User
Pass
2FA

Dk frost.
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian
Author Message2474
bayern
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 06-04-2015 13:19)

Votes: 19

Post Posted: 10-02-2015, 18:35:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

darkworld81 wrote:
Cand am sa am timp am sa iti fac un video si am sa iti trimit un pm cu 2 video-uri , unul cu frost dk si unul cu unholy dk , am sa iti arat ca ajung mai repede cu frost dk la 100k necro decat cu unholy , am jucat destul ambele specuri si stiu cu ce se mananca. Despre retri si fdk , merge foarte bine , ams de pe frost nu e full absorb damage ca pe unholy , eu il foloseam mai mult sa reduc dmg-ul cand isi dadea burstul pala , mage , traps si chimera la hunter si altele . Depinde cum joci tu , la ce spec de mori instant , e squishy , dar warriorul e si mai squishy. Disci/feral am batut si cu dual dk , faceam la caterinca arene cu un unholy si ma facea full tot el cand aveam lichborne. Ca ziceai de retri/fdk, bati lejer un healer daca stii ce si cum sa faci. Nu am sa postez acum toate chestiile , daca ai unele nelamuriri , da-mi pm si am sa iti demonstrez ca nu aberez, eu am vrut sa punctez mai mult ca daca vrei , se poate , l-am dat pe Desolation exemplu ca era probabil cea mai cunoscuta varianta de mine, e adevarat ca majoritatea fdk nu au trecut de 2k , dar nu e neaparat ca e slab frostul , poti sa faci daca ai cu cine, am spus ca e vulnerabil si pica destul de repede vs unele combos , dar la fel de repede poti si pica alte combo . Ai spus ca esti unholy , e normal sa il bati pe unholy, nici nu ai nevoie de prea mare skill sa bati un frost , dupa ce ai scos gargoyle frost-ul o sa pice si daca dai doar necro si moare din dots , pet si gargoyle .

Nu o sa ajungi mai repede la 100k absorb pe frost niciodata, pot sa iti arat si eu asta, chiar daca joci haste frost. plus ca pe unholy ai 10 necro (6 cu deathrune, Empowered Rune Weapon = 4), iar pe frost ai doar 8.

MIGHTY NELLY wrote:
Ala a facut rating numai cu retri nu cu holy si oricum nu poti sa bati double dps niciodata si nu poti pica un healer ca frost, asa ca degeaba tot continuati discutia asta ca dk frost nu e bun decat la bg. Bine, acum ca picati voi cu din aia fara iteme sau cu trix care are cd 5 minute la fear, adica cu rats din astia care nu stiu sa apese 2 butoane consecutive si ii bateti e cu totul alta chestie pentru ca ii bateti ca-s ei slabi nu ca e dk frost bun.

+1 Nelu. imi da /w trix(cred ca el era, pe dianaizback, mi`a spus cineva asta, nu stiu sigur) ca joc cu exploituri ca am stackat 100k necro in 4 secunde -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> WOW -> Romanian  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 15-08-2025, 17:14:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password