User
Pass
2FA

Propunere mop shop/donatii/event-uri

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help
Author Message399
Croc

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 01-05-2015 18:58)

Votes: 1

Post Posted: 08-02-2015, 00:23:45 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salutare,am jucat o perioada pe serverul dvs. apoi am fugit blizzard din diverse motive. Acum m-am intors si vreau sa-mi impartasesc parerea cu dvs. pentru urmatorul expansion:
1-Renuntati va rog la donatiile pentru iteme in-game care pot dezechilibra jocul, aici ma refer la donatori.Tin minte cand era srv-ul wotlk si intalneam in arene playeri cu shadowmourne..geez era imposibil sa castigi meciul si era frustrant cand dadeai de mirror pt ca un singur item facea diferenta.
2-Nu stiu daca exista acest lucru dar voi incerca sa-l explic :creati un sistem de donatii bazat pe puncte adica eu dinonez 5 euro pentru 100puncte cu punctele respective sa-mi achizitionez iteme care au fost scoase din content-ul jocului(exemplu: Zulian Swift Tiger,Corrupted Ashbringer,Thunderfury etc) sau sa pot achizitiona heirloom-uri,etc.
3-Event pvp la fiecare sfarsit de luna pe bani,echipele care vor sa se inscrie sa doneze o anumita suma,castigatorii eventului sa primeasca o parte din suma donata de la toate echipele iar restul se duc in server pentru intretinere,upgrade sau ce credeti ca este mai bine de facut cu banii respectivi.
Sper sa nu fi deranjat pe cineva cu propunerile mele,va doresc multa sanatate,o seara buna.Keep the good work.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AMG

[INACTIVE]

Status: Offline
(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 08-02-2015, 00:25:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

https://forum.wow-freakz.com/MUST-READ-t227439.html

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by AMG, 07 February 2015 22:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> Discussions/Help  

The time now is 03-02-2025, 13:48:33
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x