User
Pass
2FA

Discutii
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 66, 67, 68  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message43608
user2705

[Creep]

Status: Offline
(since 30-05-2015 17:47)

Votes: 20

Post Posted: 04-03-2015, 11:12:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

001 wrote:
user2705 wrote:
So, ma gandeam ca daca tot vine 8 martie sa organizam ceva pentru fetitele de pe server. In functie de vechime, sa le oferim VIP/trial 15 zile. De exemplu, Elena e VIP, si ii putem da trial. Ce ziceti? -

Is de acord, dar daca nu vrea admin?
Am vb si cu Troti de ea pt un admin...

Eh, daca nu vrea asta este. Am dat-o doar ca exemplu, am mai vazut fete care joaca pe server. Altceva nu stiu ce am putea oferi.

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
001

[krazy]

(since 17-08-2024 23:14)

Votes: 58

Post Posted: 04-03-2015, 11:36:01 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Is si multi baieti care folosesc nume de fata. Daca era ziua barbatului era mai usor... Puneam la toti jucatorii schin de dama in costum de baie -

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Anywak

[SiNNER - Zeffer]

(since 28-08-2020 02:32)

Votes: 17

Post Posted: 04-03-2015, 19:49:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- H@H@H, admir..... realismul lui Cifre........

- dar admir si ideea lui Stef...... =]]]]]]]

- Serios .. parca era ziua internationala a mamei (nu-mi sariti in cap=]]]]) ....asa am stiut de cand am fost mic !.....

- Putem face ca deva de genu..sau....Cifre poate face ca e smecher.....

- DEEECI, facem un topic inainte cu 2 zile de 8. (Cu toate formalitatile de pe sv. gen, anuntam inainte cu vreo 2,3 zile sa ..se uite mandrele de pe sv., pe forum ca sa vada despre ce este vorba printr-un mesaj in imessege)....... mesajul va consta in.."daca doriti sa va inscrieti bla bla"...si absolut oricine vine acolo si se inscrie..va primi,(repet ..de la cifre) ........ treaba aia pe sv ...ca atunci cand scrie in chat..... APARE orice gen inainte de nume gen -> [Je sui's une princesse]Stef : Re -> gen, treaba aia aparea cu verde.

- Chestia asta va tine decat 2, 3 zile..pana cand are Cifre chef sa scoata treaba aia : ))))) -> in felul acesta..le putem premia.... SIIIII, ne putem "popula" sectiunea....si nu just oricum..... Pavaluc, CI CU MANDRE !!!!!

@: exces de "treaba asta, aia" ..scuze, sunt obosit.

- ce spuneti ? ?

EDIT:

- SI MAI AM O FKING' IDEE !!! -> Dai click si mori !

- Ce ati spune, ar fii legal daca -> tot asa..facem un topic unde......... -> cerem in mod deliberat auditoriului, in cazul nostru..jucatorilor de pe sv..sa voteze ca animalele, inclusiv ADMINILOR, server-ul nostru in acel topic (dai click si mori....) in schimbul a -> Pentru admini..daca atinge un punctaj anume.....in urma datilor ....de cate ori a dat vote..incepand din data nu stiu care, le numaram bla bla -> ori primeste UP O ZI gen..la functia de warlords, e smecher ..treleleu, ori..... chestie de aia verde la nume...o saptamana ca e smecher, iar la jucatori la fel...ori chestie de aia verde....ori UP..la vip..nu stiu cat..ori bla bla..

- damn...... nu vad decat cuvinte, litere, cifre, negru, alb.....Ma duc sa dorm, peace.

EDIT 2: SI MAI AM O IDEE SI DUPAIA PLEC, PROMIT !

- Asa amu..unu din noi, 2, 3, 5..hai frate sa ..gasim niste chestii care merita postate in scopul informarii gen CS. aici la noi in sectiune, tutoriale..figuri bla bla...SA FACEM AMU MACAR SI NOI O PAGINA DE TOPICURI...PE PRIMA PAGINA a sectiunii -> ce spuneti?...convenim niste subiecte, il punem pe Trotinel sa posteze...deoarece el le are cu asta =]]]], pnm mai postez si eu : d.. ???????????????????????

EDIT 4 :

- deci, am si calculat :

46+4+2 =
inseamna, 46 de topicuri fara care nu sunt Stiky pe o sectiune, realizate de bla bla
+
4 topicuri Stiky
+
2 Anunturi
=
52

- In cazul in care la 52 de posturi pe o pagina principala de pe o sectiune SE SCHIMBA acea pagina, adica... ea se va schimba dupa 52 de posturi + inca 1 ma gandesc, daca e acelasi principiu ca in topicuri (15+1) ATUNCI :
<.> noi mai avem nevoie de -> exact 28 de posturi (in prima sectiune) + 1 post ca sa se schimbe pagina deoarece la activ detinem :
15+5+4 care inseamna
15 -> topicuri facute de oricine gen care nu-s stiky sau anunturi...
5 -> topicuri sticky
4 -> anunturi.

- INSA, in cazul in care..anunturile NU SE PUN atunci mai avem nevoie de 26 de POSTURI !
- Iar daca sticky-urile nu se pun atunci mai avem nevoie de 24 de posturi !
- Iar daca stickyrile + anunturile NU SE PUN atunci mai avem nevoie de EXACT -> 22 de posturi !
=====================
Insa..e imposibil sa nu se puna acele topicuri indiferent de natura lor ..asa ca, repet..mai avem nevoie de exact 28 de posturi si se schimba pagina, deci....facem treaba????
6 postez eu, 6 trotinel, avem 12, 8 Pavaluc, 4 Stef, 4 Armany?.......ne impartim noi cumva =]]]]]

Has anything you've done... made your life better?
0 0

Back to top
001

[krazy]

Post Posted: 04-03-2015, 20:36:11 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dragii mei orice idee aveti o putei pune in practica. Va consultati intre voi si aplicati.
Orice se va implemeta e ok cat timp nu contine modificari ale serverului.
Sunteti owneri si fiecare are idei bune. Eu zilele astea am multe pe cap. Vreau sa vad banii stransi sa pot plati tot, sa fiu impacat ca toate is OK dupa ce plec. S-ar putea sa vina ceva donatii si de la alti admini ai serverului. Poate voi reusi sa va fac o surpriza placuta, asta daca iasa tot cum am calculat eu.
Stef, Zeffer si Saby va rog sa puneti diferenta da bani pana la 50 lei sa pot plati cat mai repede HOSTU.

0 0

Back to top
Anywak

[SiNNER - Zeffer]

Post Posted: 04-03-2015, 21:34:13 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Lasa tuuuuuuuuuuuuuuuuu.....
(ii pun maine sau poimaine !)

- Pana la urma..ai citit ce am scris..se poate realiza faza cu.... functie speciala in fata numelui pe sv.????

0 0

Back to top
user2705

[Creep]

Post Posted: 04-03-2015, 21:53:39 | Translate post to: ... (Click for more languages)

001 wrote:
Dragii mei orice idee aveti o putei pune in practica. Va consultati intre voi si aplicati.
Orice se va implemeta e ok cat timp nu contine modificari ale serverului.
Sunteti owneri si fiecare are idei bune. Eu zilele astea am multe pe cap. Vreau sa vad banii stransi sa pot plati tot, sa fiu impacat ca toate is OK dupa ce plec. S-ar putea sa vina ceva donatii si de la alti admini ai serverului. Poate voi reusi sa va fac o surpriza placuta, asta daca iasa tot cum am calculat eu.
Stef, Zeffer si Saby va rog sa puneti diferenta da bani pana la 50 lei sa pot plati cat mai repede HOSTU.

Sorry, dar nu apuc sa ies din birou zilele astea pana in ora 6-7, cel putin - Poate are fratele tau/prieten card la alta banca pe care sa pot face transfer doar de data asta? Pentru ca pe CEC nu reusesc deloc - Sau Zeffer, daca ai tu alt card, iti pot trimite tie si sa pui tu si pentru mine cand depui? Pretty please -

PS: Cifreee, eu ma gandesc ca ar fi super dragut sa fie skin-uri diferite de 7-8-9 martie, gen, de fetite - Se poate face?

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
001

[krazy]

Post Posted: 04-03-2015, 22:03:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

user2705 wrote:
Poate are fratele tau/prieten card la alta banca pe care sa pot face transfer doar de data asta?

Banca Transilvania
Capruciu Gratian Rosi
RO94 BTRL 0220 1201 R979 25XX

0 0

Back to top
armany0303

[pufulet3l]

(since 26-02-2018 09:15)

Votes: 13

Post Posted: 05-03-2015, 13:35:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

a picat serv pe awp_india12 pe la 13:30.

0 0

Back to top
001

[krazy]

Post Posted: 05-03-2015, 14:55:26 | Translate post to: ... (Click for more languages)

armany0303 wrote:
a picat serv pe awp_india12 pe la 13:30.

O sa verific deseara. Mapa sigur nu e devina.

0 0

Back to top
user2705

[Creep]

Post Posted: 05-03-2015, 22:11:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Am depus banii -

Je suis une princesse.
Stef.
0 0

Back to top
001

[krazy]

Post Posted: 06-03-2015, 08:14:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

user2705 wrote:
Am depus banii -

Perfect.

0 0

Back to top
Anywak

[SiNNER - Zeffer]

Post Posted: 06-03-2015, 15:05:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Anywak wrote:
- H@H@H, admir..... realismul lui Cifre........

- dar admir si ideea lui Stef...... =]]]]]]]

- Serios .. parca era ziua internationala a mamei (nu-mi sariti in cap=]]]]) ....asa am stiut de cand am fost mic !.....

- Putem face ca deva de genu..sau....Cifre poate face ca e smecher.....

- DEEECI, facem un topic inainte cu 2 zile de 8. (Cu toate formalitatile de pe sv. gen, anuntam inainte cu vreo 2,3 zile sa ..se uite mandrele de pe sv., pe forum ca sa vada despre ce este vorba printr-un mesaj in imessege)....... mesajul va consta in.."daca doriti sa va inscrieti bla bla"...si absolut oricine vine acolo si se inscrie..va primi,(repet ..de la cifre) ........ treaba aia pe sv ...ca atunci cand scrie in chat..... APARE orice gen inainte de nume gen -> [Je sui's une princesse]Stef : Re -> gen, treaba aia aparea cu verde.

- Chestia asta va tine decat 2, 3 zile..pana cand are Cifre chef sa scoata treaba aia : ))))) -> in felul acesta..le putem premia.... SIIIII, ne putem "popula" sectiunea....si nu just oricum..... Pavaluc, CI CU MANDRE !!!!!

@: exces de "treaba asta, aia" ..scuze, sunt obosit.

- ce spuneti ? ?

EDIT:

- SI MAI AM O FKING' IDEE !!! -> Dai click si mori !

- Ce ati spune, ar fii legal daca -> tot asa..facem un topic unde......... -> cerem in mod deliberat auditoriului, in cazul nostru..jucatorilor de pe sv..sa voteze ca animalele, inclusiv ADMINILOR, server-ul nostru in acel topic (dai click si mori....) in schimbul a -> Pentru admini..daca atinge un punctaj anume.....in urma datilor ....de cate ori a dat vote..incepand din data nu stiu care, le numaram bla bla -> ori primeste UP O ZI gen..la functia de warlords, e smecher ..treleleu, ori..... chestie de aia verde la nume...o saptamana ca e smecher, iar la jucatori la fel...ori chestie de aia verde....ori UP..la vip..nu stiu cat..ori bla bla..

- damn...... nu vad decat cuvinte, litere, cifre, negru, alb.....Ma duc sa dorm, peace.

EDIT 2: SI MAI AM O IDEE SI DUPAIA PLEC, PROMIT !

- Asa amu..unu din noi, 2, 3, 5..hai frate sa ..gasim niste chestii care merita postate in scopul informarii gen CS. aici la noi in sectiune, tutoriale..figuri bla bla...SA FACEM AMU MACAR SI NOI O PAGINA DE TOPICURI...PE PRIMA PAGINA a sectiunii -> ce spuneti?...convenim niste subiecte, il punem pe Trotinel sa posteze...deoarece el le are cu asta =]]]], pnm mai postez si eu : d.. ???????????????????????

EDIT 4 :

- deci, am si calculat :

46+4+2 =
inseamna, 46 de topicuri fara care nu sunt Stiky pe o sectiune, realizate de bla bla
+
4 topicuri Stiky
+
2 Anunturi
=
52

- In cazul in care la 52 de posturi pe o pagina principala de pe o sectiune SE SCHIMBA acea pagina, adica... ea se va schimba dupa 52 de posturi + inca 1 ma gandesc, daca e acelasi principiu ca in topicuri (15+1) ATUNCI :
<.> noi mai avem nevoie de -> exact 28 de posturi (in prima sectiune) + 1 post ca sa se schimbe pagina deoarece la activ detinem :
15+5+4 care inseamna
15 -> topicuri facute de oricine gen care nu-s stiky sau anunturi...
5 -> topicuri sticky
4 -> anunturi.

- INSA, in cazul in care..anunturile NU SE PUN atunci mai avem nevoie de 26 de POSTURI !
- Iar daca sticky-urile nu se pun atunci mai avem nevoie de 24 de posturi !
- Iar daca stickyrile + anunturile NU SE PUN atunci mai avem nevoie de EXACT -> 22 de posturi !
=====================
Insa..e imposibil sa nu se puna acele topicuri indiferent de natura lor ..asa ca, repet..mai avem nevoie de exact 28 de posturi si se schimba pagina, deci....facem treaba????
6 postez eu, 6 trotinel, avem 12, 8 Pavaluc, 4 Stef, 4 Armany?.......ne impartim noi cumva =]]]]]

<.> Hai amu..cititi ce scrie aici...pnm ....xd

0 0

Back to top
Anywak

[SiNNER - Zeffer]

Post Posted: 06-03-2015, 20:08:02 | Translate post to: ... (Click for more languages)

- Ok ..sa dam la o parte postul cacalau' de mai sus, sa incercam sa-l luam in considerare pe asta, pe cat se poate !

Ce spuneti daca..........................

- Facem un topic gen, unde TRIAM CACALAU ADMINEI, punem o limita de varsta gen, 14, 15..(ce pnm, ne facem cu unu de 14, 15), DAM accese-n prostie pt. un interval X de timp si..ne pricopsim cu admini noi nah.. nu prea avem si...ii pot "instrui" sau putem face aceasta eu si cu Trotinel si nah.......... ??????????????????????????????????????????

- Si... ce ati spune daca...pentru a obtine mai multe voturi tot asa facem un TOPIC in care specificam faptul ca ..LE oferim alora care ofera vote gen 15 zile la rand... anumite PUNCTE gen si la nu stiu cate puncte, daca e admin..ARE SANSA SA PRIMEASCA PENTRU O ZI, O SAPTAMANA grad-ul cutarica, daca e jucator, are sansa sa primeasca pt o zi, o saptamana gradul cutarica ..bla bla.

- In felul aceasta motivam jucatorii, beneficiem si de ....lume pe forum una alta..?

serios..ce spuneti?

0 0

Back to top
freakz*pamflet

[Boier!]

(since 31-08-2018 01:11)

Votes: 391

Post Posted: 07-03-2015, 10:43:36 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Poetule ce zici? Crezi ca te descurci cu adaugarea/eliminarea adminilor de la consiliu? Vreau sa scap de acest stres.
0 0

Back to top
001

[krazy]

Post Posted: 07-03-2015, 12:16:04 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Anywak wrote:
- Ok ..sa dam la o parte postul cacalau' de mai sus, sa incercam sa-l luam in considerare pe asta, pe cat se poate !

Ce spuneti daca..........................

- Facem un topic gen, unde TRIAM CACALAU ADMINEI, punem o limita de varsta gen, 14, 15..(ce pnm, ne facem cu unu de 14, 15), DAM accese-n prostie pt. un interval X de timp si..ne pricopsim cu admini noi nah.. nu prea avem si...ii pot "instrui" sau putem face aceasta eu si cu Trotinel si nah.......... ??????????????????????????????????????????

- Si... ce ati spune daca...pentru a obtine mai multe voturi tot asa facem un TOPIC in care specificam faptul ca ..LE oferim alora care ofera vote gen 15 zile la rand... anumite PUNCTE gen si la nu stiu cate puncte, daca e admin..ARE SANSA SA PRIMEASCA PENTRU O ZI, O SAPTAMANA grad-ul cutarica, daca e jucator, are sansa sa primeasca pt o zi, o saptamana gradul cutarica ..bla bla.

- In felul aceasta motivam jucatorii, beneficiem si de ....lume pe forum una alta..?

serios..ce spuneti?

De acord !!!

0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page Previous  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 66, 67, 68  Next    

The time now is 13-06-2025, 15:18:06
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password