User
Pass
2FA

[Rezolvat] Reclamatie
Go to page 1, 2  Next    

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash
Author Message1176
veSper444

[Mentally Stable]

Status: Offline
(since 17-03-2015 12:49)

Votes: 1

Post Posted: 10-03-2015, 20:57:41 | Translate post to: ... (Click for more languages)

nume player : veSper
ip player : -
nume admin : El_FenoMeNi
motiv/dovada/argument : [ ex: print screen cu abuzul adminului ] http://i58.tinypic.com/20gxstj.jpg
concluzii : dai gag pentru "shh" ? 20 minute? incapabilule , vezi ca ai monopoly la chiosc , distractie placuta !

0 0

Back to top
View user's profile Send private message
BlackQ

[Mentally Stable]

(since 18-08-2019 16:13)

Votes: 2

Post Posted: 10-03-2015, 21:17:17 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hopa...au luat-o admini gen exemplu ...pe cai gresite
0 0

Back to top
fenomeno30

[Mentally Stable]

(since 22-04-2015 16:07)

Battletag: postrow.ID_BATTLE_NET} 
Post Posted: 10-03-2015, 21:51:27 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Auzi Vesper, dupa ce ca faci o reclamatie pentru un gag, aiurea din punctul meu de vedere, mai ma faci si incapabil?!?! Se pare ca au incetat jucatori ca bilbo si Samy sa aiba gura mare si vine alt papa-lapte ca tine, ca sa nu-ti zic altfel, si se da important... Care este incapabilul, eu sau tu? Eu cred ca tu esti ala... Gag-ul nu ti l-am dat doar pentru "shh", ci pentru faptul ca ai venit cu acuzatii catre mine ca am speed, iar eu ti-am zis sa vii cu dovezi, nu sa ma acuzi fara rost... Dar binenteles ca tu ai pus doar print-ul unde ti-am dat eu gag... Pacat ca nu ti-am facut si eu print cu acuzatiile catre mine... Nu credeam ca esti atat de inapt (imi cer scuze pentru vocabular, dar m-a provocat rau baietasul asta cu tupeul lui), incat pentru un gag sa vii si sa te plangi aici...

Si inca ceva, BlackQ, cred ca exagerezi putin cam mult cu "cai gresite". Am dat gag, nu slay/kick/ban sau altceva mai rau...

0 0

Back to top
View user's profile Send private message Yahoo! Messenger ID
BlackQ

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-03-2015, 21:55:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

hai gata..nu te da interesant ca nu impresionezi pe nimeni. sa vina Jellal sau alcs. sa verifice situatie....daca erai sfant nu aveai reclamati atatea. acolo sus specifica omu ca faci abuz.
0 0

Back to top
veSper444

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-03-2015, 22:01:54 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fenomeno30 wrote:
Auzi Vesper, dupa ce ca faci o reclamatie pentru un gag, aiurea din punctul meu de vedere, mai ma faci si incapabil?!?! Se pare ca au incetat jucatori ca bilbo si Samy sa aiba gura mare si vine alt papa-lapte ca tine, ca sa nu-ti zic altfel, si se da important... Care este incapabilul, eu sau tu? Eu cred ca tu esti ala... Gag-ul nu ti l-am dat doar pentru "shh", ci pentru faptul ca ai venit cu acuzatii catre mine ca am speed, iar eu ti-am zis sa vii cu dovezi, nu sa ma acuzi fara rost... Dar binenteles ca tu ai pus doar print-ul unde ti-am dat eu gag... Pacat ca nu ti-am facut si eu print cu acuzatiile catre mine... Nu credeam ca esti atat de inapt (imi cer scuze pentru vocabular, dar m-a provocat rau baietasul asta cu tupeul lui), incat pentru un gag sa vii si sa te plangi aici...

Si inca ceva, BlackQ, cred ca exagerezi putin cam mult cu "cai gresite". Am dat gag, nu slay/kick/ban sau altceva mai rau...

Baietas , auzi... gag stiam ca se da numai pentru reclama sau injurii , nu pentru acuzatii . Si am spus doar "frumos cu speed" , daca te'ai simtit tu asta e partea a doua , nu venii la mine cu "adu dovezi" sau nu stiu ce. Incapabil te'am mai facut o data si te mai fac din nou. Incapabil esti , incapabil ramai.
Papa

0 0

Back to top
fenomeno30

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-03-2015, 22:08:14 | Translate post to: ... (Click for more languages)

BlackQ, crezi ca vreau sa impresionez pe cineva? Te inseli... Care sunt reclamatiile astea multe de care zici tu? Sunt curios sa mi le arati si mie... Eu o vad doar pe asta si inca una facuta tot aiurea pentru un kick... Vorbesti cam mult si fara rost... Mai bine abtine-te... Un gag crezi ca e abuz? Cred ca tu esti ala care face abuz de admin pentru ca unii playeri au inceput sa se planga ca te folosesti prea mult de drepturile pe care le ai pe server ca VIP... Eu mai bine as tacea in locul tau...

Si Vesper, nu minti ca ai zis "frumos cu speed", pentru ca ai zis-o altfel, erai suparat ca te-am facut eu ZM, nu m-am simtit eu asa degeaba... Dar stii ceva, nu mai imi bat capul cu, copilasi ca tine, ca nu are rost, asa ca i-ati jucariile si ocupa-ti timpul... Il astept pe Alecs sau JeLLaL sa isi dea cu parerea.

0 0

Back to top
BlackQ

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-03-2015, 22:25:16 | Translate post to: ... (Click for more languages)

esti cam sever cu playeri si cand intri pe srv..toti zic..' iara asta'. nu imi spune mie cand sa vorbesc si cand sa tac. inloc sa folosesti adminu (ca doar din forum..altfel nu ai cum) veziti de treburi in continuu...si ai auzit ca treburile si problemele se pot rezolva si cu vorba buna..ca omu' sa inteleaga nu sa dai kick incontinuu sau gag 9999 minute. dupa cum zic cei care detin srv.. ai gresit raspunzi de greseala ta ( prin down ...sau remove.) nu ar fi cazul aici...dar cum ti-am mai zic..nu te mai crede vedeta...ca ai moderator si deacu esti (BOSS) stai calm alti au co-owner. mai usor ca-i mai bine.

Posturi unite automat, 10-03-2015, 22:20:42

nu are rost sa faci offtopic cu mine aici...hai la o discutie pe un site de socializare.

Posturi unite automat, 10-03-2015, 22:25:16

si in primu rand asta e motiv ' shh' ??? mai ziceam daca era o injuratura .. o reclama .. daca tot te crezi asa matur...imi poti da si mie fb prin mesaj privat?

0 0

Back to top
fenomeno30

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-03-2015, 22:38:29 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Scurt, nu ma cred vedeta, nu ma cred BOSS... Daca ai spirit de observatie, adresa mea de fb o gasesti foarte simplu... Putem discuta acolo mai multe...
0 0

Back to top
veSper444

[Mentally Stable]

Post Posted: 10-03-2015, 23:26:12 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Un gag dat pe nedrept mi se pare abuz. Poate în alea 20 minute vroiam sa resetez scorul și nu puteam. Și stai calm bro, copilaș nu sunt eu, poate nici tu, dar nu's asa tâmpit ca tine. Îi puteți da remote/demote/un, ce vreți voi. Nu ma încântã cu nimic dacã un incapabil ca el rãmâne sau nu admin.
P.S. Get a life!

0 0

Back to top
BlackQ

[Mentally Stable]

Post Posted: 11-03-2015, 07:10:19 | Translate post to: ... (Click for more languages)

Parerea mea este ca ar trebuie sa va intelegeti voi intre voi. si daca alecs sau jellal considera ca a gresit poate suferi o amenintare..sau sa nu se mai intample.
0 0

Back to top
dinilimandro

[Mentally Stable]

(since 05-06-2015 18:12)

Votes: 6

Post Posted: 14-03-2015, 11:58:25 | Translate post to: ... (Click for more languages)

DEci a,m sa imi dau cu parerea si eu .. nu era corect sa dea gag .. dar nu ai facut print si mai sus .. pt .. ca multi admini nu dau in secunda urmatoare cand vorbeste un player urat .. Si in consolo scrisul urca repede deci .. ai facut doar poza cu printu .. iar partea a 2-a e ca faza cu (20 minute? incapabilule , vezi ca ai monopoly la chiosc , distractie placuta ! ) nu se face in o reclamatie !!! asa ca nu stiu cu ce tea afectat mute .. pt ca scorul din lasere la care dai tu /rsd nu se pune la rank .. !! oricum sa o analizeze si alecs .. DAR E O RECLAMATIE PENTRU NIMIC
0 0

Back to top
veSper444

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-03-2015, 17:25:59 | Translate post to: ... (Click for more languages)

dinilimandro wrote:
DEci a,m sa imi dau cu parerea si eu .. nu era corect sa dea gag .. dar nu ai facut print si mai sus .. pt .. ca multi admini nu dau in secunda urmatoare cand vorbeste un player urat .. Si in consolo scrisul urca repede deci .. ai facut doar poza cu printu .. iar partea a 2-a e ca faza cu (20 minute? incapabilule , vezi ca ai monopoly la chiosc , distractie placuta ! ) nu se face in o reclamatie !!! asa ca nu stiu cu ce tea afectat mute .. pt ca scorul din lasere la care dai tu /rsd nu se pune la rank .. !! oricum sa o analizeze si alecs .. DAR E O RECLAMATIE PENTRU NIMIC

nu imi pasa de rank , a dat gag fara motiv . daca tu cand ai intri pe server si primesti gag numai ca asa vor muschii adminului nu te'ar afecta?

0 0

Back to top
BlackQ

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-03-2015, 18:34:51 | Translate post to: ... (Click for more languages)

sa suporte consecintele el-fenomeno . cum au facut toti admini. down sau remove.
0 0

Back to top
fenomeno30

[Mentally Stable]

Post Posted: 14-03-2015, 18:42:49 | Translate post to: ... (Click for more languages)

veSper, nu ti-am dat gag ca "asa a vrut muschuii mei", am spus de la bun inceput de ce ti-am dat... Dar tu tu esti prea copil sa intelegi...
Si BlackQ, vedeti de treaba ta ca vezi unde ajungi daca profiti de admin asa cum ai facut-o mereu pe server... Pe langa ce ai facut tu, gag-ul meu e mic copil...

0 0

Back to top
veSper444

[Mentally Stable]

Post Posted: 15-03-2015, 00:35:57 | Translate post to: ... (Click for more languages)

fenomeno30 wrote:
veSper, nu ti-am dat gag ca "asa a vrut muschuii mei", am spus de la bun inceput de ce ti-am dat... Dar tu tu esti prea copil sa intelegi...
Si BlackQ, vedeti de treaba ta ca vezi unde ajungi daca profiti de admin asa cum ai facut-o mereu pe server... Pe langa ce ai facut tu, gag-ul meu e mic copil...

da pentru ce mi'ai dat mai maturule? pentru "shhh" ? sau ca am zis "frumos cu speed" ? recunoaste o data ca esti un incapabil care profita de o anumita functie , nu stiu cum dobandita , pretinzand ca poate sa faca ce vrea scapand bazma curata. ei bine daca nu o recunosti tu , ti'am improspatat memoria acum - . puteti da tc la topicul asta , ownerii nici macar nu s'au deranjat sa citeasca toate comentariile , plus ca din cate am inteles , oricate abuzuri ar face tot nu o sa pateasca nimic "papuselul" .
P.S. invata sa scrii corect -

0 0

Back to top

Topic locked

Topic is closed, you cannot post any messages in it anymore

Locked by alecsoviki, 17 March 2015 09:50

This forum is locked: you cannot post, reply to, or edit topics.   This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Freakz Forum Index -> Trash Bin -> Trash  
Go to page 1, 2  Next    

The time now is 02-02-2025, 09:53:34
Copyright info

Based on phpBB ro/com
B

I forgot my password

This message appears only once, so
like us now until it's too late ! :D
x