User
Pass
2FA

[rezolvat]Demo JoLy

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message711
Joly

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-10-2015 07:55)

Votes: 4

Post Posted: 02-02-2015, 11:38:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

http://www.girlshare.ro/34402172.2

Demo cerut de zookey!

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 02-02-2015, 12:06:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Data viitoare respecta modelul.

Prima faza de mai suspecta:

Minutul 12:08 cand mergi varianta cu tinta pe perete si iese cu tinta direct pe capul adversarului.Adversarul era shift.

Minutul 18:50,dupa ce-l omori pe primul tero la varianta,al doilea se afla dupa cutie banana,iar tu ai mers cu tinta direct pe el cand ai intrat site sa vezi daca se misca de acolo si ai dat defuse,fara sa verifici site-ul deoarece tu stiai deja unde se afla.Aici nu a fost gram de sunet,deoarece acel tero a stat dupa cutie cu ctrl de cand ai fost tu baza ct.

Minutul 21:00,tu mergi varianta inainte sa-l auzi pe zookey si ai dat need inainte sa-l auzi.Ciudat ca tu stiai deja ca vine acolo.

Minutul 22:42,tu dai he biblioteca,chiar daca nu s-a auzit nimic,deoarece la distanta aia nu aveai cum sa auzi pasi,dar ai stiut ca se afla acolo un tero si ai dat he-ul in acea zona si dupa ai mers hotarat sa-l omori.

Minutul 23:00,dupa ce-l omori pe primul adversar in biblioteca,tu eziti sa iesi din ea si ai mai tras de timp si cand a iesit acel tero cu ctrl la arcada,ai fost cu tinta direct pe el.

Si uite cea mai frumoasa faza de wall.
Minutul 26:30,cand ati mers toti banana,iar eu eram in baza voi pe shift si am vrut sa vin pe la spate,tu te-ai retras din banana si ai venit exact cu tinta pe mine,chiar daca eu eram shift din baza voi.Se vede clar cum vi cu tinta prin perete pusa pe mine.

Si la ultima faza din demo tu sari din casa cu tinta juli unde eram eu,de ce nu ai verificat nisip mare,ca si acolo putea sa fie cineva,dar tu ai sarit direct cu tinta pe juli,exact in pozitia unde eram eu.

Acestea sunt cateva dintre fazele mai importante.La restul fazelor s-au mai auzit pasi sau tragand,dar ma indoiesc ca tu joci la sunet,deoarece te-am urmarit de cateva zile pe server si te-am observat,un jucator care joaca la sunet,joaca aproape tot timpul bine si ii stie pe playeri,dar tu in alte zile cu mai multi admini online pe server esti paralel cu cs-ul,nici frag nu faci.Si inainte de inferno,cand a fost dust2 nu reuseai sa faci frag,ai iesit de pe server,ai intrat pe inferno si pac 30-2 si ii stiai pe toti.

Deci ma indoiesc ca tu stii asa de bine sunetul pe cand pretinzi si ca nu ai wall la buton.In acest demo facut de tine eu sunt de parere ca nu ai o treaba cu sunetul,de ajuti de wall la buton.

Concluzie: Wall la buton
O zi buna

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Joly

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-02-2015, 12:14:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu iti contest eu nicio parere,dar daca tot spui ca sunt paralel,te invit oricand,la un sever al comunitatii,sa nu facem reclama sau orice eac on,cu spectatori sau fara sa vedem cine este mai paralel dintre noi,apropo,daca dau need este pentru ca stiam dinainte ca vine acolo.
Exemplu : zookey facea pasi la mine in baza si incepea shift dupa,eu am sunetul la maxim in cs si destul de tare in casti,sa zicem ca aud destul de mult.
Nu stiu minutele pentru ca nu am vizionat din nou demo-ul,eu am jucat acum 30 de minute acele faze,zookey sare pe cutie,cand sari se aud pasi.
Tu,cand vii prin spate baza la noi,eu ma retrag din banana pentru ca este goala,iar pe radar totul era curatat pe mid,nu te astepti la ceva?
P.S : Nu sunt atat de prost incat sa folosesc cod atunci cand adminul imi cere sa imi fac singur demo,daca imi facea el,poate sa zici ca aveam la buton,dar daca imi fac singur,nu opream tot?

0 0

Back to top
Drag0n_FTW

[Higher Place ]

(since 16-11-2019 21:40)

Votes: 375

Post Posted: 02-02-2015, 16:48:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Quote:
Acestea sunt cateva dintre fazele mai importante.La restul fazelor s-au mai auzit pasi sau tragand,dar ma indoiesc ca tu joci la sunet,deoarece te-am urmarit de cateva zile pe server si te-am observat,un jucator care joaca la sunet,joaca aproape tot timpul bine si ii stie pe playeri,dar tu in alte zile cu mai multi admini online pe server esti paralel cu cs-ul,nici frag nu faci.Si inainte de inferno,cand a fost dust2 nu reuseai sa faci frag,ai iesit de pe server,ai intrat pe inferno si pac 30-2 si ii stiai pe toti.

Deci ma indoiesc ca tu stii asa de bine sunetul pe cand pretinzi si ca nu ai wall la buton.In acest demo facut de tine eu sunt de parere ca nu ai o treaba cu sunetul,de ajuti de wall la buton.

Concluzie: Wall la buton

Aceeasi parere o am si eu, + ca de fiecare data cand e admin on ba iti schimbi numele ca sa nu joci cu nicku tau sa-ti strici ranku, ba iesi. Dupa ce iese adminul pac te activezi dintr-o data si dai de parca esti zeu... Concluzie: Robot cu wall, o zi buna sa ai.

0 0

Back to top
Marmota

[Maniac]

(since 26-02-2019 16:51)

Votes: 18

Post Posted: 02-02-2015, 17:54:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

ce-i asta frate?! voi va auziti ce ziceti?! adica ziceti ca are wall in demo facut de el?! cum naiba vine asta?! cat de prost tre sa fie un jucator, sa-si faca demo si sa iasa wall in el, adica se se activeze?! nu suna absurd, abstract, oricum vreti voi?!

daca era demo facut de altcineva, nu de el, puteau fi suspiciuni, asa n-ai ce zice -
o prostie asta cu pusul jucatorilor sa-si faca demo......

" si marmota invelea ciocolata in staniol " -

Last edited by Marmota on 02-02-2015, 18:09:02; edited 1 time in total
1 0

Back to top
Joly

[Mentally Stable]

Post Posted: 02-02-2015, 18:04:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ceea ce vreau eu sa subliniez "wall la buton" se putea opri inca din clipa in care mi-a zis sa imi fac demo.

0 0

Back to top
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 02-02-2015, 18:09:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Concluzia mea este una singura dupa asta,nu mai suntem in stare sa facem un demo.
Vreti sa ajutati puneti-va si faceti un demo calumea,nu cred ca e nimeni atat de "nap" incat sa joace cu wall si sa isi faca si demo.
Daca a jucat cu wall ,singuri vinovati suntem noi si nimeni altcineva pentru ca nu suntem in stare sa facem un demo.
Salut si noapte buna!

2 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 02 February 2015 16:10

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 09-02-2025, 13:07:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x