit/închidere post-uri. Clar cã tu m-ai inițiat pe mine și mereu voi susține asta, eu nu uit. Se pare cã tu, da. Pãcat cã ai permis altora sã-ți bage cãcaturi despre mine-n cap. Și mai pãcat este cã erai ultimul la care m-așteptam sã plece urechea la astfel de prostii, când tu știai clar cine sunt. Hai sã încheiem, deja amestecãm treburile și nu e ok. Avem 2 owneri noi, ce exemplu le dãm? -

0 0

Back to top
THEMASK

[war5 server owner]

Post Posted: 03-01-2015, 17:52:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

meeeow wrote:

Vorbeam despre FORUM, nu despre server. Pe serverul war5.freakz.ro n-avem oPțiunea de edit/închidere post-uri. Clar cã tu m-ai inițiat pe mine și mereu voi susține asta, eu nu uit. Se pare cã tu, da. Pãcat cã ai permis altora sã-ți bage cãcaturi despre mine-n cap. Și mai pãcat este cã erai ultimul la care m-așteptam sã plece urechea la astfel de prostii, când tu știai clar cine sunt. Hai sã încheiem, deja amestecãm treburile și nu e ok. Avem 2 owneri noi, ce exemplu le dãm? -

Un ultim lucru iti mai spun, nu mi-a bagat nimeni "lucruri" in cap cred ca sunt instare sa le inteleg si singur, daca vrei iti pot da mai multe detalii la telefon sa-ti explic intr-un mod cat mai placut/discret/etc.

0 0

Back to top
MIT 29`

[``Th3 TaTTOoIsT`` ]

(since 29-11-2019 17:34)

Votes: 123

Post Posted: 03-01-2015, 22:04:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Seara buna, am vazut casuta vocala activata , bun hai sa fac si eu o postare in legatura cu acest subiect incendiar.

Acest post v-a fi util pentru unii , inutil pentru altii.

Spuneti ca vreti buna functionare a serverului , fara certuri si comunicare? Unde e comunicarea, plangeti de timpurile trecute de pe server, de rasete , glume si seriozitate , fara certuri dar acum amplificati fiecare detaliu.
Suntem aroganti si ne credem superiori celorlalti? Cum poate avea serverul de castigat de pe urma asta?

Posibil ca dupa acest post , lumea sa creada ca am ceva cu meeeow pentru disputele dintre noi, nu trebuie sa creada , chiar am si pe buna dreptate, stie si ea despre parea mea, " mai multe fete , foarte inventiva in lucruri favorabile ei - , nu spune adevarul , nu suporta sa ii spuna cineva adevarul despre ea" .
Dar problema mea e cu ea ca persoana nu ca owner, atata tp cat isi face treaba si duce spre buna functionare a serverului , tot respectul meu ,chiar daca nu conteaza.

meeeow wrote:
ramonramon wrote:
Si legat de cererile de admin, cred ca trebuie sa luam in calcul si gramatica celor ce vor sa fie admini aici pentru ca nu vreau sa mai vad analfabeti ce scriu pe forumul war5-ului...Ce ziceti?

În primul rând, welcome & La mulți ani!
În al doilea, legat de sugestia ta, am o vorbã potrivitã: Omul din greșeli învatã. Dacã mã enervez puțin, stau și caut post-uri împânzite cu greșeli gramaticale ale unor owneri care, cicã, ar trebui sã fie role models.

Ramon are dreptate, gramatica ar fi bine venita. Legat de postul tau , trebuie sa stai sa cauti, ceea ce inseamna ca nu gasesti in fiecare post al ownerului respectiv greseli gramaticale , asta este important.

meeeow wrote:
P.S.: Eu am luat ban pe 3 servere pentru neprezentare SS, tocmai pentru cã nu se salvaserã (pe w7).

Cand si de catre cine au fost facute pozele? , singura comanda cu bug de pe 7 este cea modificata de pokemonu, care nu poate fi folosita pe cei cu steam, si face o sg poza.

user2705 wrote:
Poate ca nu s-au salvat pozele, dar nu putem face exceptii pentru ca, vom crea un precedent. La fel de bine pot veni eu, sa spun ca a sters pozele. Cum se demonsteaza chestia asta? Au fost foarte multe cazuri, pe parcursul anilor, asemanatoare, nu gaseau pozele, nu le aveau, si nu s-au facut exceptii, pentru ca, din pacate, nu ai cum sa demonstrezi nici una, nici alta. De aceea, Lumia, trebuia sa faca demo, asta este intradevar greseala lui.

Nu este prima oara cand este arogant, chiar nu inteleg de ce e tinut "in brate" atata! A avut admin, a dat-o in bara. A facut cerere de marire, a dat-o in bara. A cerut sa i se scoata adminul, a avut din nou admin. Si acum asta. Din punctul meu de vedere, credibilitatea lui este 0.

Exceptii nu avem de ce sa facem , problema e simpla le are sau nu. Lumia trebuie sa aiba un avertisment sau doua chiar, pentru simplu fapt ca nu a facut demo.

meeeow wrote:
E irelevant cã a avut admin. Am și punctat cã NU JUCA CU ADMINUL în momentul în care a luat ban pentru neprezentare SS. [b]Oricum nu vreau eu sã mai aibe admin pe w5, nu are ce cãuta aici, existã prea multã mârâialã de la niște pechinezi obosiți care n-au ce face cu timpul lor liber/neuronii lor paralizați.[/b] Omul nu are pozele, voi vorbiți serios?! A ajutat enorm serverul și a fost p-aici când ceilalți stãteau la caterinci pe TS/steam și nu erau în joc. A stat nopțile, când voi probabil dormeați. Și toate astea pentru ce? Ca sã ne ajute, pentru cã el chiar s-a simțit legat, într-un fel de noi, de acest colectiv. El nu știa cum sã îi dea pozele lui B.D. în CS, nu știa sã facã arhivã sã-i dea link și nici nu i-a explicat cineva. Supraestimați pe unii, subestimați pe alții...
. De ce-ar avea ban? Cã are un CS idiot care nu salveazã SS + windows7? În schimb, existã și posibilitatea despre care v-am zis mai sus... Tocmai am reintrat în PC lui, am urmat pașii ãia cu hidden files, nimic, WTF? Rolling Eyes

*Aici se zice adevãrul truncheat, voi chiar nu vedeți chestia asta?! Arogant? E treaba lui. Și eu sunt arogantã.)

Este relevant ca a avut admin , este relevant ca avea admin in momentul in care i s-au facut pozele doar ca el nu juca cu adminul in momentul respectiv. Bun atunci de ce ar mai fi vrut admin daca nu il foloseste?

De ce inca stai sa ataci , de ce stai in gasca de "pichinezi obositi care nu au ce face cu timpul lor liber/neuronii lor paralizati" , poate ca faci parte dintre ei sau poate te crezi superioara si ii poti conduce , tu stii, dar nu mai fi frustrata.

Are ban doar pentru simplu motiv ca nu a predat SS-urile , nu este problema noastra ca foloseste el un "CS idiot care nu salveaza SS" , acest caz este tratat ca fiind unul oarecare , al unui simplu player, mai rau e ca a avut si admin.
Daca a stat noptile sa ajute serverul , felicitari lui , dar cum a putut ajuta el serverul daca el nu recunoaste codatii , daca el nu stie unde sa caute pozele , cum sa indrume el un player sa ii predea pozele?
A stat noptile sa se joace , poti spune de el ca nu are ce face in timpul liber , sa nu zicem de neuroni paralizati. Cum poti sa aperi pe cineva incapabil sa fie admin , si sa mai si zici ca a ajutat serverul??

Decizia ar trebui fi foarte simpla:
Bombardieru banat si suspendat din functie pana in momentul in care va preda pozele.
Lumia 1/2 warnuri pentru ss-uri fara demo.

Code:
* Last result: 76 hit(s), 7073 damage >> head: 38 chest: 13 stomach: 4 leftarm: 15 rightarm: 5 leftleg: 6

Ura Ramane Cel Mai Sincer Sentiment , Pana In Prezent.
0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 03-01-2015, 22:30:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Neprezentare SS = ban permanent.
Pentru windows7 e facut tutorial, de 4 ani de cand sunt eu aici pluginul nu a dat rateu niciodata.
Despre plugin hkp nu isi are rostul pe war5 ca a mai fost, cand am bagat fakeping au zis toti frustratii care gasesc motive aiurea,nestiind de situatie, ca se misca bine rau.... deci nu vad rostul ca a zis un mucos ca are lagsa incarcam serverul cu tot feluri de pluginuri, mai ales ca asta ingreuneaza.

P.S. Welcome fetili!
P.S. 2 Daca am omis un alt subiect interesant anuntati-ma!

0 0

Back to top
clau88

[reTeHashu']

(since 10-10-2019 16:07)

Votes: 486

Post Posted: 03-01-2015, 23:11:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bun , am de precizat o chestiune in legatura cu bombardierul . Nu ma intereseaza ca este , a fost sau nu admin . vreau doar dreptate , nu mi se pare corect sa fie banat pt faptul ca nu a gasit pozele . Nu cred ca ar fi fost tampit sa joace cu wall . Avand in vedere faptul ca e jucator vechi , admin etc , am o propunere . Cu un program de backup se poate vedea daca pozele au fost sterse sau nu din computer , daca nu se gasesc nici cu acel program inseamna ca plugin-ul chiar da rateuri . Sa nu uitam ca pe war6 Activ. a sters pozele (fiind owner si jucand cu alt nick) , iar Bogdan i le-a gasit.
Eu zic sa dam o sansa si rezolvam situatia lui Bombardierul , nu e frumos sa aruncam cu noroi in reputatia lui pe war5 .
Inca o propunere ar fi sa se scoata acel plugin cu o singura poza , e inutil atat timp cat merge cel facut de ion cu 4ss , 4 tga .

AAAAAAAA. Uitasem : aveti cuvantul meu de onoare ca voi parasi in secunda 2 (doi) acest staff daca mai vad un singur post cu owneri care se cearta sau care aduc discutii din viata personala si le comenteaza aici , faptul ca m-am intors sa fac parte din staff nu este pt ca am nevoie disperata pe war5 , m-as bucura sa fie o atmosfera frumoasa si dialoguri constructive pt server , nu am venit sa vad chestiuni gen x s-a intalnit cu y si de aia pe war5 sunt codati sau e lag . Da-o in ma-sa de treaba ca nu ne intereseaza cine a fost primul , oul sau gaina .
Vreau sa vad si eu altceva in afara de barfa ieftina . Astept propuneri , idei nu can-can !

0 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

Post Posted: 03-01-2015, 23:29:48 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bai, am vorbit cu Pica, si ne-am decis ca banul sa ramana.Are si MIT un punct de vedere destul de bun si ne sustine si el ideea de "ban BOMB." La fel o face si Pamflet si presupun ca si Stefi ne sustine decizia(as fi sunat-o si pe ea dar nu stiu daca mai are nr. pe care il am eu in telefon avand in vedere ca nu mi-a raspuns la mesajul trimis de Craciun - ) Tragem o concluzie din toata treaba asta? Imi cer scuze pentru necontactarea celorlalti owneri, dar n-am nr. vostru.Multumesc!

Ramon
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 96, 97, 98 ... 165, 166, 167  Next    

The time now is 22-08-2025, 07:37:24
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password