User
Pass
2FA

Cum Cresti FPS

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message307
keddy
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 03-04-2015 18:04)

Votes: 1

Post Posted: 06-02-2015, 14:43:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Model postare banuri HP.FreakZ.Ro
*RESPENCTA SI VEI FI RESPECTAT*

Cum Cresti FPS?

Multumim
DurX !!!!

developer 1
fps max_101
fps_modem 101
cl_weather 0
gl_fog 0

cl_updaterate 100
cl_cmdrate 100
ex_interp 0.01
fps_max 100
fps_modem 100

Succes la citit si la scoala, ca nu stii sa vorbesti. M-am chinuit sa imi dau seama unele chestii.
hisound 0 (scade calitatea sunetului, foloseste procesor mai putin, creste fps)
cl_minmodels 1 (vezi doar cate-un model pentru fiecare echipa, la tero e leet, la ct e gign, mai putine modele de incarcat, creste fps)
m_filter 0 (este ceva la mouse, am observat ca e smoothness, foloseste procesorul daca e pe 1, deci pe 0 creste fps)
cl_weather 0 (opreste ploaie, ninsoare si alte balarii, creste fps)
r_decals 2 si mp_decals 2 (astea 2 sunt impreuna, iar daca le setezi asa n-o sa mai vezi spray-urile, urmele de la gloante pe pereti, sangele pe pereti, creste fps)
cl_shadows 0 (scoate umbrele, creste un pic fps)
gl_picmip 1/2/3 (0 este default, dar cu cat cresti valoarea, 3 fiind maxim. se va vedea din ce in ce mai prost, se pot vedea modificarile doar daca o setezi cand intri in cs fara sa fi intrat pe vreun server inainte, recomand 1 ca sa se vada cat de cat decent si bineinteles, creste fps)
gl_texturemode "GL_LINEAR_MIPMAP_NEAREST" (asta e pentru mipmap, am umblat eu pe la ea, iar asa se vede si bine si nu ai fps dropuri aiurea; alte setari pentru gl_texturemode pentru a le testa (se seteaza la fel ca gl_picmip, cum intri in cs, inainte sa intri pe orice server, faci setarea): GL_LINEAR, GL_NEAREST_MIPMAP_NEAREST, GL_NEAREST_MIPMAP_LINEAR, GL_LINEAR_MIPMAP_LINEAR)
gl_ztrick 1 (cu comanda asta, obiectele de la distanta care nu le mai poti vedea s-ar putea sa flicare, dar creste fps)
cl_corpsestay 10 (cate secunde sa stea cadavrul unui jucator intins pe jos de cand l-ai omorat, daca dispare repede, creste fps)
hud_draw 0 (face tot hud-ul sa dispara, dar probabil stii deja daca joci hns, creste fps)

NEVER GIVE UP!!!

i'back Don't Tell Anyone
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
DurX

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-02-2017 21:22)

Votes: 1

DurX 
Post Posted: 11-02-2015, 17:52:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru cei ce folosesc STEAM intrati in joc Option/Video si debifati tot "Wait for vertical sync" , " Enable HD models if available" si o sa aveti 100FPS
net_graph 1 ca sa vezi FPS, ping si alte lucruri, sau pur si simplu doar cl_showfps 1 ca sa vezi fps eu prefer net_graph 1

Cateva setari pt tinta mai mica si internet

Pt tinta mai mica:

cl_crosshair_size "small"
cl_lc 1
cl_lw 1
+duck
cl_dynamiccrosshair 1

A Doua Etapa :

cl_lc 0
cl_lw 0 ( asta muta cutitul in mana stanga)
-duck

Pt internet: (poate sa depinda de la pc la pc, de la provider la provider) EU ASTA FOL!!!

cl_cmdbackup "2"
rate "25000"
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
cl_rate "9999"
cl_resend "6"
cl_dlmax "128"
sys_ticrate "10000"
sv_maxrate "25000"
sv_maxupdaterate "101"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 05-12-2024, 01:19:16
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x