User
Pass
2FA

@ burebysta

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1107
marvzbest
[Banned user]

Banned

Status: Offline
(since 23-02-2015 20:49)

Votes: 4

Post Posted: 23-02-2015, 21:26:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Deci printule :
1. n-am spamat nimic pe global, am dat doar un gmn pentru ca is constient ca ticketu o sa-mi fie citit cand o sa fiu eu gm si mi-l citesc singur.
2. n-am facut nici o gura mare
3. adu-mi tu un log sau ceva unde am zis eu "CUM SA NU DAI .UNAURA?" si imi donez rinichii pentru freakz
4. nu merge faza, dau damage ca la level 80
5. tu lucrezi pentru playeri, nu ei pentru tine, o fii fost greu sa dai un .unaura dar n-ai timp cand stai si te uiti la naruto si ponei sau ce dracu mai faceti voi

Va mirati de ce v-au plecat 3000 de playeri, stati linistiti dragilor ca nu ii patchu de vina, voi sunteti. De exemplu fac playerii 2400 3v3 rating pe wotlk, dupa aia veniti si le stergeti titlurile si tabardurile, mie mi-ati dat duelist pentru un event die hard castigat [ desi la reguli zohl scria clar ca orice die hard indifernt ca ii 1v1,2v2 sau 3v3 va fii recompensat la fel ] iar playeru pe care l-am batut in finala ramane cu gladiator, am zis chestia asta pe forum si mi-ati dat ban pe 100 de accounturi. I-am dat lui Bacchus pe PM un exploit de hot streak acum vreo cateva luni, nici nu sa obosit sa imi raspunda, v-am dat un .gmn ca Cnpu face energy exploit, nici nu v-ati obosit sa-mi raspundeti si totusi erati o gramada online si chiar vorbeati cu playerii pe global despre mop. Evident nu fac referire la intreg stafful [ is si baieti buni gen juhziz care il stiu de pe ultimate si se ocupa si atunci de playeri ], sunteti cativa insi, va stiti voi, aveti impresii de parca voi lucrati la NASA cand defapt stiti sa dati mute si ban-uri, cam atat. Vi lene sa dati un unaura pe cand Malaco face streamuri de cate 7 ore stand de vorba cu playerii despre ce ar vrea lumea sa fie, penibil. tocmai ati mai pierdut un player, si dupa mine mai vin cativa, nici nu dati sansa la playeri sa joace normal jocu asta, deci ne vedem pe mol10 fratii mei bafta sal.

COTA 1.08 CA PANA LA 22:30 SE STERGE TOPICU VA PUP CIAO

Staff message (Snoppy):

ban pentru reclamã

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
Nenead>Wings

[Mentally Stable]

(since 18-08-2015 12:23)

Votes: 13

Post Posted: 23-02-2015, 21:39:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

marvzbest wrote:
Deci printule :
1. n-am spamat nimic pe global, am dat doar un gmn pentru ca is constient ca ticketu o sa-mi fie citit cand o sa fiu eu gm si mi-l citesc singur.
5. tu lucrezi pentru playeri, nu ei pentru tine, o fii fost greu sa dai un .unaura dar n-ai timp cand stai si te uiti la naruto si ponei sau ce dracu mai faceti voi

Pentru ca GM'ii noi sunt paraleli cu jocul. Burebysta nici nu stiam ca (mai) joaca WoW. Wingz (da stiu ca am ceva personal cu el, dar nu e cazul) iar e paralel cu jocul, si nici nu are cine stie ce vechime pe freakz. Bachus saracu' e singurul gm care se ocupa de PvP, etc.

^N-am nici o treaba, pentru ca nu mai joc WoW, nu mai ma intereseaza de server (doar mai pierd timpul pe forum), dar mi se pare absurd sa ai un singur GM care sa se ocupe de PvP, in timp ce ai noispe sute de playeri care se plang de X lucruri care tin de PvP.

*N-am nimic personal cu Burebysta, cu Wingz am dar cum am spus, nu e cazul, am spus doar cum vad eu lucrurile.

Gl Trickz.

0 0

Back to top
marvzbest
[Banned user]

Banned

(since 23-02-2015 20:49)

Votes: 4

Post Posted: 23-02-2015, 21:49:37 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Bacchus meh, el isi mai da interesu. Si referitor la partea de pvp, restu is copii de mingi cu acces la gm, uitati-va la un event organizat de zohl, ii dai gladiator la unu la turneu de 3v3 cand o castigat un singur meci, mare pvp pe freakz, le stergi itemele la oameni facute poate in cateva luni, nu-i cazu sa mai zic eu ceva ca oricum stie toata lumea ce si cum ii aici. In fine, n-am venit sa ma plang de pvp pe freakz, ci de staff, care stie toata lumea cum ii, no comment.

Posturi unite automat, 23-02-2015, 21:49:37

n-am nevoie de noroc -, inainte daca freakzu trecea la alt patch treceam si eu, acuma mi indiferent daca iau -1 sau ia foc serveru. WELL DONE

0 0

Back to top
Snoppy

[Inside the fire]

(since 24-10-2022 03:25)

Votes: 173

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 23-02-2015, 22:03:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dacã nu vã liniºtiþi cu plângerile nu mai cãlcaþi pe aici.

,,Angel Among demons"

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Snoppy, 23 February 2015 20:35

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 10-02-2025, 17:19:44
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x