User
Pass
2FA

PRO sau CONTRA pentru pastrarea realmului de cataclysm

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message1066
bulapa123

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 22-04-2015 21:15)

Votes: 2

Post Posted: 09-02-2015, 01:38:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Haideti sa votam pro sau contra pentru pastrarea realmului de cata . Argumentul meu:Eu as vrea sa ramana si serverul de cata din motivul ca 1.nu vreau sa imi pierd toata munca facuta 2.ar fi mai frumos ca, comunitatea noastra sa aiba 2 servere unul de cata si unul de mop pentru ca ar fi distractie mai mare ;3. nu ar pierde shockeru munca depusa pentru scriptarea ds-ului si a multor chestii si pentru repararea zecilor de bug-uri;4.profirul serverului ar fi dublu din 2 servere unul de cata si unul de mop
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 09-02-2015, 01:47:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Stai sã-ți explic ceva, nu-ți pierzi absolut nici o muncã depusã, e un nou început. Caracterul tãu nu va fi șters așa cum n-a fost șters nici cel de pe wotlk atunci când server-ul a trecut la o expansiune nouã. Fiecare început are un sfârșit și fiecare sfârșit are un nou început. Deși ar fi grozav sã pãstreze și serverul de cataclysm(felicitãri pentru munca depusã în special în DS, deși sunt mulți hateri, a fost pe departe cel mai bine scriptat 4.3), totuși trebuie sã pui la socotealã o chestie: e greu sã lucreze la douã platforme diferite și sã le actualizeze pe ambele, de aceea au renunțat la ideea de a pãstra un server de wotlk. Probabil ai vãzut la alte comunitãți cã au mai multe versiuni de World of Warcraft dar acolo sunt o grãmadã de oameni implicați și munca nu e la fel, îți spun cu mâna pe inimã cã pe molten sunt încã o grãmadã de iteme(B.I.S) buguite pe serverul de wotlk ce te trag în jos și ești nevoit sã folosești altceva(vezi relic-ul sau cum îi spune crenguței pe 3.3.5 la druid), în concluzie expansiune veche, buguri încã existente chiar gamebreaking.
Cred totuși și sunt sigur(se vede chiar din video-uri) cã munca depusã pe viitoarea expansiune va fi una grozavã, atitudinea staff-ului s-a schimbat radical la sfârșit de expansiune(cataclysm), deși mulți spuneau ah.. iar ne duce Shocker cu zãhãrelul, nu vom avea patru piese, nu vom avea questul cu legendare etc. Uite cã a pus raidul complet, probabil am tras și eu o atenție cu acel topic și am captat o grãmadã de voci importante ale comunitãții care au spus și ei clar cã e nevoie de o schimbare și chiar a fost... una chiar foarte vizibilã, s-a ținut cont de pãrerile utilizatorilor forumului, respectiv serverului și serverul a cãpãtat o altã imagine.
Așteaptã și ai sã vezi cã va fi ceva grozav, garantez asta.

,,Angel Among demons"

6 1

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
bulapa123

[Mentally Stable]

(since 22-04-2015 21:15)

Votes: 2

Post Posted: 09-02-2015, 02:03:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am inteles ca veti face mop-ul grozav,dar mie imi place foarte mult cata si cred ca si altor multi playeri,nu am zis sa se faca nu stiu eu ce pe realmul de cata ,sa ramana asa cum e numai sa nu il inchideti. Deci poti sa imi dai un raspuns oficial daca for fi 2 realmuri 1cata si 1 mop sau se va inchide cata si va fi doar mop?
0 0

Back to top
Shocker

[Freakz owner]

(since 08-02-2020 12:17)

Votes: 829

Post Posted: 09-02-2015, 12:41:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un raspuns scurt si la obiect, pe langa blabla-urile cu "iubim cata", "cel mai fain expansion", "munca depusa"(lol), etc: nu avem destui players si devs pentru mai multe expansionuri

FREAKZ COMMUNITY @ Facebook
WOW FREAKZ @ Facebook
1 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Shpace, 09 February 2015 02:04

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  

The time now is 11-01-2025, 21:51:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x