User
Pass
2FA

[Rezolvat] Cerere Un-Ban

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message361
Alexowar3

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 13-06-2015 20:10)

Votes: 1

Post Posted: 13-03-2015, 13:35:58 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Nick-ul tau : Alexo
De la cine ai luat banul : Cred ca bobyko
Pe ce motiv ai fost banat : jucam cu awp
Dovada/Argument: M-am conectat pe servar , si am dat sa i-au arma nu imi dadea voie decat awp ... !!! indiferent de ce arma alegeam ak47 joc mai mereu
Data, ora banului: 13.03.2015 13:32
IP-ul tau: 86.121.131.188

Ps : nu vreau sa il reclam !! vreau doar un - ban !!!

Am aici cateva poze poate va ajuta sa va dati seama ca nu a fost intentionat http://i59.tinypic.com/15s0q9w.jpg http://i59.tinypic.com/n4bio3.jpg http://i59.tinypic.com/m8igqb.jpg

EDIT :
^MyTzA^ wrote:
Awp este doar pentru detinatorii de VIP.Nu ai voie sa îl iei decât daca esti VIP.
Sa nu se mai întâmple!
Pro unban!!!

Deci nu imi dadea voie sa i-au alta arma !!! stiu regula !!! stiu chiar daca esti vip sau admin nu ai voie sa abuzezi !!! era un bug ceva de nu imi dadea voie alta arma !!

Edit omule eu joc cu ak47 si m4a1 eu nu dau 3 ca sa imi ramana arma in permaneta , asa ca orice arma dadeam imi lua awp nu sunt copil si ma descurc daca stiu sa folosesc un forum stiu sa folosesc si cs. ( legat de post.) Nu ti-am facut reclamatie , am cerut doar un ban crezand ca este permanet

Ps daca tot vreai sa eveti. imi dadeai saly kick sau imi atageai atentia cat eu am incercat sa iti zic

Last edited by Alexowar3 on 13-03-2015, 14:25:15; edited 3 times in total
0 0

Back to top
View user's profile Send private message
^MyTzA^

[Account disabled]

(since 25-03-2015 16:03)

Votes: 1

Post Posted: 13-03-2015, 13:41:43 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Awp este doar pentru detinatorii de VIP.Nu ai voie sa îl iei decât daca esti VIP.
Sa nu se mai întâmple!
Pro unban!!!

"Vechiul" mihaitu
Sper ca mã recunoasteti.
0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
b0bYko

[freakz.ro EnErgy;x]

(since 06-12-2015 15:13)

Votes: 6

Post Posted: 13-03-2015, 14:17:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Dupa cum ti-am mai spus pe server ti-am dat ban pe 30 min .. Nu era nevoie sa faci cerere de Unban

Tu ai cv timp de cind esti la noi pe server si stii destul de bine ca AWP e doar pentru V.I.P !

Posibil sa fost un bug al severului..dar dupa cite stiu eu daca iti ei o data awp si a doua oara apesi 3 ..la fiecare urmatoare runda nu-ti mai apare sa cumperi alta arma daca nu scrii guns ...ve-i sti pe viitor

Unban !!

Dati T/C

Edit b0bYko: mihaitzu dupa chite stiu eu tu nu faci parte din staff...de ce iti bagi nasul in topicul dat ?

0 0

Back to top
View user's profile Send private message

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by horiaz_ak47, 13 March 2015 12:42

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  

The time now is 02-02-2025, 11:58:51
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x