User
Pass
2FA

lista de codati neverificata

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message481
vision

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 12-08-2011 16:45)

Votes: 4

Post Posted: 12-10-2009, 18:17:00 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dintre toti admnii cu comanda de ban, rog si eu pe unul sa se uite si la lista cu codatii mei si sa le dea ban pls....problema e ca multi sunt din cei care intra noapte si mam plictisit sa le tot dau kick, llama ...ei tot intra

Si rog ownerii sa incerce sa rezolve cumva situatiile din timpul saptamanii cand in plina zi e serverul plin si nu e nici un admin mai mare de bloodguard. Bloodguard ar trebui sa fie ajutor de admin, nu sa se descurce singur cu 30 oameni. Sper ca intelegeti ce vreau sa zic

Inteligenta pe Planeta e constanta, dar populatia creste! -
unt oameni care nu gresesc niciodata, fiindca nu-si propun nimic inteligent..
Romania e o tara foarte bogata...de sute de ani ani tot furam din ea
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
felixcat

[baka neko]

(since 15-07-2014 15:00)

Votes: 50

Post Posted: 12-10-2009, 19:16:33 | Translate post to: ... (Click for more languages)

in principiu am rezolvat un pic dimineata acum sa vedem ce facem si cu amiaza, daca te implici cel mai probabil avansezi.
momentan trecem printr'o perioada tranzitorie, unii admini sunt scazuti pt inactivitate altii sunt mariti in grad.
o sa incercam sa solutionam cat mai rpd si acest impas.-

0 0

Back to top
-=Scama=-

[Creep]

(since 22-06-2014 14:17)

Votes: 9

Post Posted: 12-10-2009, 19:17:30 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Vision cer scuze ca intervin in topicul tau !

Si eu as dori ca lista mea de codati sa fie verificata mai des de cei caree detn comanda ban pentru ca am multe demo-uri postate unele banate altele nu si multe sesizari facute in ligatura cu injurii -

Ms anticipat

0 0

Back to top
Tw

[Gunner]

(since 02-09-2019 18:56)

Votes: 6

Post Posted: 12-10-2009, 19:32:38 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Eu m-am chinuit vreo 5 ore intr-o noapte,mai ales cu unul cu ogc,care-si schimba numele la fiecare fractiune de secunda.
Eu as fi propus macar adaugata comanda "admin_ss" blood Guardului ,i-ar usura activitatea cand nu este cineva cu un grad mai mare de champion.

@Si pentru topicurile de codati,ar trebui cineva cu acces si la forum sa le vizualizeze,se poata da un edit foarte simplu cu Banned in dreptul celor care sunt verificati iar decizia finala este "Era codat"

0 0

Back to top
vision

[Mentally Stable]

(since 12-08-2011 16:45)

Votes: 4

Post Posted: 12-10-2009, 20:56:05 | Translate post to: ... (Click for more languages)

felixcat wrote:
in principiu am rezolvat un pic dimineata acum sa vedem ce facem si cu amiaza, daca te implici cel mai probabil avansezi.
momentan trecem printr'o perioada tranzitorie, unii admini sunt scazuti pt inactivitate altii sunt mariti in grad.
o sa incercam sa solutionam cat mai rpd si acest impas.-

pai eu ma implic, darn u pot avansa ca am deo saptmana admin...de aia ziceam, mai luati din adminele caren u mai intra, mai dati la cei care intra des...something like that..

Inteligenta pe Planeta e constanta, dar populatia creste! -
unt oameni care nu gresesc niciodata, fiindca nu-si propun nimic inteligent..
Romania e o tara foarte bogata...de sute de ani ani tot furam din ea
0 0

Back to top
This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  

The time now is 19-02-2025, 13:08:25
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x