Existing user? Sign in
Sign up
Games
Servers
Useful
User
Pass
2FA
Arbitrul Pedro Proenca ºi-a anunþat retragerea din activitate
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
Author
DirtyS
[Baws Mode]
Status: Offline
(since 03-06-2015 23:41)
,
Topics: 121
Votes
: 79
Posted: 22-01-2015, 22:36:42
| Translate post to:
... (
Click for more languages
)
Arbitrul Pedro Proenca, în vârstã de 44 de ani, care a condus la centru finala Euro-2012 ºi pe cea a Ligii Campionilor tot în 2012, a anunþat, joi, la Lisabona, cã se retrage din activitate.
"Vã anunþ cã mi-am încheiat activitatea. Oboseala provocatã de o activitate atât de solicitantã fizic ºi psihic, precum ºi faptul cã mi-am atins obiectivele, au contat în luarea acestei decizii", a declarat Proenca într-o conferinþã de presã susþinutã la sediul Federaþiei Portugheze de Fotbal.
Pedro Proenca a precizat cã s-a hotãrât de ºase luni sã se retragã din activitatea de arbitru.
Prezent la Cupa Mondialã din 2014, Proenca se afla printre favoriþii pentru a arbitra finala turneului, însã în cele din urmã la meciul dintre Germania ºi Argentina a fost delegat italianul Nicola Rizzoli.
Nãscut la Lisabona la 3 noiembrie 1970, Pedro Proenca, arbitru FIFA din 2003, a condus la centru aproximativ 100 de meciuri internaþionale. Printre partidele arbitrate de el se numãrã ºi Grecia - România, disputat la 15 noiembrie 2013, scor 1-3, în turul barajului de calificare la CM-2014, ºi Legia Varºovia - Steaua, disputat la 27 august 2013, scor 2-2 în manºa secundã a play-off-ului Ligii Campionilor.
0
0
Back to top
Freakz Forum Index
->
Trash Bin
->
Trash
->
Sports
The time now is 04-05-2025, 01:43:08
Copyright info