User
Pass
2FA

hahaha super penibil

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message393
jaedong

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-03-2015 18:24)

Votes: 6

Post Posted: 04-01-2015, 15:25:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

reclamatii inutile ? hahaha reclamatiile mele sunt cat se poate de intemeiate doar ca nu esti tu capabil sa le raspunzi si imi arati cat de incompetent esti. atitudinea mea ? poti fi mai penibil de atat? atitudinea mea??? hahaha ai dat ban si am cerut dovada iar tu nu o ai, te stii in ***** si acum cauti sa scapi de mine. puteai spune asa de la inceput nu sa te faci de ras sa te vada tot forumul. esti idiot rau
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 04-01-2015, 15:33:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Daca vroiam sa scap de tine nu iti mai dadeam unban dar se pare ca nu apreciezi unele lucruri si faci pe zeul cu mine.
Ti-ai gresit persoana,exact cum ti-am spus si in prima reclamatie,nu esti in masura sa ma tragi de maneca atata timp cat eu platesc acest servar pe care ai jucat,nu intri tu pe servar dupa ce iti scot banul sa ma iei la bani marunti ca de ce si nu stiu ce,ai vazut ca ti-am scos banul taceai din gura si iti vedeai de joc,dar tu fiind un pui de zeu te-ai gandit sa vi sa ma tragi la raspundere,e poftim ca nu a fost asa cum ai crezut tu.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
jaedong

[Mentally Stable]

(since 12-03-2015 18:24)

Votes: 6

Post Posted: 04-01-2015, 15:39:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

te-am tras la raspundere?iar esti prost. ai spus ca exista demo si am zis ca vreau sa-l vad, credeam ca am macar dreptu asta odata ce ai zis ca exista. si ce daca platesti serveru iti da dreptu sa imi strici jocul?nu, iti da dreptu sa ma lasi sau nu sa ma joc aici. unbanul mi l-ai dat probabil cand ti-ai dat seama ca esti prost si ca ai gresit. nu ma intereseaza sa mai joc pe serverul tau dar tot idiot ramai. nici n-aveai cum sa nu fii avand in vedere ca te cheama george your angel. santierist cocalar fara pic de imaginatie

Staff message (Pato):

Iti poti spune punctul de vedere si fara sa jignesti. +1 warn.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Your Angel

[War4.freakz.ro]

(since 04-06-2018 12:19)

Votes: 41

Post Posted: 04-01-2015, 15:44:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mai ai ceva de adaugat ca sa stiu daca inchid acest topic ?ca de coborat la nivelul tau nu ma cobor,mai ai multe de invatat,dar depinde in ce stil inveti.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Your Angel, 04 January 2015 13:51

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 31-01-2025, 03:12:39
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x