User
Pass
2FA

[REZOLVAT][Cerere] Motd

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues
Author Message530
QuIzZ
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-02-2015 21:28)

Votes: 9

Post Posted: 31-01-2015, 11:02:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Imi puteti face un motd ?
As vrea sa arate asa: http://i61.tinypic.com/2uy3e3o.png
Poza am pus-o,imi trebuie doar ce e scris cu albastru.
La scris am folosit culorile:
R: 2
G: 79
B: 155
Fontul este Palatino Linotype .
Marimea fontului este 14.
As vrea ca sa scrisul sa fie asezat ca-n poza.

Cand da cineva click pe reguli server sa apara poza asta http://i58.tinypic.com/6tkynq.jpg ,iar sub scrisul din poza sa fie regulamentul asta scris asa :
Spoiler:

Sa aiba aceleasi culori,aceeasi marime si acelasi font,iar sub regulament sa fie un buton cu Inapoi care te trimite la pagina principala.
La comenzi pentru lasere/Zombie sa fie aceeasi poza,iar sub scrisul pozei sa fie asa:
Spoiler:

Si aici sa fie acelasi font,aceeasi culoare si acceasi marime la text,iar sub sa fie butonul Inapoi care te trimite la pagina principala.

La contact sa fie asa:
Spoiler:

Si aici sa fie acelasi font,aceeasi culoare si acceasi marime la text,iar sub sa fie butonul Inapoi care te trimite la pagina principala.

La preturi Gold Member sa fie asa:

Spoiler:

Acelasi lucru si aici.

La preturi Cumparare Credite sa fie asa:
Spoiler:

Si aici sa fie la fel.

La Boost server sa se deschida o pagina.
Link-ul o sa-l pun eu mai tarziu.

La forum server o sa pun eu link-ul cand o sa hostez server-ul si o sa-l pun pe comunitate.

Stiu ca este ceva de munca,dar cel care-mi va face cum am zis eu o sa primeasca Gold Member timp de o luna gratuit + 1.000 de credite.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 22 April 2015 07:08

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> CS 2006-2019 (Archived) -> Fixed issues  

The time now is 12-12-2024, 20:03:18
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x