User
Pass
2FA

Legat de wow

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message337
eemylol

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 04-03-2015 18:51)

Votes: 1

Post Posted: 21-02-2015, 00:57:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

De pe acum va spun ca este legat de WoW GMs, inainte era un topic ,,REPORT A GM'' facut de zohl parca, nu-l gasesc nicidecum asa ca postez aici.

Ca si in topic-ul asta, in care Nemo imi spune 'No mute' fara niciun motiv (cel putin eu nu-l cunosc), am dat report altui topic, in care tot Nemo, tot fara sa stiu motivul, imi da 'No mute', respectiv aici. GHICITI CE! La report, baiatul asta mi-a raspuns asa: https://forum.wow-freakz.com/4448891-Mute-t346689.html

CULMEA! I-am dat un PM lui Nemo (nu am indraznit sa ii dau mai multe, ca cine stie ce mai interpreteaza moderatorii/GMs freakz, ca fiind spam si altele) si nu am primit niciun raspuns. Pai cum facem? Ma joaca in picioare, sunt trimis de colo-colo fara niciun rezultat. Vi se pare normal?
La fel face si wingz, mihai25 si multi alti GMs. Asta de cand a facut-o rageless prima data, insa nu cunosc motivele pentru care topic-urile mele sunt inchise iar suspectii nu sunt sanctionati in niciul fel pentru ceea ce fac. De cateva ori s-a uitat burebysta peste cererile mele si a raspuns FAIR acestora, in rest niciunul din GMs nu imi iau cererile in considerare, doar pentru ca asa au ei chef sa faca.

De cand am avut o problema personala cu rageless mi se intampla chestii din astea pe forum fara motiv. Ma intreb ce mai urmeaza si cat o sa mai tina tratamentul asta, ca si cum as fi un gunoi.

Ce-ar fi sa lasam deoparte problemele care le-am avut in privat cu administratorii/ownerii si sa fiu si eu un player normal la fel ca toti ceilalti, nu tratat mai special si cu un altfel de regim (mult mai strict) cand vine vorba de mutes si bans? Sa fiu un player cu privilegiile tuturor playerilor, asa cum sunt toti.

Sper sa nu primesc iar TC, eventual chiar si ban pe forum pentru ca am indraznit sa ma plang, si sper chiar sa vada cineva cu rang mare pe forum mesajul meu.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
AMG

[INACTIVE]

Status: Offline
(since 09-09-2023 16:07)

Votes: 1014

Post Posted: 21-02-2015, 01:02:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eemylol wrote:
De pe acum va spun ca este legat de WoW GMs, inainte era un topic ,,REPORT A GM'' facut de zohl parca, nu-l gasesc nicidecum asa ca postez aici.

https://forum.wow-freakz.com/Report-a-Gamemaster-t309280.html
L-ai cãutat mãcar? Posteazã acolo.

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 23-02-2025, 14:19:05
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x