User
Pass
2FA

Farewell, Internet Explorer

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT
Author Message1126
Kaede

[Diclonius Queen]

Status: Offline
(since 18-01-2022 12:20)

Votes: 308

Post Posted: 02-01-2015, 11:11:21 | Translate post to: ... (Click for more languages)

• Cei de la ZDNet informeaza ca Microsoft va abandona cel mai probabil batranul Internet Explorer odata cu viitorul Windows 10, lucrand in acest moment la un nou browser, cu numele de cod Spartan. Acesta s-ar apropia ca experienta de Chrome si Firefox (era si cazul), desi va pastra “in spate” tehnologia web Microsoft, adica motorul Chakra JavaScript si motorul de render Trident, adica nu va face trecerea catre WebKit, folosit de exemplu de browserul Safari de la Apple, sau vreo varianta modificata a acestuia, ca in cazul Chrome.

• Evident IE 11 nu va disparea dintr-o data, venind totusi cu Windows 10 din motive de compatibilitate, asa ca este posibil sa avem doua browsere preinstalate in viitorul SO de la Microsoft (ce aiurea!). Chiar si asa, este inceputul sfarsitului pentru Explorer, ceea ce fara indoiala va starni aplauze in randul multor utilizatori. Vom afla probabil mai multe pe 21 Ianuarie, cand este programat urmatorul mare eveniment Win 10.

Sursa

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
superspeed96

[Assasin]

(since 14-03-2020 20:40)

Votes: 102

Post Posted: 02-01-2015, 11:35:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nu inteleg de ce a durat atat...

0 0

Back to top
Kaede

[Diclonius Queen]

(since 18-01-2022 12:20)

Votes: 308

Post Posted: 02-01-2015, 11:39:20 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Cred cã explicaþia "Internet Explorer" e de ajuns -

1 0

Back to top
BucovinA

[cristake-]

(since 29-01-2019 19:20)

Votes: 15

Post Posted: 10-01-2015, 15:20:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Presimt ca va fi un mare esec, nimic nu se va compara cu Chrome, parerea mea. Este mult prea bine optimizat.

0 0

Back to top
D a n g e R

[AimeR]

(since 21-01-2024 10:36)

Votes: 607

Post Posted: 10-01-2015, 16:12:10 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Era si cazul sa dispara Internet Explore.Nu se compara nici de cum cu Chrome,Opera sau celelalte browsere...

Ma mir ca a durat atatia ani sa-si dea seama aia de la microsoft ca nu e bun de nimic acest browser.

Casuta vocala: DangeR
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Cariga

[Assasin]

(since 15-09-2024 06:23)

Votes: 323

Post Posted: 26-02-2015, 09:46:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Foarte bine, oricum IE nu era folosit mai deloc. Singurul lucru bun la care era folosit era pentru a scoate alt browser dupã un fresh instal. Sunt foarte curios cum va arãta varianta finalã. Din ce am vãzut la evenimentul de prezentare din ianuarie au schimbat modul de vizualizare a taburilor deschise. Ele pot fi vizualizate precum meniul drop la mutarea șoricelului pe tab (cam în același mod în care vizualizezi paginile deschise din barã când browserul este minimizat) sau ai opțiunea de afișare permanentã cu ajutorul unui buton incorporat. Mi se pare foarte util mai ales când ai multe taburi deschise. Iar o idee foarte bunã, din punctul meu de vedere, este faptul cã poți selecta o porțiune dintr-o paginã web și o poți salva în my note, o poți copia sau da share pe diferite medii de socializare. Alt motiv pentru care aș schimba actualul browser pe Spartan ar fi faptul cã ai opțiunea de a citi un articol de pe un site înlãturând restul conținutului (meniu, widgeturi etc). Practic înlocuiește salvarea articolului respectiv într-un document PDF și îl salveazã într-o listã de articole care ți le faci favorite. Altã opțiune implementatã de ei este acel "asistent personal", el fiind practic un search în backround cu ajutorul cãruia poți economisi timp.
Cât despre apariția Windows 10 . . . în sfârșit. De la 7 toate au eșuat în opinia mea. Se pare cã și-au spãlat pãcatele cu 10. Îmi place mai ales faptul cã poți avea mai multe desktop-uri virtuale, nemaiavând nevoie de monitoare în plus. Abia aștept sã aparã varianta finalã.

Microsoft Windows 10 Event January 2015 (Full)

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash -> IT  

The time now is 28-02-2025, 23:56:56
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x
You don't have any alerts