User
Pass
2FA

Diverse
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 165, 166, 167  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)
Author Message92007
MIT 29`

[``Th3 TaTTOoIsT`` ]

Status: Offline
(since 29-11-2019 17:34)

Votes: 123

Post Posted: 03-01-2015, 23:44:08 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Corect, profesionalism si respect, nu am venit cu gand de cearta , altfel nu mai veneam.
Dramele au fost si din pacate , dupa cum se vede vor mai fi .... ar fi frumos sa se inceteze cu atacurile si arogantele macar intre noi ownerii.

@rth Daca poti sa recuperezi pozele facute , sau cel putin sa verifici daca au fost vreodata in pc-u lui , chiar te rog sa o faci.

Nu am nimic cu bombardieru, cum am zis cazul este tratat la fel ca unul normal , asta in ceea ce ma priveste pe mine, daca ii poti reabilita numele e bine.
Daca a fost destul de nebun sa incerce sa joace cu wall , nu stiu , sau sper ca nu . TGA-ul si SS-ul nu au dat rateuri pana acum , nu cred ca e primul .

Incearca si vezi daca poti face ceva.
O seara buna.

ramonramon wrote:
as fi sunat-o si pe ea dar nu stiu daca mai are nr. pe care il am eu in telefon avand in vedere ca nu mi-a raspuns la mesajul trimis de Craciun - . Multumesc!

Sandilau , dilaila , nebun, irational ..... Extraordinar - - -) -)
Alcool, droguri??? pe ce esti ?? vreau si eu -

freakz*pamflet wrote:
MIHAELA 29` wrote:
RAMONA wrote:
Pro blood, dar am sa te rog sa fii atent pe viitor, din punct de vedere gramatical, cand o sa mai postezi ceva pe forum.Sa lucrezi neaparat si la lista de codati.Multumesc si mult succes!

VASILEEEEE , E MIHAIELA nu Mihaela .... nimic nu ai invatat offff

Code:
* Last result: 76 hit(s), 7073 damage >> head: 38 chest: 13 stomach: 4 leftarm: 15 rightarm: 5 leftleg: 6

Ura Ramane Cel Mai Sincer Sentiment , Pana In Prezent.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
-P!C@-

[Simply Normal]

(since 21-04-2022 19:07)

Votes: 781

Post Posted: 03-01-2015, 23:45:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca le recupereaza e foarte bine, asa trebuia sa faca de la inceput, sa le dea.
Mit, e pe apa -)) Ramon, fb gogule - (Mihaiela?) -)))))

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
MIT 29`

[``Th3 TaTTOoIsT`` ]

Post Posted: 04-01-2015, 00:32:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul meu: Lumia625
Nick codat: (4)Fantasy ;x - Hekeru
ip: - 92.83.109.169
Motiv: Flood!!! a intrat pe srv si din acel moment teroare ,am atasat mesajele( print consola) lasate in momentul cand a intrat, lag era si Am i a Psycho pe srv!
I-am dat permanent!

http://www14.zippyshare.com/v/81491021/file.html

si pe 5 si pe 7 acelasi flood aceeasi persoana

Code:
* Last result: 76 hit(s), 7073 damage >> head: 38 chest: 13 stomach: 4 leftarm: 15 rightarm: 5 leftleg: 6

0 0

Back to top
user2705

[Creep]

(since 30-05-2015 17:47)

Votes: 20

Post Posted: 04-01-2015, 01:33:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ramonramon wrote:
Bai, am vorbit cu Pica, si ne-am decis ca banul sa ramana.Are si MIT un punct de vedere destul de bun si ne sustine si el ideea de "ban BOMB." La fel o face si Pamflet si presupun ca si Stefi ne sustine decizia(as fi sunat-o si pe ea dar nu stiu daca mai are nr. pe care il am eu in telefon avand in vedere ca nu mi-a raspuns la mesajul trimis de Craciun - ) Tragem o concluzie din toata treaba asta? Imi cer scuze pentru necontactarea celorlalti owneri, dar n-am nr. vostru.Multumesc!

Ramona, dragostea mea, am touchscreen-ul stricat la acel telefon, din aceasta cauza nu ti-am raspuns - Dar ma poti contacta oricand aici: 0725598046, asta e numarul de urgenta -

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

(since 05-11-2020 18:24)

Votes: 19

Post Posted: 04-01-2015, 01:45:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iar ma minte...nu va incurcati cu moldovencele ca va mananca de vi. - Il adaug si p'asta in lista ca poate, poate...-

Ramon
https://www.facebook.com/FreakzWars
http://www.youtube.com/user/RomaniaFreakz
0 0

Back to top
user2705

[Creep]

(since 30-05-2015 17:47)

Votes: 20

Post Posted: 04-01-2015, 02:18:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ramonramon wrote:
Iar ma minte...nu va incurcati cu moldovencele ca va mananca de vi. - Il adaug si p'asta in lista ca poate, poate...-

Ai vrut sa scrii "vii", nu?

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

Post Posted: 04-01-2015, 02:26:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am vrut dar am avut emotii cand am lasat mesajul ala! -

Ramon
0 0

Back to top
THEMASK

[war5 server owner]

(since 29-12-2015 15:39)

Votes: 18

Post Posted: 04-01-2015, 09:20:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred cu tarie ca treburile discutate cu meeeow la telefon au avut efect, cel putin asupra mea si s-au rezolvat . In ceea cel priveste pe bmb raman pe pozitie.
THEMASK wrote:
nici macar slot nu merita pana la urma!!!

Nu pierd niciodatã, ori caștig ori invãț !!!
0 0

Back to top
meeeow

[Account disabled]

(since 19-01-2017 15:31)

Votes: 163

Post Posted: 04-01-2015, 10:19:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

MIT 29` wrote:
Seara buna, am vazut casuta vocala activata , bun hai sa fac si eu o postare in legatura cu acest subiect incendiar.

Acest post [color=violet]v-a fi util pentru unii , inutil pentru altii.[/color]

Spuneti ca vreti buna functionare a serverului , fara certuri si comunicare? Unde e comunicarea, plangeti de timpurile trecute de pe server, de rasete , glume si seriozitate , fara certuri dar acum amplificati fiecare detaliu.
Suntem aroganti si ne credem superiori celorlalti? Cum poate avea serverul de castigat de pe urma asta?

Posibil ca dupa acest post , lumea sa creada ca am ceva cu meeeow pentru disputele dintre noi, nu trebuie sa creada , chiar am si pe buna dreptate, stie si ea despre parea mea, " mai multe fete , foarte inventiva in lucruri favorabile ei - , nu spune adevarul , nu suporta sa ii spuna cineva adevarul despre ea" .
Dar problema mea e cu ea ca persoana nu ca owner, atata tp cat isi face treaba si duce spre buna functionare a serverului , tot respectul meu ,chiar daca nu conteaza.

meeeow wrote:
ramonramon wrote:
Si legat de cererile de admin, cred ca trebuie sa luam in calcul si gramatica celor ce vor sa fie admini aici pentru ca nu vreau sa mai vad analfabeti ce scriu pe forumul war5-ului...Ce ziceti?

În primul rând, welcome & La mulți ani!
În al doilea, legat de sugestia ta, am o vorbã potrivitã: Omul din greșeli învatã. Dacã mã enervez puțin, stau și caut post-uri împânzite cu greșeli gramaticale ale unor owneri care, cicã, ar trebui sã fie role models.

Ramon are dreptate, gramatica ar fi bine venita. Legat de postul tau , trebuie sa stai sa cauti, ceea ce inseamna ca nu gasesti in fiecare post al ownerului respectiv greseli gramaticale , asta este important.

meeeow wrote:
P.S.: Eu am luat ban pe 3 servere pentru neprezentare SS, tocmai pentru cã nu se salvaserã (pe w7).

Cand si de catre cine au fost facute pozele? , singura comanda cu bug de pe 7 este cea modificata de pokemonu, care nu poate fi folosita pe cei cu steam, si face o sg poza.

user2705 wrote:
Poate ca nu s-au salvat pozele, dar nu putem face exceptii pentru ca, vom crea un precedent. La fel de bine pot veni eu, sa spun ca a sters pozele. Cum se demonsteaza chestia asta? Au fost foarte multe cazuri, pe parcursul anilor, asemanatoare, nu gaseau pozele, nu le aveau, si nu s-au facut exceptii, pentru ca, din pacate, nu ai cum sa demonstrezi nici una, nici alta. De aceea, Lumia, trebuia sa faca demo, asta este intradevar greseala lui.

Nu este prima oara cand este arogant, chiar nu inteleg de ce e tinut "in brate" atata! A avut admin, a dat-o in bara. A facut cerere de marire, a dat-o in bara. A cerut sa i se scoata adminul, a avut din nou admin. Si acum asta. Din punctul meu de vedere, credibilitatea lui este 0.

Exceptii nu avem de ce sa facem , problema e simpla le are sau nu. Lumia trebuie sa aiba un avertisment sau doua chiar, pentru simplu fapt ca nu a facut demo.

meeeow wrote:
E irelevant cã a avut admin. Am și punctat cã NU JUCA CU ADMINUL în momentul în care a luat ban pentru neprezentare SS. [b]Oricum nu vreau eu sã mai aibe admin pe w5, nu are ce cãuta aici, existã prea multã mârâialã de la niște pechinezi obosiți care n-au ce face cu timpul lor liber/neuronii lor paralizați.[/b] Omul nu are pozele, voi vorbiți serios?! A ajutat enorm serverul și a fost p-aici când ceilalți stãteau la caterinci pe TS/steam și nu erau în joc. A stat nopțile, când voi probabil dormeați. Și toate astea pentru ce? Ca sã ne ajute, pentru cã el chiar s-a simțit legat, într-un fel de noi, de acest colectiv. El nu știa cum sã îi dea pozele lui B.D. în CS, nu știa sã facã arhivã sã-i dea link și nici nu i-a explicat cineva. Supraestimați pe unii, subestimați pe alții...
. De ce-ar avea ban? Cã are un CS idiot care nu salveazã SS + windows7? În schimb, existã și posibilitatea despre care v-am zis mai sus... Tocmai am reintrat în PC lui, am urmat pașii ãia cu hidden files, nimic, WTF? Rolling Eyes

*Aici se zice adevãrul truncheat, voi chiar nu vedeți chestia asta?! Arogant? E treaba lui. Și eu sunt arogantã.)

Este relevant ca a avut admin , este relevant ca avea admin in momentul in care i s-au facut pozele doar ca el nu juca cu adminul in momentul respectiv. Bun atunci de ce ar mai fi vrut admin daca nu il foloseste?

De ce inca stai sa ataci , de ce stai in gasca de "pichinezi obositi care nu au ce face cu timpul lor liber/neuronii lor paralizati" , poate ca faci parte dintre ei sau poate te crezi superioara si ii poti conduce , tu stii, dar nu mai fi frustrata.

Are ban doar pentru simplu motiv ca nu a predat SS-urile , nu este problema noastra ca foloseste el un "CS idiot care nu salveaza SS" , acest caz este tratat ca fiind unul oarecare , al unui simplu player, mai rau e ca a avut si admin.
Daca a stat noptile sa ajute serverul , felicitari lui , dar cum a putut ajuta el serverul daca el nu recunoaste codatii , daca el nu stie unde sa caute pozele , cum sa indrume el un player sa ii predea pozele?
A stat noptile sa se joace , poti spune de el ca nu are ce face in timpul liber , sa nu zicem de neuroni paralizati. Cum poti sa aperi pe cineva incapabil sa fie admin , si sa mai si zici ca a ajutat serverul??

Decizia ar trebui fi foarte simpla:
Bombardieru banat si suspendat din functie pana in momentul in care va preda pozele.
Lumia 1/2 warnuri pentru ss-uri fara demo.

Nu o sã stau sã comentez pe pãrți reply-ul tãu, fiecare e liber la o pãrere && am spus deja ce-am avut de spus. Sã știi cã problemele dintre noi sunt strict personale (și sincerã sã fiu, niciunul dintre noi2 nu a provocat acea ceartã), nu profesionale, așa cã te voi ruga sã nu le mai menționezi p-aici, n-aș mai vrea dramã, cu atât mai puțin cu tine! Nu cred cã mi-a fost înțeles rolul aici, decât poate de 2-3 persoane. Am vb asearã cu MASK la telefon și-am înțeles unde-i buba.
Eu nu apãr pe nimeni, mi se pare doar incorectã decizia de ban permanent pe motivul ãla. Avertisment nu vãd de ce-ar primi pentru NO DEMO!!! Nu e nici primul, nici ultimul care face SS în loc de demo..
Dar, meh, c est la vie! Mersi pentru interes! O zi bunã!

0 0

Back to top
ramonramon

[Black-WidoW]

Post Posted: 04-01-2015, 12:31:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O sa primeasca un avertisment verbal din partea mea, am sa fiu indulgent si cu asta, basta! -
@all: Pe 20 cica se intoarce Mihaiela in tara, s-ar putea sa organizez un "meeting".Am sa va tin la curent in legatura cu asta.Multumesc! -

Ramon
0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 04-01-2015, 12:39:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu ii mai lasati pe astia pe server care au de dat poze.
Mai ales daca sunt admini. Altfel o sa ajung la concluzia ca se vand admine pe bani, sau nepotisme si nu e ok.
@ Pica.

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 04-01-2015, 12:40:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Da Avion, am vrut sa-l ajut, ai vzut ce pm-uri mi-a dat, nu-l pot obliga...asta e.

0 0

Back to top
MIT 29`

[``Th3 TaTTOoIsT`` ]

Post Posted: 04-01-2015, 12:46:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

@Pokemon ce facem cu floodu ala?
@Avioane floodu a fost facut de unu fantasy treaba e ca a fost cu reclama pentru jb.freakz.ro

Code:

0 0

Back to top
^AvioanE^

[INACTIVE]

(since 26-11-2020 18:23)

Votes: 719

Post Posted: 04-01-2015, 12:48:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fantasy are ban pe forum pe toate conturile actuale si interdictie din partea mea. Mai mult decat sa va spun ca e un ratat, nu pot.
Are legatura cu Crizzzatu, au server de JB pe un server din alta comunitate. Cu asta din comunitate nu mai are nici o legatura, cred... ma interesez.

0 0

Back to top
-P!C@-

[Simply Normal]

Post Posted: 04-01-2015, 12:55:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Trebuie dat un pm la cei de krond pentru rezolvarea problemei, nu as vrea sa ma bag in ftp si sa modific, sa vedem ce spun ei. Doar pe 5 a facut asa nu?

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived)  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 97, 98, 99 ... 165, 166, 167  Next    

The time now is 01-08-2025, 12:25:50
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password