User
Pass
2FA
 
 

Fences - Sunburns

 
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Music
Author Message427
DirtyS

[Baws Mode]



Status: Offline
(since 03-06-2015 23:41)
Joined: 20 Apr 2011
Posts: 786, Topics: 121
Location: Fangtasia

Reputation: 652.4
Votes: 79

   
Post Posted: 25-01-2015, 13:35:56 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Fences a dezvaluit publicului cel mai recent single, “Sunburns”, care va fi inclus si pe primul album lansat alaturi de label-ul Elektra, intitulat “Lesser Oceans”.



Premiera videoclipului piesei “Sunburns” a avut loc in urma cu doua zile pe site-ul revistei Rolling Stone, publicatie care a laudat infuzia de energie pe care o ofera refrenul. Single-ul este produs de Chris Walla, co-fondator, fost chitarist si compozitor al formatiei Death Cab for Cutie.

Albumul “Lesser Oceans” va aparea pe data de 10 martie, iar cei care vor plasa pre-comenzi vor primi automat single-ul recent lansat.

In perioada lansarii albumului, Fences va porni intr-un turneu in Statele Unite alaturi de The Mowglis, primul concert avand loc in San Francisco si ultimul in New York.

https://www.youtube.com/watch?x-yt-cl=84503534&&v=BxDDZci7FLI&&x-yt-ts=1421914688#t=80
“Lesser Oceans” este un exponent al stilului abordat de Chris Mansfield in compozitiile sale, acel mix incitant de folk-pop melancolic, care l-a conscrat pe liderul Fences. Primul extras pe single a fost “Arrows”, o colaborare inedita cu Macklemore si Ryan Lewis care s-a bucurat de succes.

Fences este proiectul initiat de Chris Manfield in 2009 in Seattle, oras celebru pentru muzicienii importanti pe care i-a oferit de-a lungul timpului. Fences a impresionat de la bun inceput, atat prin consistenta pieselor, cat si prin prestatiile live care reusesc sa accentueze profunzimea mesajelor transmise.



0 0
  
Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Music  


The time now is 05-05-2024, 21:55:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

 
 
 







I forgot my password


This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x