User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie Mogadishu
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2717
AtTiLa22

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-04-2015 20:04)

Votes: 5

Post Posted: 25-02-2015, 13:57:28 | Translate post to: ... (Click for more languages)

O reclamatie trebuie sa contina:
- Un titlu adecvat
- Numele tau AtTiLa
- Numele adminului reclamat Mogadishu
- Harta, ora si data faptei reclamate awp_bycastor, 25-02-2015 ora 13:30
- Motivul / Regula incalcata: Da slay , nu lasa jocul cum scrie in regulament, impune jucatoriilor reguli care nu se gasesc in regulament, da ban fara un motiv anume. Cer sa fie sanctionat pentru incalcarea regulamentului...
Cel putin 5 jucatori au primit slay de la acest admin, din cate am inteles jocul este free game, adminu Mogadishu de ce nu lasa jocul free, asa cum scrie in regulament, impune unele reguri total aiurea..

- Dovada, un screenshot sau un fragment din consola

*SPEC* Mogadishu : fara arme, doar awp
Mogadishu : Fara, arme! Inclusiv tu Atila!
*DEAD* AtTiLa : De cand impui regurile astea ?

*SPEC* Mogadishu : de acum

*SPEC* Mogadishu : fara arme, doar awp

AtTiLa : Atata timp cat e free game fiecare are dreptul sa joace cum vrea cu ce vrea

*SPEC* Mogadishu : Atila, joaca am spsu, nu ma inveti tu regulile

ADMIN Mogadishu: slay AtTiLa

*DEAD* AtTiLa : Termina

*DEAD* tuyau : merita reclamatie

*DEAD* AtTiLa : Nu ai dreptul sa interzici jucatoriilor sa joace cu arme

ADMIN Mogadishu: slay Ro-Player

ADMIN Mogadishu: slay kagula

*SPEC* Mogadishu : MInutu, next ai slay

ADMIN Mogadishu: slay AtTiLa

*DEAD* AtTiLa : ba esti nesimtit ?

AtTiLa : Incalci regulamentul

*DEAD* tuyau : atila lasal ma

*DEAD* AtTiLa : Tu nu intelegi bai baiatule, ce nu intelegi ca jocul este free ?

tuyau : e fre game

*DEAD* AtTiLa : Daca nu incetezi iti fac reclamatie

Informatii despre ban
Nume: AtTiLa
IP: 188.25.0.130
Motiv: amenintare
Durata banului: 50 minute.
Admin: Mogadishu
Ora si data: 13:49:19, 25 February 2015
Harta: awp_bycastor32

Dupa ce imi da de 3 ori slay, imi da si ban.
Cer sa se faca dreptate..

Last edited by AtTiLa22 on 25-02-2015, 14:01:15; edited 1 time in total
0 1

Back to top
View user's profile Send private message
BucovinA

[cristake-]

(since 29-01-2019 19:20)

Votes: 15

Post Posted: 25-02-2015, 14:00:22 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Aici exista o problema.

Pe bycastor este voie cu arme, doar ca nu este voie in grota.
So wake up, Mogadish.

0 0

Back to top
Mogadishu

[Incorruptible!]

(since 08-07-2023 08:40)

Votes: 8

Post Posted: 25-02-2015, 14:04:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BucovinA wrote:
Aici exista o problema.

Pe bycastor este voie cu arme, doar ca nu este voie in grota.
So wake up, Mogadish.

E voie orice pana la o limita, dar aici e vorba de lege si de spiritul legii... Era unul in casa la panda cu arma, si restul playerilor se plimbau pe harta cu awp(e zic playeri sa nu le zic noobi).. Dupa ce ca eram putini mai asteptam si atat.. oricum au tot iesit pana am ramas 2 la 4... Am luat decizia asta ca sa fluidizez jocul, nu de altceva. Iar tu Attila nu ma iei tu cu ''esti nesimtit'' ''bai baiatule'' ca nu am facut facultatea impreuna... zi ms ca ti-am dat doar 50.

1 0

Back to top
AtTiLa22

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-02-2015, 14:15:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Normal ca au iesit jucatorii de pe server, atata timp cat le-ai tot dat slay fara motiv si ban ..
Renunta la admin si lasa pe altcineva care nu isi bate joc de jucatori, ai indispus toata atmosfera pe server... cum sa mai stea jucatorii la joc cand tu le dai slay dupa slay, ii faci surzi, ii ameninti cu ban...
Asta e ultimul post.
Te crezi prea autoritar fata de jucatori, impui reguli, faci abuz de admin. Bravo ! esti pe drumul cel bun.
Asta e ultimul post.

Last edited by AtTiLa22 on 25-02-2015, 14:19:42; edited 1 time in total
0 1

Back to top
Mogadishu

[Incorruptible!]

Post Posted: 25-02-2015, 14:19:09 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AtTiLa22 wrote:
Normal ca au iesit jucatorii de pe server, atata timp cat le-ai tot dat slay fara motiv si ban ..
Renunta la admin si lasa pe altcineva care nu isi bate joc de jucatori, ai indispus toata atmosfera pe server... cum sa mai stea jucatorii la joc cand tu le dai slay dupa slay, ii faci surzi, ii ameninti cu ban...
Asta e ultimul post.

FYI au fost cativa care mi-au spus ca trebuia sa iti dau ban de mult pentru amenintari. Ti-am vorbit frumos, te-am avertizat de cateva ori, apoi au venit slayurile.. dar tie iti place sa faci ambitie, eu spun ''fara arma'' , tu dai rush direct sa iei arme.. ca sa ce? Degeaba pozezi in victima atat timp cat ai atitudinea asta..

1 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 25-02-2015, 14:19:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. Pe bycastor singura interdicție e sã nu tragi din grote pentru cã riști slay sau kick.
2. Nu le poți impune jucãtorilor sã joace numai cu awp-ul dacã pe harta sunt și arme.
3. Dacã unul stã la pândã în casã în timp ce restul se plimbã îi poți da un slap și sã îl atenționezi cã blocheazã jocul, dar nu le da slay sau kick pentru faptul cã folosesc armele.
4. Nu trebuia sã dai ban având în vedere cã tu l-ai provocat cu slay-uri nejustificat. Dacã cumva te-a amenințat sau jignit înainte de a aplica comanda de slay asupra lui, atunci banul este justificat (îi poți mãri durata depinzând de gravitate)

Banul va fi scos. În ceea ce privește aplicarea nejustificatã a comenzilor pe playeri (nu sunt luate în considerare slayurile date celor din grotã) rog un owner sã verifice logul și sã ia o decizie în privința adminului în cauzã, precum și împotriva jucãtorului dacã a amenințat adminul.

@Mastermind, Reyes, y0y, Andiku, ion

0 1

Back to top
Mogadishu

[Incorruptible!]

Post Posted: 25-02-2015, 14:28:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cariga wrote:
1. Pe bycastor singura interdicție e sã nu tragi din grote pentru cã riști slay sau kick.
2. Nu le poți impune jucãtorilor sã joace numai cu awp-ul dacã pe harta sunt și arme.
3. Dacã unul stã la pândã în casã în timp ce restul se plimbã îi poți da un slap și sã îl atenționezi cã blocheazã jocul, dar nu le da slay sau kick pentru faptul cã folosesc armele.
4. Nu trebuia sã dai ban având în vedere cã tu l-ai provocat cu slay-uri nejustificat. Dacã cumva te-a amenințat sau jignit înainte de a aplica comanda de slay asupra lui, atunci banul este justificat (îi poți mãri durata depinzând de gravitate)

Banul va fi scos. În ceea ce privește aplicarea nejustificatã a comenzilor pe playeri (nu sunt luate în considerare slayurile date celor din grotã) rog un owner sã verifice logul și sã ia o decizie în privința adminului în cauzã, precum și împotriva jucãtorului dacã a amenințat adminul.

@Mastermind, Reyes, y0y, Andiku, ion

3. Si care blocheaza jocul, ala care sta cu arma sau aia care se plimba cu awp pe harta? Daca e sa o luam asa ,slapul ala unde e regasit in regulament?
4. Nu am provocat nimic. I-am spus frumos , iar el da rush si ia arma ca sa faca ambitie, asta imediat cum am spus ''fara arme'',plus ca a comentat de cand a intrat

Code:
7. Respectati decizia unui admin fara a protesta pe server. Puteti face o reclamatie direct pe forum daca nu sunteti de acord.
Riscati: Ban 50 de minute.

Ban meritat 100%.

1 0

Back to top
andrei1123

[Mentally Stable]

(since 16-02-2017 21:45)

Votes: 9

Post Posted: 25-02-2015, 14:28:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Attila are antecedente cu limbajul i-am data voteban ca nu am avut acces pentru mai mult

1 0

Back to top
AtTiLa22

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-02-2015, 14:37:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu fac pe victima, pur si simplu ti-ai batut de jucatori. Ai impus o regula care nu iti da dreptul. Nu am de gand sa ma lungesc cu discutiile...
Poftim si demo, poate nu o sa mai spui ca imediat cand incepea runda ma duceam la arma sa iti fac in ambitie. 10 minute cat am stat pe server, am luat de doua ori arma, si de 2 ori am primit slay. Dupa primul slay am incercat sa discut cu tine cilivizat insa tu te crezi prea autoritar fara de jucatori.
Nimeni nu putea sa iti zica nimic ca le vorbeai urat.
Uitati-va la demo, o sa vedeti cand iau arma ies din casa, fac doi pasi si da slay...

http://www.girlshare.ro/34493691.1

andrei1123 wrote:
Attila are antecedente cu limbajul i-am data voteban ca nu am avut acces pentru mai mult

Stai linistit ca nici tie nu ti-am adresat vorba aia fara motiv.. instigi jucatorii la cearta si porma le faci poze cand vezi ca te injura.
Jucatorii nu intra pe server sa fie luati peste picior de admini. Daca tot ai pus devada aia zi cand s-a intamplat ca sa verifice ownerii logu. sa vada motivul pentru care ti-am zis ce ti-am zis ...

0 1

Back to top
Mogadishu

[Incorruptible!]

Post Posted: 25-02-2015, 14:41:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AtTiLa22 wrote:
Nu fac pe victima, pur si simplu ti-ai batut de jucatori. Ai impus o regula care nu iti da dreptul. Nu am de gand sa ma lungesc cu discutiile...
Poftim si demo, poate nu o sa mai spui ca imediat cand incepea runda ma duceam la arma sa iti fac in ambitie. 10 minute cat am stat pe server, am luat de doua ori arma, si de 2 ori am primit slay. Dupa primul slay am incercat sa discut cu tine cilivizat insa tu te crezi prea autoritar fara de jucatori.
Nimeni nu putea sa iti zica nimic ca le vorbeai urat.
Uitati-va la demo, o sa vedeti cand iau arma ies din casa, fac doi pasi si da slay...

http://www.girlshare.ro/34493691.1

andrei1123 wrote:

Stai linistit ca nici tie nu ti-am adresat vorba aia fara motiv.. instigi jucatorii la cearta si porma le faci poze cand vezi ca te injura.

Bai mincinosule, parca erau 3 slayuri in reclamatie, acum spui de 2... De cand am spus ''fara arme'' ai inceput sa vociferezi ca free game si ca faci ce vrei, fix la arme te-ai dus din prima.

0 0

Back to top
AtTiLa22

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-02-2015, 14:48:18 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Au fost mai multi jucatori care s-au dus la arme, nu numai eu... si toti care au luat arma au primit slay. Repet: atata timp cat jocul este free game, nu ai dreptul sa impui jucatoriilor noi reguli...
Nu am spus ca fac ce vreau, am spus ca jocul este free si fiecare joaca cum vrea cu ce vrea. Deja se exagereaza, se spune aberatii, nimciuni... Nu vad rostul discutiei. Te las sa te simti bine ... Eu sunt devina!!

0 0

Back to top
Mogadishu

[Incorruptible!]

Post Posted: 25-02-2015, 15:01:55 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AtTiLa22 wrote:
Au fost mai multi jucatori care s-au dus la arme, nu numai eu... si toti care au luat arma au primit slay. Repet: atata timp cat jocul este free game, nu ai dreptul sa impui jucatoriilor noi reguli...
Nu am spus ca fac ce vreau, am spus ca jocul este free si fiecare joaca cum vrea cu ce vrea. Deja se exagereaza, se spune aberatii, nimciuni... Nu vad rostul discutiei. Te las sa te simti bine ... Eu sunt devina!!

Da, nu am avut nimic personal cu tine, nici cu ceilalti. Am stabilit o regula provizorie, spre binele tuturor si spre binele serverului. Eu sunt acolo sa asigur un joc normal si frumos, si asta am facut, daca tu in loc sa vociferezi aiurea si sa jignesti si sa ameninti.. jucai cu awp( Ca d-asta mapa e AWP_BYCASTOR, si d-asta se incepe cu awp).. era totul ok, dar ai preferat sa faci ambitie. Inceteaza cu minciunile, are picioare scurte... Eu ma simt la fel de bine oricum... dar in loc sa te victimizezi ''eu sunt de vina''* mai bine ai medita la atitudinea ta...

0 0

Back to top
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 25-02-2015, 15:05:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1. NU APLICI COMENZI PE JUCÃTORI ÎN AFARA REGULAMENTULUI. Faptul cã tu i-ai dat slay pentru cã a luat o armã din casã ai încãlcat regulamentul.
2. În ceea ce privește slapul pentru cel care campeazã în casã, am greșit eu. E free game cu excepția hãrților unde trebuie sã salvezi ostaticii sau sã platnezi/defuzezi bomba, iar în cazul de fațã sã tragi din grote pentru cã cealaltã echipã este dezavantajatã. Îmi cer scuze este greșeala mea.
3. Dacã îți comenteazã sau te jignește atunci îi dai gag sau ban. Dar nu aplica aiurea comenzi pe el pentru cã tu nu vrei sã se joace cu arme.
4. Poți da un vot dacã doresc sã se schimba harta, dacã tu crezi cã byca nu este cea mai bunã alegere sau dacã vezi cã sunt puțini jucãtori. Nu impune niște condiții aiurea.
5. În ceea ce privește limbajul lui cãtre alți jucãtori sau admini, îi puteți da gag sau ban, dar nu provocați voi banul. Normal cã dacã primește slay aiurea-n ciuperci se enerveazã. Și eu m-aș enerva.
6. La fel cum am fãcut în cazul Danezului așa voi face și acum. Cer sancționarea adminului pentru aplicarea de comenzi aiurea pe jucãtor/jucãtori, în baza a ceea ce s-a prezentat în reclamație. Rog ownerii sã verifice logul.
7. În cazul în care l-ai amenințat pe adminul în cauzã vei primi ban cel puțin un an de zile (asta a fost decizia luatã de owneri în urma ultimei amenințãri asupra unui admin)

Server-ul e fãcut ca lumea sã se joace. Nu îi îndepãrtați aplicând aiurea comenzi pe ei sau punând restricții aiurea și care nu sunt cunoscute. Am sã rog ownerii sã treacã la regulament restricțiile la hãrți pentru a nu mai exista probleme (la cbble tero nu ai voie în turn, pe byca nu ai voie sã tragi din grote etc.).

0 0

Back to top
AtTiLa22

[Mentally Stable]

Post Posted: 25-02-2015, 15:24:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Mogadishu wrote:
Da, nu am avut nimic personal cu tine, nici cu ceilalti. Am stabilit o regula provizorie, spre binele tuturor si spre binele serverului. Eu sunt acolo sa asigur un joc normal si frumos, si asta am facut,

*SPEC* Mogadishu : Ro-Player,, FARA ARME, ESTI SURD?!

Fii serios, asa asiguri tu jucatoriilor un joc linistit ?

0 0

Back to top
Mogadishu

[Incorruptible!]

Post Posted: 25-02-2015, 15:33:44 | Translate post to: ... (Click for more languages)

AtTiLa22 wrote:
Mogadishu wrote:
Da, nu am avut nimic personal cu tine, nici cu ceilalti. Am stabilit o regula provizorie, spre binele tuturor si spre binele serverului. Eu sunt acolo sa asigur un joc normal si frumos, si asta am facut,

*SPEC* Mogadishu : Ro-Player,, FARA ARME, ESTI SURD?!

Fii serios, asa asiguri tu jucatoriilor un joc linistit ?

Da ma istetule, de cate ori am repetat ca nu e voie cu arme pana sa dau slay, de cate ori v-am avertizat? Crezi ca asta vroiam eu, sa dau slay?

''*SPEC* Mogadishu : Ro-Player,, FARA ARME, ESTI SURD?!'' este o dovada in plus ca am averitzat frumos, ca am fost ignorat de atatea ori pana cand am intrebat ''esti surd?'' ...

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Cariga, 25 February 2015 16:00

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 18-01-2025, 20:21:57
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x