User
Pass
2FA

[Respins] Reclamate Shark
Go to page Previous  1, 2    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016
Author Message2035
Danii

[Why so Serious?!]

Status: Offline
(since 27-03-2020 19:55)

Votes: 36

Post Posted: 13-03-2015, 18:35:46 | Translate post to: ... (Click for more languages)

*** pt ca el crede ca are dreptate, crede ca este ok sa injuri admini si sa scapi nepedepsit, pt ca nu accepta acel ban, bun sau rau cum a fost dat, iar dupa asta urmatoarea lui miscare este tot sa injure, de dim m-am trezit cu un mesaj foarte frumos la adresa familiei mele pe forum, se crede deasupra tuturor, din punctul meu de vedere nu are ce cauta pe server, daca isi accepta primul ban nu aveam nimic cu el, aveati sa il sanctionati voi pe shark daca a gresit sau nu, dar nu, el isi reseteaza ip`ul cum am zis, zice ca a primit unban, iar dupa ce a fost banat din nou de adomer intra cu alt nume si injura, si acum ne ameninta ca o sa joace cu alt nume si nu stiu ce ? daca gresesc sa ma anunti

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
adi014

[Holy Sfant]

(since 06-12-2019 20:00)

Votes: 25

Post Posted: 13-03-2015, 19:56:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Danii wrote:
*** pt ca el crede ca are dreptate, crede ca este ok sa injuri admini si sa scapi nepedepsit, pt ca nu accepta acel ban, bun sau rau cum a fost dat, iar dupa asta urmatoarea lui miscare este tot sa injure, de dim m-am trezit cu un mesaj foarte frumos la adresa familiei mele pe forum, se crede deasupra tuturor, din punctul meu de vedere nu are ce cauta pe server, daca isi accepta primul ban nu aveam nimic cu el, aveati sa il sanctionati voi pe shark daca a gresit sau nu, dar nu, el isi reseteaza ip`ul cum am zis, zice ca a primit unban, iar dupa ce a fost banat din nou de adomer intra cu alt nume si injura, si acum ne ameninta ca o sa joace cu alt nume si nu stiu ce ? daca gresesc sa ma anunti

Stai lin mie mi-a gasit fb si m-a jignit -)

0 0

Back to top
Andiku

[Mr. BluE]

(since 30-03-2019 14:14)

Votes: 17

Post Posted: 13-03-2015, 21:12:52 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Danii wrote:

Ii dai kick, ban, quit, dar nu *** pentru limbaj.

1 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
Adelina12

[Mentally Stable]

(since 18-12-2017 18:24)

Votes: 10

Post Posted: 14-03-2015, 21:25:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

In opinia mea, ban meritat. Tot timpul sunt fel de fel de playeri care folosesc page-ul in alte scopuri inafara de a reclama un codat. Asta sa iti fie invatatura de minte -

Danii wrote:
te-am prins pe server ti-am dat ***, cu orice nume ai intra, daca imi dau seama ca esti tu ai *** direct, atat mai am de zis, salut

*** se da doar la cei codati, nu si pentru limbaj.

0 0

Back to top
AtTiLa22

[Mentally Stable]

(since 13-04-2015 20:04)

Votes: 5

Post Posted: 15-03-2015, 02:38:07 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Danii wrote:

Wtf!!!>!>!>?!?!?!?!?!??! Cum ba baiatule sa dai *** pentru ca el crede ca are dreptate ?
Prietene, nu am absolut nimic cu tine , in orice caz imi pari atipatic, si esti!!!! scuza-ma , inainte sa scrii ceva, gandeste in plm ca nu suntem la mireasa pentru fiul meu ....
Ba putza, eu sunt genu de OM scarbos care detesta persoanele incompetente, persoanele fara pic de cunostitnta atat de joc cat si de mentalitate... Degeaba nu v-a injurat. asta sa fie clar !!! Nu ii tin partea, asta e adevarul...

0 0

Back to top
BucovinA

[cristake-]

(since 29-01-2019 19:20)

Votes: 15

Post Posted: 15-03-2015, 03:18:35 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Off: Vai Attila, iar tu..inceteaza sa ne mai caracterizezi pe toti cum esti tu. Cand incepi sa scrii aici, penibilitatea e la ea acasa. Nu stiu cine esti, ce esti sau cu ce te ocupi, insa un lucru e cert, ( cu riscul ca imi iau warn) esti un ratat! Lasa-ne...De cand ai ramas fara admin ne freci la icre ba aici ba pe server. Daca totusi vrei sa fii loial freakz.ro, sunt o groaza de alte servere in comunitate.

On: *** se da doar la codati, insa daca dani a decis asta, nu il condamn. Unii playeri sunt atat de enervanti incat nu se satura cu un kick/gag/ban.
Si voi in loc sa-l condamnati mai bine l-ati sustine. D-aia sufera toti playerii aici, comenteaza pe server, primesc un mare ban, iar apoi vin aici si fac pe sfintii. Ce dracu ...

@Andiku: nu merge quit.

0 0

Back to top
AtTiLa22

[Mentally Stable]

(since 13-04-2015 20:04)

Votes: 5

Post Posted: 15-03-2015, 03:53:47 | Translate post to: ... (Click for more languages)

1: bai amice, ma doare fix in pl ce faceti voi pe server, cert este ca va bateti joc de multi playeri. Ownerii nu au mai intra pe server de cand eram un simplu jucator si de aceea unii profita de ocazie si fac ce vor pe server, dupa ce instiga la cearta spune ca x l`a jignit... Sunt admin ma ce plm, ii dau ***, sunt boss de boss, ma duc la scoala mandru caci am dat un *** ... Asa gandeste unii din pacate !!
2: daca te iau la verificat, mai mult de 5 ore nu ai pe luna asta, asa ca las-o putin mai moale cu figurile astea de pusti cordit....
3: tu pentru mine esti o putza care linge in fund staff-ul. Intelegi >? Esti genu ala de copil care vrea sa para ce nu este.....
4: degeaba ai admin de 3.4 ani. Ai o mentalitate de tot rahatul... Mai mult nu are rost sa-ti zic... Te-am salutat "boss de boss"

pS: sa nu uiti sa imi dai - rep. ok ?

Imi cer "scuze" pentru limbajul meu de mahalagiu, putini au tupeul sa spuna ce gandeste, de obicei mojoritatea pupa JOS pentru a se ridica la cer -
Nu trebuie sa imi spuneti ca sunt frustrat, stiu si fara sa imi spuneti voi -
O Duminica cat mai frumoasa !

Staff message (AMG):

+1 warn, flame

0 0

Back to top
Danii

[Why so Serious?!]

(since 27-03-2020 19:55)

Votes: 36

Post Posted: 15-03-2015, 10:05:42 | Translate post to: ... (Click for more languages)

eu cred ca tu vorbesti in necunostinta de cauza, nu am avut niciodata suferinte de admin sau asa, eu am fost impartial la inceput, dar cand iti iei niste injuraturi de morti iti zic eu ca si tu ti-ai pierde cumpatul, ***/ban, tot aia e, toata lumea stie sa rezolve un *** in zilele astea, deci nu e mare lucru, iar tie attila, ti-am inghitit pe server o gramada de suferinte si vroiai sa pari cel mai smecher, inainte sa scrii ceva gandeste tu, e treaba mea ce fac, imi iau eu avertisment nu tu, asa ca nu inteleg de ce te bagi, nu mai ai nici`o legatura cu serverul, vrei tu in continuare sa pari mai smecher cu vorbele, si cu scrisul ala care jigneste limba romana, eu zic sa ramai la aia ai tai acolo si sa ne lasi pe noi, intelegi tu -, rog sa se inchida topicul din moment ce nu s-a mai luat alta decizie, se pare ca e ca un magnet pt figuranti si bagaciosi, salut

0 0

Back to top
Andiku

[Mr. BluE]

(since 30-03-2019 14:14)

Votes: 17

Post Posted: 30-03-2015, 22:27:15 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Sper sa nu mai aud de cazuri de "***" pentru limbaj, dauneaza sanatatii. Rezolvati problemele prin alte metode.

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by Cariga, 15 March 2015 08:26

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> hidden stuff -> war3.freakz.ro -> Archive 2006-2016  
Go to page Previous  1, 2    

The time now is 18-01-2025, 20:22:00
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x