User
Pass
2FA

Paint Ball Upgrade

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Discussions / Announcements
Author Message615
Wettberlyn

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 08-04-2021 22:06)

Votes: 9

Post Posted: 07-03-2015, 14:39:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Salut! De cand am inceput sa joc PaintBall, adica de foarte putin timp, m-am gandit ca lipseste ceva. Cand eram doar eu cu inca 2, credeam ca era nevoie de mai multi jucatori. Asa ca m-am straduit sa mai chem. Dupa ce s-au acumulat deja 8-10 jucatori, jocul incepuse sa isi piarda din farmec, Pentru ca imediat ce ne spawnam, muream, si in cazul asta devine imposibil sa mai acumlezi nivel si iteme.

Deci deocamdata propun: Sa nu ne mai perdem nivelul de fiecare data cand murim, dar dupa ce s-a trecut de nivelul maxim unde primesti AirStrike (care cred ca e nivel 12), sa o iei de la capat.

Bun, in legatura cu echipele: Propun sa facem 2 echipe ''generate automat'', cei care au skin si cei care nu au.
Avantajele jucatorilor vor fi:

1. Vor putea sa se diferentieze;
2. Nu vor mai avea de pierdut timp pentru aranjament.

---(desi detectorul de skin nu cred ca exista)---

Cat despre spwnare, propun, ca o echipa sa se spawneze Doar si Doar intr-o singura casa din colt, si cealalta in casa din celalt colt, urmand acesti pasi, vom putea profita chiar si de faptul ca vom avea o fortareata cu mai multi jucatori care o apara, pe cand cealalta echipa va trebui sa se stranga gramada ca sa o atace.

.Avantajele Serverului:

Jucatorii vor fi mai satisfacuti;
Originalitatea serverului va creste.

P.S NewBestT stiu ca ar fi greu de munca dar merita incercat -

1 0

Back to top
View user's profile Send private message
TB124

[Amazing guy]

(since 21-08-2020 15:22)

Votes: 5

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 07-03-2015, 15:16:24 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Si eu sunt in acelasi parere cu tine, ar fi mult mai bun sa jucam in echipe, dar nu neaparat cu skin vs no-skin, ci cand incepe meciul toti primesc o armura din piele COLORATA, deci trebuie numai doi culori si asa nu-i nici atat de greu pentru NewBest.

TB124

SUPERVISOR - PLAY.FREAKZ.RO

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
NewBest

[MC Freakz Staff]

(since 30-01-2023 00:15)

Votes: 115

Post Posted: 07-03-2015, 15:30:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Ala nu e nivel, e kill streak (killuri consecutive, fara sa mori). Daca il fac sa nu se mai reseteze e pointless. Stai 10 minute cu 5 playeri si ai vreo 5 airstrike-uri.
Cat despre echipe... tu zici ca ar fi "original"... Acum e original tata. Ia mai zi tu pe ce servere e PB asa. Toate-s cu echipe, care, in opinia mea, sunt plictisitoare. Plus ca hartile nu sunt construite pentru echipe.
Pentru un server unde nu prea sunt playeri la PB, cum e acum e excelent.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by NewBest, 07 March 2015 13:30

Post new topic   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> mc.freakz.ro -> Discussions / Announcements  

The time now is 21-02-2025, 06:43:20
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x