User
Pass
2FA

Reclamati Elevu

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints
Author Message865
veek

[Screwed Freak]

Status: Offline
(since 10-07-2018 19:16)

Votes: 39

Post Posted: 19-02-2015, 20:53:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick: veek31
Grad: Player
Nick-ul reclamatului:Player
Gradul reclamatului: Player
Motivul reclamatiei: Nu e prima data cand se intampla si face asta multor playeri.
Regula incalcata: Kill zona nepermisa + Limbaj indecent
Admini online: (Daca e cazul, specifica de ce nu le-ai cerut ajutorul lor)
Ora si data: 20:30 19 feb 2015
Dovada: http://i61.tinypic.com/vmx837.jpg
Ate comentarii: (Orice argument in plus va poate ajuta!)
Regret ca nu am apucat sa prind mai multe dovezi, mi-a zis prea tarziu cybergue sa fac reclamatie pe forum. El i-a zis sa imi dea itemele inapoi dar nici nu l-a bagat in seama. Eram in shop pe proprietate lui andy si vroiam sa cumpar diamante, bine ca nu am apucat ca ma vedeam si fara ele si fara bani... si el era acolo si cersea de mancare ca cica moare de foame... andy nu e implicat si nu cred ca sunt prieteni. Dupa mai era un player marvin123 care doar ce fusese si el omorat de elevu, nu stiu in ce circumstante. Nu mai am speranta sa primesc vreun item inapoi dar sper sa se ia o masura impotriva lui. Cand am intrat prima oara pe server tot asa am vazut ca se plangeau playeri ca ii omoara asta fiind noapte pe la ora 12-1. Imi dadea intr-una tpa dar nu am acceptat ca stiam ce vrea sa faca. Nu ma asteptam sa dau nas in nas cu el cand vroiam sa cumpaar si eu linistit de la un player.

În viațã nu conteazã unde te afli, ci pe cine ai alãturi.
Pagina de fb a war-urilor
Canal youtube freakz

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
..CyberGue..

[^Angels have demons^]

(since 03-11-2015 18:53)

Votes: 16

Post Posted: 19-02-2015, 21:55:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Pentru PVP-Ilegal nu am cum sa ii dau ban pentru ca nu ai dovada necesara...
Ar fi trebuit sa ii dau ban atunci cand ma jignit si mi-a zis ,,M**E,, dar i-am dat mute pentru ca eu nu sunt chiar asa de rau... si se pare ca nu am facut bine...

Staff message (AMG):

+1 warn @de pe contul CristyAndrei

2 0

Back to top
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 20-02-2015, 16:00:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

"Nick-ul reclamatului:Player
Admini online: (Daca e cazul, specifica de ce nu le-ai cerut ajutorul lor)"

Era cybergue on, nu pe tine te-a injurat ci pe el. Pentru PVP ilegal nu ai dovada.
Daca cybergue a considerat sa nu ii faca nimic si nu ti-a convenit, ii faci reclamatie lui.

Closed.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 20 February 2015 14:01

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Complaints  

The time now is 30-04-2025, 02:07:03
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password