User
Pass
2FA

Anunt Important

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message266
Immortel

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 27-02-2018 06:52)

Votes: 11

Post Posted: 11-02-2015, 08:00:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Incepand cu data de astazi, va anunt in special gradele de admin mai joase exista probleme poate si sus dar o sa ma uit in loguri mai bine

Avem probleme, la schimbarea harti, care nu se respecta regula, amx_votemap, maxim 3-4 harti, sau daca sunt pleyeri putini maxim 3
am vazut ca multi admini schimba harta cum vor ei, problemele de gen nu vreau sa le mai vad !

Daca se mai intampla, sa vad problemele de genu cu schimbarea harti, sau cum am vazut pe forum adminii nu stiu ce este aia o [baricada? - ]
serios atunci la ce va'm mai dat admine si pro-uri ca sa va incuraja'm !

Incepand cu data de astazi, asa cum am zis si sus, pe cine mai prind cu astfell de probleme, are remove fara discutii, pentru ca din cauza la acestor
nerespectare de regulii, sa zice'm asa ne pierde'm noi popularitatea si pleyeri care au venit sa se distreze sau chiar sa ne recomande si la alti prietenii !

Va multumesc, si astept ca fiecare admin imparte sa vada acest anunt , si cu acctivitate pe server , ori ne pare rau noi nu avem nevoie de admini de genu !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
|X|Repper

[]King Of The Night[]

(since 16-05-2024 17:48)

Votes: 365

Post Posted: 11-02-2015, 09:06:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ai batut un apropo la adresa lui redus..
Eram de fata acel player a facut baricada si a dat si retry dupa gag..
Te rog sa nu mai faci afirmatii fara a cunoaste gravitatea situatiiei.
App acest topic are rostul sau doar asupra adminilor cu grad sub co-N1.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
pavelescu98

[dead.Andrei]

(since 22-01-2018 21:28)

Votes: 47

Post Posted: 11-02-2015, 13:57:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Repper iti sugerez sa nu te mai bagi peste nimeni. Lasal in pace. Ca nici eu sau altcineva nu ma bag peste tine. Sper ca mam inteles.

"Fotbalul nu iti place. Il iubesti, il traiesti, il respiri, e parte din tine." Gabi Balint

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by pavelescu98, 11 February 2015 11:57

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-12-2024, 13:20:59
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x