User
Pass
2FA

[Rezolvat] REclamatie Mogadishu

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message635
Tupayu

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 25-02-2015 15:11)

Votes: 2

Post Posted: 25-02-2015, 13:14:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Numele tau - tuyau
- Numele adminului reclamat -Mogadishu
- Harta, ora si data faptei reclamate - 35hp, 13:00 /25/02/15
- Motivul / Regula incalcata -Abuz de putere.
- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola

tuyau : dai vot maine?

eugen killed spiry with knife
Mogadishu : Am spsu ca mai las 8 minute, esti orb?
eugen : na

ADMIN Mogadishu: gag tuyau (5 minutes)
*** Retry in timpul gagului -> Ban temporar
** War3 ** Tasteaza /vip in chat si afla cum poti ajuta serverul tau favorit si in acelasi timp obtine VIP!
by_Alex_zEu : sa traiesti 1000 de ani moda

Ionuts. dropped
(Jucator) tuyau: pt ce gag ?
DEAD* Mogadishu : ma streszi, lasa-ma sa joc

Probabil ca nu am vazut cand a zis ca mai lasa 8 minute,stie sa jigneasca si nu e prima data cand face asta,ma face orb asa stie Domnu Mogadishu sa vb cu playerii,il stresam doar ca l-am intrb pt ce gag.Eu cred ca deaia sunt pusii pe serv sa ne raspunda nou playerilor de rand la cate o intrb sau cand e vorba despre vot.Toti ceream schimbarea hartii si ne-a cerut hartii la vot apoi nu a mai dat vot din motiv ca nu i-am zis hartii destule. M-am saturat de abuzu lor de putere al unora care habar au sa faca un demo la un codat !

0 1

Back to top
View user's profile Send private message
Mogadishu

[Incorruptible!]

(since 08-07-2023 08:40)

Votes: 8

Post Posted: 25-02-2015, 13:45:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Iti raspund pentru ca sunt obligat, nu ca imi face placere sa iti citesc idioteniile si sa le raspund!

S-a dat vot, nu trecusera nici 10 minute si ai comentat si ai scris de mult prea multe ori sa schimba, ''schimbi azi'' etc.. Daca continui asa o sa ai parte si de alte surprize, si iti arat si regulamentul daca chiar iti palce sa faci pe istetul..

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

(since 21-04-2025 08:28)

Votes: 323

Post Posted: 25-02-2015, 14:10:06 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Ai primit gag pe meritat. Și eu dau gag atunci când cineva mã streseazã sã schimb harta.
2. Înainte de a se da un vot , se întreabã jucãtorii ce hãrți doresc. Dacã cineva este deranjat de faptul cã nu a ieșit harta doritã, nu este vina adminului. Jucãtorii aleg harta, de-asta este votul.
3. Precum spune și regulamentul protestarea pe server poate atrage gag sau ban.

Code:
 7. Respectati decizia unui admin fara a protesta pe server. Puteti face o reclamatie direct pe forum daca nu sunteti de acord.
Riscati: Ban 50 de minute.

În concluzie gag-ul a fost meritat. Topic closed

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Cariga, 25 February 2015 12:10

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 15-08-2025, 15:11:54
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password