User
Pass
2FA

[rezolvat]Unban JoLy

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints
Author Message411
Joly

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 18-10-2015 07:55)

Votes: 4

Post Posted: 06-02-2015, 22:05:03 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul :JoLy
Data + ora: 06.02.2015 21:20
Harta: de_kabul
Admini online:
Adminul: twister
Motivu: wall,bineinteles. Am prezentat in jur de 30 de poze,am in total 37 de pe acest server,toate pe mail pentru ca nu am mess.
Stiu ca twister este owner si isi ia deciziile singur,dar vreau sa stiu motivul banului,poza incriminatorie si mai ales motivul pentru care toti adminii cred ca am wall cand dovezile spun alta. Nu cred ca am facut nimic nimanui,daca sunt arogant sau jignesc,nu a fost cu nimeni intr-un mod direct,insa ar trebui sa vedeti dimineata sau seara,tarziu comportamentul multor playeri care joaca frecvent,admini sau ma rog,oameni in general de pe acest server.
Am fost acuzat inca din prima clipa in care joc,iar multi ma condamna pentru faptul ca am aparut eu fantoma sa fac legea unde nu este treaba mea,cert este ca ma joc de distractie,dupa o lunga pauza si unde ma stabilesc,acolo prefer sa ma joc,e o coincidenta ca am ales serverul acesta,dar mai ales dupa atata timp,nu imi vine sa renunt atat de usor la el cel putin ca nu sunt vinovat,nu cred ca este vreo distractie sa joci atata timp,atat de frecvent pe acelasi server cu cod,daca voiam sa ma distrez pe seama unui "wall" treceam de la un server la altu si tot asa,nu ma intorceam aici de fiecare data.
Banuiesc ca este alegerea ta twister daca banul imi ramane sau nu,intre timp am urcat toate pozele facute pana acum pe acest server aici : http://www.girlshare.ro/34422377 pentru curiosi.
Multumesc anticipat.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
TwisTer

[GOOGLE SEARCHER]

Status: Offline
(since 12-11-2024 09:55)

Votes: 231

Post Posted: 06-02-2015, 22:59:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ti-am scos banul,poti juca.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by TwisTer, 06 February 2015 20:59

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war4.freakz.ro -> Unban Requests + Complaints  

The time now is 09-02-2025, 13:28:10
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x